Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כל הקומבינות של היום (שיק חוזר, חשבון ללא יתרה וכו) אני סומך רק על מזומן.

תמיד מכרתי וקניתי רק במזומן ללא שום קשר לסוכם, דרך אגב לא חסר אנשים שקונים דירות במזומן כדי לחסוך עמלות מבנק.

ברור שיש קומבינות, אבל בעסקת מזומן עם גורם זר יש הרבה יותר פתח לקומבינות (כסף מזוייף, גניבה של הכסף אחרי שקיבלת אותו).

הדרך הבטוחה ביותר זה שיק בנקאי שאתה יודע מאיפה יצא ומתי יצא, ויש לך אישור של הבנק לזה.

איך עושים את זה?

הולכים יחד עם הקונה לבנק שלו, רואים שהפקידה בעצמה מדפיסה את השיק הבנקאי וחותמת עליו, וככה אתה יודע שהכסף יגיע אליך ושהשיק הבנקאי אמיתי.

בקשר לרכישת דירות במזומן- אם אתה קונה דירה במזומן, תהיה בריא.

אני מעדיף לא להסתובב עם 800K-1M ש"ח עלי במזומן, אתה רציני כאילו? אתה מעדיף ללכת עם מיליון שקל באוטו, ולא ללכת 10 דקות לבנק לקבל אישור העברה של הבנק/שיק בנקאי?

אם אתה לקוח נורמאלי באחד הבנקים, תמיד אפשר לקבל עמלות נוחות יותר שבסופו של דבר תבחר לשלם 1000 שקל ולסגור את העברת הכספים הגדולה.

שלומי

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כיף לשמוע, היום עושים את המכירה רק (!) עם העברה בנקאית ובדיקה במקום שזה בוצע,

או מזומן

או שיק בנקאי.

כשרכשתי את האלפא שלי לפני חודש, הכל הלך חלק גם כן והמוכר היה פתוח והציג בפני את כל הפאקים, גם דברים שלא הייתי מגלה עוד 100 שנה והוא חשף הכל. בנוסף גם קנה לי מתנה וקס ופדים ליישום

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אתה מזכיר לי שבשנת 2000, חברה מכרה דייהו סופר-רייסר, שנת 95 או 97 עם 270 אלף קילומטר, סוחר רכב קנה את הרכב.

יום למחרת, הוא הגיע להביא את הכסף ואמר לי תסתכל ברכב ואז התגאה בכך שעכשיו הרכב "רק" 105 אלף קילומטר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אתה מזכיר לי שבשנת 2000, חברה מכרה דייהו סופר-רייסר, שנת 95 או 97 עם 270 אלף קילומטר, סוחר רכב קנה את הרכב.

יום למחרת, הוא הגיע להביא את הכסף ואמר לי תסתכל ברכב ואז התגאה בכך שעכשיו הרכב "רק" 105 אלף קילומטר.

היום זה יותר מסובך לאור רישום הק"מ ברישיון רכב.

אני לא מוכן להסתובב עם מזומן בסכומים גדולים. לא חסרים סיפורים על אובדן או גניבות. מה עוד שאין לי דרך לוודא שהכסף לא מזויף. שיק בנקאי או העברה בנקאית זה ללכת על בטוח בלי סיכון, גם אם זה כרוך בעמלה קטנה.

בהקשר הזה אני תמיד תוהה מי משלם במזומן בסופר.... זה תמיד חשוד בעיני ככסף שחור, אחרת למה ללכת עם ערימת שטרות ולא עם כ"א.

פורסם

אחרי החתונה שלי לפני חצי שנה, הלכתי לאולם עם מעל ל-60,000 שקלים במזומן, כי מבחינתי היה מיותר להפקיד אותם ולשלם עמלה שגם ככה הכסף בסוף יגיע לאולם.

את היתרה לאולם שילמתי בצ'ק והפקדתי את הצ'קים שהגיעו, קיבלתי קבלה על הסכומים וזהו.

אם מס הכנסה כל כך חם על איך שילמתי סכום כזה במזומן הוא מוזמן לראות את הקובץ אקסל שהכנתי עם המתנות לחתונה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חווית מכירה מעולה שלי :

פרסמתי את הגטס של אשתי ביד 2 במחיר מחירון בשעה 8:00

בשעה 8:30 התקשר קונה

בשעה 9:00 בא וראה את הרכב - משם לדואר והבעלות עברה.

