Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לפטפט עם חבר מהעבודה לא מזמן על האוקטביה שלו, לפני חודשיים בדרך הבייתה בערב הוא שומע בום והרכב כבה.

מדובר באוקטביה 2011 יוצאת ליסינג של שלמה סיקסט שנגררה אחר כבוד למוסך המרכזי בבני ברק שם אבחנו שהמותחן כשל השרשרת קפצה והמנוע הלך. מחיר מלא כי הרכב מחוץ לאחריות.

קצת דין ודברים והחליטו להשתתף בחצי מהעלויות של החלפים והעבודה. הבחור לא התרצה.

קצת הרים את הקול והוחלט שהוא ישלם רק על עבודה.

בגלל שהמוסך נמצא כמה דקות מהעבודה הוא פשוט ניגש פיזית ושם בתום שיחה עם מנהל העבודה הוחלף מנוע ללא תשלום והוא קיבל גם רכב חלופי.

שיטת מצליח מישהו?

פורסם
אנחנו שוקלים לרכוש ב.מ.וו מסדרה 1 כרכב שני בבית.

שמעתי את הטענות בדבר האמינות של מנועי ב.מ.וו 1.6 וניסיתי לבדוק אותם.

כל המקורות אליהם פניתי טוענים שאין לדגם בעיות אמינות מיוחדות, גם לא שמעו על בעיות מנוע.

אשמח לתובנות בנושא למי שיש.

אצלי ב 116I 2014 הכל בסדר בנתיים. מלח מים, מלח מים.

פורסם

Dorki - יש שרשור של משתמש בשם skista עם הסברים על התקלה בפיג׳ו 3008. כשאגיע למשרד אנסה לחפש.

יצא לי לפטפט עם חבר מהעבודה לא מזמן על האוקטביה שלו, לפני חודשיים בדרך הבייתה בערב הוא שומע בום והרכב כבה.

מדובר באוקטביה 2011 יוצאת ליסינג של שלמה סיקסט שנגררה אחר כבוד למוסך המרכזי בבני ברק שם אבחנו שהמותחן כשל השרשרת קפצה והמנוע הלך. מחיר מלא כי הרכב מחוץ לאחריות.

קצת דין ודברים והחליטו להשתתף בחצי מהעלויות של החלפים והעבודה. הבחור לא התרצה.

קצת הרים את הקול והוחלט שהוא ישלם רק על עבודה.

בגלל שהמוסך נמצא כמה דקות מהעבודה הוא פשוט ניגש פיזית ושם בתום שיחה עם מנהל העבודה הוחלף מנוע ללא תשלום והוא קיבל גם רכב חלופי.

שיטת מצליח מישהו?

כן, מישהו.

זה פחות או יותר הסיפור שהיה לנו עם הסקודה אוקטביה המקוללת. קודם כל ״הלך מנוע, תביא 10,000₪״. אחר כך קצת לחץ והופס, ירדנו ל ״טוב, נתחלק 70% אתם, 30% אנחנו״. עוד שבוע שהרכב עומד במוסך והופס, כבר עברנו לחצי חצי. עוד לחץ, עוד צעקות, עוד בכי והנה כבר מסכימים להחליף מנוע קומפלט על חשבונם + רכב חלופי.

כן, ככה זה עובד (כנראה, לכאורה, ט.ל.ח, אין להתייחס לכתוב כשום סוג של ייעוץ אלא כניסיון אישי ופרטי שלי, הכותב אינו מבין דבר בתחום הרכב) במוסכים המורשים של צ׳מפיון מוטורס. בונים על חוסר הידע של הלקוחות, על התמימות. פעם במיליון שנה מגיע איזה צביקה אחד שיודע שכל הרכבים שלהם מלאים בתקלות, אז מתקנים נקודתית.

אבל תמשיכו לקנות איביזות אביונים ב-80 אלף ₪ ו-80 אלף תקלות. הכי טוב. הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מי שישב ליבואן על הראש עם התקלה - הקיט הוחלף בחינם ב"מחווה של רצון טוב"

שיהיו בריאים:evil:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
ראשית, אין דבר שהוא מושלם ועוד יותר כאשר מדובר במכונה עם חלקים זזים.

חלקים זזים, תמיד תהיה תקלה כזו או אחרת בזמן כלשהו, מוקדם או מאוחר.

האם זו תקלה סידרתית?, קטונתי, יצרן הרכב אמור לעלות על דברים כאלה לפי הדיווחים שהוא מקבל ממחשבי המוסכים המורשים בכל מדינה ומדינה.

גם ברנו, אהובתי היקרה, ישנן תקלות כמו הגיר AL4 המקולל.

האם היה ריקול בנושא?, מאומה.

המשכתי לנסוע עם הרכב וחיכיתי שיקרה משהו וב-7 שנים הגיר לא מת אבל הרגשת לעיתים תקלה, כאשר היתה קפיצה ומכה נוראית בהעברת הילוך מ-1 ל-2.

גם במאזדה האמינה יש תקלות, חלונות חשמל, צריכת דלק.

גם טויוטה המושלמת יש, פדל האצה, קלאץ' רובוטי בעל בלאי קצר מאוד.

קורה לכולם ויקרה לכולם.

הקטע המסריח, זו העובדה שיצרן מסרב להכיר בתקלה כלשהי וזאת חרף מספר של עדויות בנוגע לתקלה.

חבר, אמר לי חבל שתיקנת, הרי יש דיווחים על רעשים, אבל האם יש דיווחים על מנועים שמתו?, דיווחים על אנשים שנתקעו כי המנוע שבק עקב אותה שרשרת תזמון?.

אולי כן ואולי לא.

טענתי שרק לתוצרת VAG יש תקלות? לא. היו (ויש) להם כמה בעיות סדרתיות (כאלו שחוזרות על עצמן במספר רב של רכבים). רק בפורום הזה היו מספר עדויות, הרוב מן הסתם כלל לא מגיע לכאן.

אם אני לא טועה 1.6 THP של סיטרואן פיג'ו BMW סובל מבעיה של שרשרת טיימינג

רישרוש המוות קראו לזה. אני לא יודע אם הבעיה כבר טופלה אז אל תתפוס אותי במילה

האמת שגם אני שמעתי, אם כי משום רק בהקשר הצרפתי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני לא מסכים לגבי הרובוטי של פורד, יש כמה שמדברים על זה ואם הבנתי נכון, אז גם האריכו את האחריות לתיבה.

בנוגע לרנו, התיבה המדוברת שייכת לניסאן ונלקחה מהקשקאי, היא לא חפה מבעיות וקראתי על תקלות, אבל לא בסדר גודל של פולקסוואגן.

בסופו של דבר, כמו שדנו למעלה, אלו חלקים מכנים אשר זזים וזה גורם לבלאי, תקלות, לא הכל מושלם ☺

פרנקופיל מושבע!

פורסם

הרובוטית זו תיבה של רנו, אלא אם כן התכוונת לתיבה הרציפה , שהיא באה מניסאן. הקשקאי הקודם שווק עם אוטומט רגיל או גיר רציף.

• תוכן חדש...