Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רוצה להוסיף ריפודים לרכב שלי באיכות גבוה ובתפירה אישית.

שמעתי על טופקאר בחולון, באמת הם עושים עבודות מצויינות, אבל בעיה לי קצת המרחק צריך להגיע פעמיים, פעם אחת למידות ובחירת ריפוד, ופעם שניה לביצוע עבודה ולהשאיר את האוטו כמה שעות טובות.

בקיצור לא נוח, הייתי שמח לדעת אם יש גם דברים איכותים באזור חיפה והקריות שעושים עבודה לא פחות טובה, ועם מבחר דוגמאות וכו, מישהו אולי מכיר?

תודה לעוזרים.

פורסם

אני מכיר אותם עשיתי אצלהם כמה עבודות הם לא ממש קשורים לריפודים אחי, מחפש מקום מיוחד שעוסק בעיקר עם ריפודים שמתמחה בזה

פורסם

בן חמו סטיאריו בעיר הוא מחולק ל3,4 סדנאות אחת מהם הוא מראה לך ריפודים של hr מתוך קטלוג מדובר בבד בלבד , אחכ מזמין ומתאים את זה לפי הרכב שלך בתפירה לריפודי בד שעולים 400,500 שקל לוקח משהו כמו 900 ,800 ממה שזכור לי . מאמין שעור פי 2 יעלה בערך .

נמצא מול הסוכנת של מרצדס עסק גדול קשה לפספס.

פורסם (נערך)

תודה רבה אני יבדוק את זה, יש לך טלפון או שם עסק של המקום?

יכול להיות לבית העסק הזה אתה מתכוון? 04-8557387

מערכות סטריאו לרכב, מערכות מיגון לרכב, אביזרי יוקרה

מידע על בן-חמו שלמה בע"מ

תחומי עיסוק אביזרים לרכב כתובת

דרך יפו 146 חיפה

שעות פעילות

א,ב,ג,ד,ה 16:30 - 08:00

ו 13:00 - 08:00

מפת האזור

דווח על טעות

staticmap?center=32.82737%2C34.986577&zoom=16&size=920x250&scale=1&maptype=roadmap&sensor=false&language=iw&markers=color:blue%7Clabel:none%7C32.82737%2C34.986577

עריכה אחרונה על ידי civic07
  • תוכן חדש...