Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדגם המדובר: סקודה פאביה סטייל החדשה (+Color Concept) (+פנורמי)

אני אשמח שתגלו לי מה מתחבא מאחורי המילים היפות שסוכני הליסינג והיבואן מחביאים ממני,

יש לי התלבטות בין 3 אפשרויות:

אופציה א':

רכישת רכב חדש מהיבואן:

מחיר כולל אגרה: 116K ש"ח

מתוך המחיר הזה הם דחפו לי אביזרי חובה לטענתם כמו דיבורית שכלולה במערכת כבר ואיתוראן מורדם שהם מחייבים אותך לרכוש...

יש לי 60K מזומן.

ההצעה היא לתת 60K במזומן, ואז כל חודש 1.6K למשך 36 חודשים.

סך הכל הרכב יוצא 118K.

אופציה ב':

עסקה רכישה בליס פור יו:

רכב יד ראשונה 0 ק"מ, מחיר סופי 101K. אני משלם הכל במכה עם עזרה מההורים ונתחשבן אח"כ.

אופציה ג:

עסקת ליסינג חצי חצי בליס פור יו:

מקדמה - 40K

תשלום חודשי - 400 ש"ח X36 חודשים.

סופי 58,700 ש"ח ואז או החזרה, או קניה בתוספת מחיר המחירון, או החלפה לרכב חדש וזיכוי ממחיר המחירון לרכב הבא..

חברה אני התבלבלתי ותאכלס לא יודע מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהאופציות אשמח לעזרה מהמומחים....

תודה

פורסם

לי נראה מובן מאליו שאופציה ב' היא העדיפה.

אתה יכול לעשות תשלומים להורים כמו באופציה א', רק שהתשלום יהיה 1140 ש"ח בחודש במקום 1600.

מה ההתלבטות? הפסד 10% על רישום ליסינג? זה 10% ממחיר המכירה שלך עוד כמה שנים. אלפי שקלים בודדים...

פורסם

שים לב שבאופציה ב אתה יד שנייה על הרכב, ולא ראשונה. כלומר אם תרצה למכור את הרכב בעוד שנתיים-שלוש אתה תסבול מירידת ערך משמעותית. השיטה הזאת מעולה למי שיודע מראש שהוא רוכש את הרכב לתקופה ארוכה, של 5-6 שנים לפחות. מצד שני, אתה קונה סקודה TSI ו DSG, שזה מניסיוני האישי לא בדיוק הרכב למערכת יחסים ארוכה. בטח ובטח לא כשאתה לא בדיוק לקוח של היבואן כך שאין לו שום אינטרנט לתת לך שירות לאחר שתיגמר האחריות הקצרה על הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה צריך שירות אחרי תום האחריות?

שואל לידע כללי. גם לי יש פאביה. עוד מעט מסתיימת האחריות - ואני לא מטפל במוסך סקודה, אלא במוסך מורשה אחר.

פורסם

אתה בטוח שדרך הליסינג לא מדובר על הדגם היוצא? נשמע מאוד לא סביר שכבר יש את הדגם החדש ב0 ק״מ בליסינג.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם
למה צריך שירות אחרי תום האחריות?

שואל לידע כללי. גם לי יש פאביה. עוד מעט מסתיימת האחריות - ואני לא מטפל במוסך סקודה, אלא במוסך מורשה אחר.

כי לפעמים ברכבים של סקודה (וגם פולקסווגן או סיאט) היו בעיות במנועים, כשל סדרתי בייצור. ולפעמים ממש לא בא לך לשלם 10,000 ש"ח על החלפת מנוע בסקודה אוקטביה בת שנתיים וחצי עם 55 אלף קילומטרים על השעון, כי אתה יודע שהמנוע הלך עקב פגם בייצור ולא עקב אחזקה לקויה (מבוסס על סיפור אמיתי). בשלב הזה אתה צריך לקבל שירות מהיבואן לאחר תום האחריות ואתה תלוי בחסדיו, כי הוא לא חייב לתת לך את השירות שאתה מצפה לקבל.

כשאתה לקוח פרטי, שקנה את הרכב ישירות מהיבואן וריפד את כיסיו בטיפולים במחירים גבוהים במוסכי הרשת, יש לו אינטרס גדול יותר לעזור לך. כשאתה לקוח שקנה את הרכב מחברת ליסינג, טיפל במוסכים לא מורשים והיבואן לא ראה ממך ולו שקל אחד של רווח - למה שיעזור לך? איזה אינטרס יש לו?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברות הליסינג קונים מלאים מהיבואן בהנחה משמעותית. נניח ב80000 ומוכרים את הרכב ב100000. מצד אחד הלקוח משלם פחות מצד שני הרכב שווה פחות בגלל רישום הבעלות הראשוני על חברת הליסינג.

מצד שלישי יהיו אנשים שישמחו לשלם פחות בעוד 3 שנים על רכב שהוא פרטי באופן מעשי וזול יותר בגלל הרישום התיאורטי.

פורסם

איך המחיר הגיע ל116k? צריך להוסיף כל כך הרבה בשביל גג בצבע שונה?

תברר בסוכנות מה המחיר הכי נמוך שאפשר להשיג לעסקת מזומן ואז תראה אם הפער מקנייה מליסינג מצדיק את זה.

פורסם
כי לפעמים ברכבים של סקודה (וגם פולקסווגן או סיאט) היו בעיות במנועים, כשל סדרתי בייצור. ולפעמים ממש לא בא לך לשלם 10,000 ש"ח על החלפת מנוע בסקודה אוקטביה בת שנתיים וחצי עם 55 אלף קילומטרים על השעון, כי אתה יודע שהמנוע הלך עקב פגם בייצור ולא עקב אחזקה לקויה (מבוסס על סיפור אמיתי). בשלב הזה אתה צריך לקבל שירות מהיבואן לאחר תום האחריות ואתה תלוי בחסדיו, כי הוא לא חייב לתת לך את השירות שאתה מצפה לקבל.

כשאתה לקוח פרטי, שקנה את הרכב ישירות מהיבואן וריפד את כיסיו בטיפולים במחירים גבוהים במוסכי הרשת, יש לו אינטרס גדול יותר לעזור לך. כשאתה לקוח שקנה את הרכב מחברת ליסינג, טיפל במוסכים לא מורשים והיבואן לא ראה ממך ולו שקל אחד של רווח - למה שיעזור לך? איזה אינטרס יש לו?

טוב אז לא נורא, יש לי פאביה ידנית מנוע אטמוספרי. אני לא צריך את חסדיהם של צ'מפיון. נסתפק בשנתיים אחריות.

אז יש מצב שבשביל פות"ש זה גם שיקול משמעותי.

פורסם
אגב, פאביה צורה חדשה מליסינג 0 קילומטרים אפשר להוציא ב-97,900 ש"ח.

אשמח מאוד שתכוון אותי יותר, מדובר בדגם הכי מפואר עם תוספת פנורמי

פורסם

יש לבדוק שההצעות מליסינג הן על הדגם החדש (רוב הסיכויים שההצעות אינן ברות השוואה כי מליסינג מדובר בדגם היוצא)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...