Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב..

הנעתי את האוטו הבוקר , והורדתי את החלון השמאלי למטה , שמעתי מהמנגנון שבתוך הדלת פיצוץ קל ,כניראה נשבר חלק מהחלון הפנימי שבתוך הדלת , וגם המנגנון

כעת החלון למטה וההרמה של החלון לא מגיבה ללחצן

שאלות

1. כמה אמור לעלטת תיקון כזה

2/האם יכול להיות שניסו לפרוץ לי איכשהוא דרך החלון והרסו את המנגנון

3.יש אפשרות לפנות לביטוח שמשות על דבר כזה

עריכה אחרונה על ידי KOBOKOBO
פורסם (נערך)

תיקון עד 300 שקל יש מצב שהחלון שלם, קרה לי אותו הדבר, הסתבר שמישהו עשה אצלי קומבינה במנגנון החלון היה צריך רק להחליף חלק מתכתי קטן שמחזיק את החלון.

אני מאמין שגם אצלך אולי רק השתחרר החלון ונשאר שלם.

ד"א אתה שומע רעש מהמנגנון כשאתה מפעיל אותו?

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום

גם אצלי יש בעיה בחלון נוסע בגרנדה פונטו.

עושה רושם שהמנוע עדיין עובד, אך החלון ברח שם מאיזו מסילה, וכרגע אין אפשרות להעלות אותו, אפילו לא במשיכה.

שאלתי היא כיצד מפרקים את פאנל הדלת הפנימי? יש למטה ארבעה ברגים, בידית פתיחת הדלת יש בורג אלן ובידית הסגירה יש שניים.

מה השלב הבא? אודה לכל עזרה ורמז

GP door.JPG

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

השלב הבא הוא קליפסים.

לכל אורך מסגרת הפאנל יש קליפסים שתופסים את הפאנל במקום.

עצה שלי היא להשתמש במברג כדי להרחיק אותם מהדלת, יותר נוח ומדוייק, כנראה יצריך ממך להתכופף או לשכב על הגב במקרה שך הקליפסים התחתונים אבל לא נורא

אחרי שאתה מסיים עם הקליפסים אל תשכח לנתק את החוטים של החלונות חשמל וכו'.

• תוכן חדש...