Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

-- לאחרונה מישהו הציע לי השקעה ברכישת מגרסת פסולת כזו. העלות היא די גבוהה, אבל לטענתו אם מוצאים שטח מאושר ע״י איכות הסביבה להפעלת תחנת גריסה, מדובר בבוננזה שאין כמותה, בשל החובה של כל קבלן לגרוס את הפסולת שלו באתר.

לי אין כ״כ מושג בנושא (למרות שאני כן מבין בנדל״ן וכו׳), מעבר לכך שאני יודע שקושרים אותו לפעמים לעבריינים.

בקיצור, אשמח לכל עצה או אינפורמציה בנושא.

תודה מראש!

פורסם

קשה למצוא שטח מתאים שגם הקבלנים יבואו + השכנים (אם יש) ימררו לך את החיים כי זה רעש ואבק איומים + התחום בשליטה של גורמים בלתי נעימים שיכירו לך אישית את המונח פרוטקשן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

תודה על התשובה.

לגבי השטח - לטענת המציע, כבר יש לו שטח מאושר (זה אכן לא היה ברור מההודעה הראשונה). לדבריו עצם העובדה הזו שווה הרבה כסף.

שכנים - מדובר באיזור תעשייה. לא צופה בעייה משמעותית מהבחינה הזו.

עבריינים - ידוע. רק שלדבריו העסק משתלם גם בשקלול דמי הפרוטקשן.

כמובן שכל הנ״ל צריך להיבדק בבדיקה מדוקדקת.

השאלה היא מבחינת נתונים - האם מישהו יכול לשפוך אור על ההכנסות הצפויות, המחירים, ההוצאות וכו׳ - וכך לגרום לי להבין האם בכלל כל כאב הראש הזה שווה את העניין?

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

לי זה נשמע גם כמו עוקץ במסגרתו אם יהיה לכם סכסוך שותפים, העולם התחתון יכנס כבורר ויעיף אותך החוצה בהפסד.

אם אתה רואה עצמך כאדם נורמטיבי, למה להכנס לעסקים עם העולם התחתון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בהוצאת היתר בניה יש להציג אישור התקשרות לפינוי פסולת מול אתר ״מטמנה״ מורשה.

ללא אישור כזה לפינוי פסולת לא יתקבל היתר בניה.

המרחק בין להיות בעלים של טוחן אשפה גדול, לבין לנהל אתר מטמנה (עם טוחן או בלעדיו) הוא גדול.

אם אתה רוצה להכנס לתחום מפעילי אתר מטמנה מורשה, המתקן גריסת אשפה שהוצע לך הוא לא בראש רשימת הדברים הנחוצים לקידום הענין הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
לי זה נשמע גם כמו עוקץ במסגרתו אם יהיה לכם סכסוך שותפים, העולם התחתון יכנס כבורר ויעיף אותך החוצה בהפסד.

אם אתה רואה עצמך כאדם נורמטיבי, למה להכנס לעסקים עם העולם התחתון?

א. אני די סמוך ובטוח שלא יהיה לנו סכסוך שותפים. המציע הוא שותף שלי בעסקים רבים אחרים, ובשביל הדבר הזה לא נסתכסך. חוץ מזה, אני סומך עליו.

ב. אני אכן אדם נורמטיבי, מעונב אפילו (בדרך-כלל). בחיים לא הייתי נכנס לעסק כזה לבד, כי באמת אין לי בו שום ערך מוסף.

אבל השותף שלי הוא אדם שבהחלט מסתדר עם אנשים "לא נורמטיביים", ולכן אני רגוע מהבחינה הזו.

ג. באמת תודה על העצות-לחיים (בלי ציניות), אבל אני ממש מעדיף להתמקד במישור המקצועי.

האם יש לך נתונים?

פורסם
בהוצאת היתר בניה יש להציג אישור התקשרות לפינוי פסולת מול אתר ״מטמנה״ מורשה.

ללא אישור כזה לפינוי פסולת לא יתקבל היתר בניה.

המרחק בין להיות בעלים של טוחן אשפה גדול, לבין לנהל אתר מטמנה (עם טוחן או בלעדיו) הוא גדול.