נ.ב. אני בחיים לא עושה עסקאות קניה או מכירה של רכב במזומן. יותר מדי סיכונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
חווית מכירה מעולה שלי :

שכחת-

פיליפ מהפורום קנה תיק תק את הפולו 16V

מישהו מהפורום קנה תיק תק את הג'נריישן הכחולה

מישהו מהפורום קנה תיק תק את הMK4 GTI

מישהו מהפורום קנה תיק תק את הMK5 GTI

מישהו מהפורום יקנה תיק תק את הMK6 GTI :-P

(כן, אני זוכר את כל הרכבים שהיו לך מאז שאני בפורום :shock: אני מבטיח לך שאני לא סטוקר :lol::twisted:)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שכחת-

פיליפ מהפורום קנה תיק תק את הפולו 16V

מישהו מהפורום קנה תיק תק את הג'נריישן הכחולה

מישהו מהפורום קנה תיק תק את הMK4 GTI

מישהו מהפורום קנה תיק תק את הMK5 GTI

מישהו מהפורום יקנה תיק תק את הMK6 GTI :-P

(כן, אני זוכר את כל הרכבים שהיו לך מאז שאני בפורום :shock: אני מבטיח לך שאני לא סטוקר :lol::twisted:)

כשאתה קונה רכבים טובים ושומר עליהם אז הם יימכרו מהר.

במקרה של הגטס, הרכב לא היה אטרקטיבי במיוחד והלוח מוצף באקזמפלרים דומים או יותר טובים.

עם הרכבים שלי זה לא מקרה משקף כי בכל המקרים למעט הGTI MK4 , לחץ בלתי פוסק מצד חבר פורום שמעוניין ברכב גרם לי להחליט למכור ולא להיפך. (מה שיפה זה שהרוכשים גולשים כאן ויכולים להעיד על כך בעצמם)

במקרה של ה GTI MK4 מכרתי ביד 2 תוך שבוע, משהו כזה, למישהו שאינו חבר פורום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אחרי החתונה שלי לפני חצי שנה, הלכתי לאולם עם מעל ל-60,000 שקלים במזומן, כי מבחינתי היה מיותר להפקיד אותם ולשלם עמלה שגם ככה הכסף בסוף יגיע לאולם.

את היתרה לאולם שילמתי בצ'ק והפקדתי את הצ'קים שהגיעו, קיבלתי קבלה על הסכומים וזהו.

אם מס הכנסה כל כך חם על איך שילמתי סכום כזה במזומן הוא מוזמן לראות את הקובץ אקסל שהכנתי עם המתנות לחתונה.

אתה יכול להירגע, מס הכנסה לא יבוא אליך אם אתה מפקיד סכום כזה של כסף אחרי החתונה, הגיוני שזה הסכום שקיבלת מהאורחים.

הוא כן יבוא אחרי שתרשום על שמך רכב ששווה 100K ש"ח בלי שרואים תנועות בחשבונות שלך.. שמן הסתם השגת את הסכום הזה בדרך מפוקפקת.

שלומי

פורסם

ציטוט

קניתי לפני שנתיים ב57,000₪.

ציטוט

(בחיים לא מכרתי רכב ביותר משבוע)

שתי אימרות של פותח השירשור שקצת לא מסתדרות לי עם העובדות, אלה אם מתגייס בגיל מבוגר-

הבחור לפני גיוס וקנה רכב לפני שנתים?...

השניה, כבר הספיק למכור עוד כמה רכבים...

פורסם

הבחור כבר מגיל 14 מפרסם כל רכב שההורים שלו מוכרים, מדבר עם הקונים ומביא אותם למצב שהם רק נפגשים עם אבא שלי וקונים-חוסך לההורים שלי מאמץ וזמן.

הבחור עשה יג'-יד' והרכב הראשון שלו היה ב-יב', לאחר מכן הוא נמכר וב-י'ג הוא קנה את הפורטה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים,

היום השוק של יד2 קשה מאוד, מדי פעם אני עוזר לחברים למכור רכבים- הרוב מציאות, רכבים שלא נסעו כמעט ופשוט אין הענות.

ואני דוחף את הפרסום לפייסבוק, פה בפורום, ביד2, ויןוין...

קשה... הגולף של אמא שלי הייתה פשוט מציאה ולקח לי המון זמן למכור אותה ולבסוף היא נמכרה לגיס של חברה שלה שלקח בלי לעשות סיבוב אפילו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

השוק במצב על הפנים, קיבלתי כמה שיחות מסוחרים שהציעו לי מחירים מגוחכים והם ניסו לשכנע אותי שבחיים לא אמכור והרכב שווה מקסימום 35 והם גם מפסידים על זה...

הסוחרים, המגרשים והטריידים הרגו את השוק סופית.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

:-)

סחתיין על כישוריך. אבל ברצינות, אולי אני טועה? אני לא הייתי מקיים מו"מ עם בחור בתיכון לגבי רכוש שלא שלו, אפילו שהוא שייך למשפחה. זה לא אותו דבר בין בגירים שניתן לתת להם יפוי כוח. גם משפטית יש עם זה בעיה. אתה אומר X ואח"כ בעל הרכב לא מסכים או מתכחש.

• תוכן חדש...