Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי. מחפירה נוספת דרך מכרים, גיליתי שהמונדאו 5 דלתות כבר עומדת ממרץ 2014, דהיינו האוטו לא זז 14 חודש. אני יודע שטיפול קטן אמור להחיות לו את הגוף והנפש אבל 14 חודש בשמש הקופחת לצבע כחול מטאלי. אווו, את הפאלי

מה דעתכם?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

א אפשר להשיב לך ויש לבחון כל מקרה כזה לגופו.

זה מורכב מכל כך הרבה משתנים - ציפוי קיים על הרכב אם בכלל, כמה פולישים עבר הרכב בחייו אם בכלל, אבק+זיהום האוויר במקום (מאוד משפיע למקרה שאתה חושב שזה פרט שולי), הצללה אפשרית בהתאם לשעות ואפילו העונות מעבר.

את הצבע קל יהיה לבדוק, תן תשומת לב לכל הפלסטיקה והגומי (דשבורד, פנסים, אביזרי Trim, אטמים, צמיגים אולי יעזרו לך להתווכח על המחיר מעט) ותתחדש או שלא.

סתם לדוגמא, בהחלט ייתכן שתמצא רכב דומה שהיה בשימוש והבעלים ממש "דאג" לו לשטיפה כל סופ"ש - ומצבו הקוסמטי גרוע בהרבה.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

סליחה על ההתעלקות- אבל מישהו יודע להגיד מה הצריכת הדלק בפועל של המונדאו 2.3 ?

אני מעוניין במונדאו מדגם דומה (מודל 2008-2010) ומאוד חושש מצריכת הדלק הגבוהה. למעט זה- הרכב הוא הכי קרוב למה שאני מחפש.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ממוצע ריאלי: ליטר לכל 8.5 ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדכון:

טוב, היום הוזמנה מאלבר מונדאו 2011, חמש דלתות, ליסינג, עם 75,000 ק"מ, טופל במורשה יבואן בלבד, לאחר טיפול, טסט לשנה בדיוק, עם מערכת מולטימדיה קנווד שכבר הותקנה. פרט לצביעת ליסינג דיי מזעזעת (לא נורא הרכב לבן), צמיגי ט'חת, זמזמי רוורס שלא עובדים, רעידות ומשיכה קלה בהגה (איזונים ופרונט), וכמה פלסטיקים שהצבעי העצלן לא החזיר למקום כמו שצריך (הם לא הצליחו לתפוס את הצבעי של גאס-מאנקי), הרכב נראה לי בסדר.

בשבוע הבא אקח אותו לבדיקה, ואם בכל בסדר, ננקה אותו טוב טוב, וניתן לאשתי מתנה (:-

אשמח לקבל טיפים \ פיין טיונינג לגבי מהלך הרכישה או הבדיקה

תודה

פורסם

אומר מראש - תתחדש!

וודא שהטיפולים במורשה היו עם פילטרים מקוריים, החליפיים ששמים בפורד הזו הם זוועה ויש מהם נזילות.

לא הבנתי למה עשו צבע לאוטו, מן הסתם אתה תבדוק שהוא לא התהפך או משהו כזה.

אחרי יישור קו (של מה שצריך), החלפת כל הצמיגים, כיוון פרונט איכותי וניקיון עצבני לדעתי תקבל יופי של רכב.

פורסם

המשך עדכון:

לאחר שקיבלתי את פירוט הטיפולים ממוסך עמל מורשה פורד, ולאחר שדיברתי עם האדם שנהג ברכב לבד מהיום הראשון ועם קצין הרכב שלו (לא היו שום תקלות או תאונות), היום הרכב נלקח לבדיקה במעבדה לרכב בהמלצת הפורום (לאחר סיום תהליך הרכישה אתן פידבאק נפרד).

פרט למה שכבר שמתי לב אז יש להחליף תושבות מנוע, בדיקת מותחנים (יש רעש קליל), צלחות בילום והחשוב ביותר שקצת הדאיג אותי ורציתי לשאול זה: היה כתוב שה ESP לא עובד!

אני מקווה שזאת תקלת מחשב. הרכב ישלח לתיקונים לפי הבדיקה במורשה פורד, ינעלו לו סט גאנטים תואם מונדאו טיטניום, נחזור למכון לוודא שהכל תקין ואז ורק אז נשים לו סרט יפה לקישוט וניתן לאשתי (:-.

מישהו איי פעם נתקל בדבר כזה שבקרת יציבות לא עובדת?ומה המשמעות של התיקון/ איזה חלק צריך להחליף וכד'?

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכונון:

העסקה הושלמה, הרכב אצלינו, פוסט נפרד בהמשך. תודה לכולם!

פורסם

קשה לי להאמין שאתה נוהג במונדאו כי אני פשוט לא יודע מאיפה אתה כותב את זה. כבר נסעתי בו כמה פעמים (ובעוד כ 5 מונדאו אחרות) ויש לו מזגן מצויין. יש גם מיזוג לאחור שעובד טוב מאוד. הדבר היחידי הוא שלוקח לו 2 דקות עד שהוא מתחיל לקרר. אני בנאדם שמזיע מהר וכשנולדתי כבר היה לי חם והמזגן זה הדבר הראשון שאני בודק.

פורסם

תתחדש,

תעלה קצת תמונות בהזדמנות.

בהחלט רכב מעניין, מחכה לסקירה שלך + צריכת הדלק האמיתית.

רק אם אפשר לשאול על מחיר ששילמת (מול המחירון), ביטוחים, ומה כולל האחריות שלהם?

(אפשר גם בה.פ.)

• תוכן חדש...