אם אתה רוצה להכנס לתחום מפעילי אתר מטמנה מורשה, המתקן גריסת אשפה שהוצע לך הוא לא בראש רשימת הדברים הנחוצים לקידום הענין הזה.

לא הבנתי את דבריך.

אכן לא מדובר כאן על אתר מטמנה, אלא על אתר גריסה בלבד. ידוע לי שצריך להתקשר עם אתר מטמנה בשביל להפעיל אתר גריסה, והתקשרות כזו עומדת על הפרק. בכל אופן, האתר כבר קיבל אישורים עקרוניים של איכות הסביבה וכו', אז זו לא הבעייה. אם נרכוש את המכונות, נקבל היתר בניה. ברור שכל עוד לא אוודא זאת, לא אניח את כספי על קרן הצבי.

לצורך העניין, בואו נצא מנקודת הנחה שאישורים רגולטוריים, תכנוניים וקרימינליים ישנם - והשאלה היא נטו כלכלית: מהם נתוני המחיר, ההוצאות, ההכנסות פר משאית קוב טון וכו', תשואה צפויה, מחיר סביר למגרסה עצמה, וזהו בגדול :roll:.

אודה אם מישהו יאיר את עיניי

פורסם
לא הבנתי את דבריך.

אכן לא מדובר כאן על אתר מטמנה, אלא על אתר גריסה בלבד. ידוע לי שצריך להתקשר עם אתר מטמנה בשביל להפעיל אתר גריסה, והתקשרות כזו עומדת על הפרק. בכל אופן, האתר כבר קיבל אישורים עקרוניים של איכות הסביבה וכו', אז זו לא הבעייה. אם נרכוש את המכונות, נקבל היתר בניה. ברור שכל עוד לא אוודא זאת, לא אניח את כספי על קרן הצבי.

לצורך העניין, בואו נצא מנקודת הנחה שאישורים רגולטוריים, תכנוניים וקרימינליים ישנם - והשאלה היא נטו כלכלית: מהם נתוני המחיר, ההוצאות, ההכנסות פר משאית קוב טון וכו', תשואה צפויה, מחיר סביר למגרסה עצמה, וזהו בגדול :roll:.

אודה אם מישהו יאיר את עיניי

למה הכאב ראש הזה?

אתה לא מהתחום ולכן אין לך ערך מוסף לתרום לעסק ואתה מתכנן להיות שותף פעיל,

בשביל מה?

חבל על העצבים ועל הכסף, אני הייתי מחפש אטרקציות בתחום אחר

----

פורסם

איפה ראית שאני מתכנן להיות שותף פעיל?

-- החבר שהציע לי את ההשקעה הוא כן מהתחום (כלומר - לא בדיוק, אבל הוא קבלן שמתעסק בין היתר, כלקוח, בגריסה), וחסר לו ההון הנדרש. לטענתו מדובר בעסק עם תשואה חלומית - כזו שלא אראה ב"אטרקציות" מתחומים אחרים. הוא גם בקי במספרים ובנתונים.

למרות כל זאת, רציתי לקבל חוות דעת חיצונית שתאשש (או תסתור) את התזה שלו.

מישהו יכול לתרום בכך?

פורסם
א. אני די סמוך ובטוח שלא יהיה לנו סכסוך שותפים. המציע הוא שותף שלי בעסקים רבים אחרים, ובשביל הדבר הזה לא נסתכסך. חוץ מזה, אני סומך עליו.

ב. אני אכן אדם נורמטיבי, מעונב אפילו (בדרך-כלל). בחיים לא הייתי נכנס לעסק כזה לבד, כי באמת אין לי בו שום ערך מוסף.

אבל השותף שלי הוא אדם שבהחלט מסתדר עם אנשים "לא נורמטיביים", ולכן אני רגוע מהבחינה הזו.

ג. באמת תודה על העצות-לחיים (בלי ציניות), אבל אני ממש מעדיף להתמקד במישור המקצועי.

האם יש לך נתונים?

אתה נשמע הרבה יותר רציני מאשר בהודעת הפתיחה של השרשור, אני מתנצל על כך שקראתי אותך לא נכון.

שא ברכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...