Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם משתלם או לא זה לחלוטין אינדיבידואלי.

יש פיתרון 100% לבעיה שלו, השאלה אם הוא מוכן לשלם עבור המוצר.

רועי, מאיזה איזור אתה בארץ? אולי אוכל לעזור לך בעצמי.

"יאללה בירי".

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צפיתי כזאת היענות גדולה, תודה רבה לכל המשתתפים בתהליך הזה.

אני לומד וגר באריאל מבקר הרבה את ההורים בראשון - זה בערך הקו שאני עושה פעם בשבוע לפחות.

חיובי אני מוכן לשלם, אני שלחתי מייל לאתר שהמלצת שיעדכנו אותי כשהמוצר במלאי כדי לרכוש במהרה.

eli z -

אני אשמח לשמוע על הטסטר - עדיין לא נתקלתי בזה.

לגבי הפוליש זה לא לגמרי נקודתי אני אעלה תמונות של מה שנשאר מלפנים ומאחור בעוד כשעה מעכשיו.

פורסם

פוצינו - עבדתי עם החומר "00" שהמלצת - ללא הצלחה.

הבטחתי תמונות אז אתחיל ממה שכבר נקי:

תמונות של אחרי התהליך (שני חלונות צד):

חלון.jpgחלון 2.jpg

ניתן לראות שהחלונות מבריקים לגמרי וזה אך ורק באמצעות הפלסטלינה.

שמשה קדמית ואחורית ניתן לראות שהלכלוך נמצא בדיוק במסלול שעובר הווישר:

שמשה אחורית.jpgשמשה קדמית.jpg

הלכלוך נראה טוב יותר בשמשה הקדמית - אך די זהה בשני השמשות

מסביב למסלול הווישר שאותו כן הצלחתי לנקות זה שוב אך ורק באמצעות הפלסטלינה

sciPoPo - האם אתה מתכוון להציע לי לקנות דרכך את החומר או פתרון אלטרנטיבי אחר?

פורסם

שמח שהסתדרת בסוף, למרות שניסינו לתאם 100 פעמים בערך ולא יצא.

ידעתי שההשערה שלי שפלסטלינה תוריד את זה היא נכונה

פורסם

sciPoPo - אני אשמח לבוא לקנות ממך את החומר, תודה רבה על ההצעה!

האמת שניסיתי להשאיר לך הודעה פרטית אבל הבנתי שהתיבת דואר שלך מלאה תוכל לשלוח לי את המייל שלך נוכל לדבר?

m.l - תודה רבה למרות שהמלאכה לא הושלמה, בכל זאת אשמח לבוא אליך כדי להעביר פלסטלינה על כל הרכב (חלק מהפלסטיקים והפח באותו צד גם נגועים באבנית).

פורסם
באתי.

http://www.detailedclean.co.uk/washing-and-drying/drying-towels/carpro-spotless-water-spot-remover-50ml-876

יש להם איזה פרומו קוד אם לוחצים לייק בפייסבוק, אם זכרוני אינו מטעה.

אלכס - ניתן להשתמש על החלק ששאלת לגביו.

החומר הגיע, יש לציין שמאד מהר.

אך כשל בהורדת הכתמים :[

עצות נוספות?

פורסם

עדכון לגבי האבנית על הרכב:

יום שישי ביקרתי אצל מתן מרחובות (חבר פורום m.l), הרכב שלי קיבל אצלו יחס שכנראה לא קיבל עד היום.

בעזרת הפלסטלינה שהוא השתמש, האבנית כולה ירדה מכל פח הרכב, כולל כל הפלסטיקים למינהם.

לאחר מכן הוא עבר לשמשות הבעייתיות ובעזרת פוליש בעבודה ידנית כל הלכלוך הוסר לגמרי מהשמשה האחורית.

לאחר אותו ניסיון בשמשה הקדמית הוא עבר לפוליש בעזרת מכונה ו95% מהלכלוך הוסר ולא קיים יותר - לגבי ה5 אחוז האחרונים, כנראה שהם התמזגו עם השמשה עצמה במשך השנים ולא ניתנים להסרה, עדין מאוד, עם מה שכרגע קיים אני בהחלט יכול לחיות.

אז לכל מי שעדיין מתעסק עם חומרים כאלה ואחרים - עם הניסיון שצברתי במשך הזמן, אם מסיר אבנית עדין ככל שיהיה לא מוריד את הלכלוך, לא תמצאו משהו שכן יוריד אותו ולכן כדאי לפנות לאיש מקצוע, קשה למצוא אנשים שמתמקצעים בתחום הזה ויקדישו את הזמן הנדרש בשביל לפתור את הבעיה והיחידי שהצליח אחרי רבים שביקרתי הוא מתן, בשיא הכנות אני ממליץ בחום, עבודה מקצועית לחלוטין, חומרים איכותיים מאוד!

לצערי לא צילמתי הרבה תמונות לפני, אבל ניתן להבין מהתמונה היחידה שאכן הבעיה הייתה קשה מאוד:

20150315_125316.jpg

אחרי:

2015-05-01 12.55.44.jpg2015-05-01 13.27.04.jpg2015-05-01 13.27.14.jpg

2015-05-01 13.27.25.jpg2015-05-01 13.27.52.jpg

מתן תודה רבה על ההשקעה, העבודה והזמן שהקדשת לטובת זה.

אחזור אליך בהקדם לגבי פנים הרכב.

תודה רבה לכולם - Solved!

פורסם

תודה על העדכונים, שרשור מעניין.

אין מה לעשות, יש כתמי מים שלא ניתן להסיר עם חומרים כימיים בלבד, צריך חומרים המכילים abrasives פשוט כי הכתמים חלחלו עמוק פנימה.

אשמח לדעת באיזה פוליש השתמשתם, באיזו מכונה, באיזה פד.

אם הכתמים שעדיין נשארו יציקו לך - אני מעריך שעדיין אפשר להוציא גם אותם, אבל בשביל זה צריך מכונה רוטורית ופוליש ייעודי לזכוכית.

פורסם
איך השתמשת?

יש כתמים שמצריכים מעבר שני ולעיתים שלישי, קח זאת בחשבון.

השפרצתי את החומר על האזור, חיכיתי כדקה ולכן מכן הורדתי אותו. (מה שכן נשאר לי על המתלית גם צבע שחור, זאת אומרת שזה הוריד גם צבע)

חזרתי על הפעולה פעמיים, אך באמת הנקודות אבנית כנראה עמוקות מידי.

• תוכן חדש...