Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קצת מוזרה, אבל אני אסביר.

עד היום היה לי ברכב כניסת USB, דיסק און קיי באוטו, מידי פעם יוצא מהרכב על מנת למלא בשירים חדשים וחוזר, פתרון שנראה לי מאד נוח, אסתטי ולא מפריע.

בקרוב אני מחליף את הרכב באחד שיש לו רק כניסת AUX.

הייתי שמח לדעת האם יש פתרון לעניין, איך אני יכול להמשיך לשמוע שירים ולעבור תיקיות כמה שהייתי רגיל עד עכשיו עם כניסת AUX.

אני אשמח לשמוע במה אתם משתמשים.

דיסקים כמו שהבת זוג אומרת לא כל כך באים בחשבון עקב העניין שאין לי מחשב בבית עם כניסה לדיסקים (לפי דעתי האישית בלבד טכנולוגיה שהולכת ומתה לאט לאט)

תודה מראש

יאיר

פורסם

או לחבר טלפון דרך ה-AUX או בלוטות' אם יש, או לקנות מתאם של חברה שנקראת Yatour. הוא מתחבר לכניסה של הצ'יינג'ר ונותן לך כניסות SD ,USB ו-AUX. בחלקם יש גם דיבורית BT. עולים סביב 50 דולר באיביי. הנה לינק לאחד רנדומלי. הם כולם נראים אותו דבר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...