Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאלו באוטודיפו ולפעמים בתחנות דלק ב 70 ש"ח. לי יש כזה, כרגע משתמש בו כי אין לי בית קרקע והוא בסדר גמור.

בנוגע לשואב רטוב- יבש- יש לי שואב כזה של זק"ש, עושה אחלה עבודה ועלה לי 300 ש"ח מהום סנטר (עשיתי איתו את פרוייקט הדיטיילינג לסיויק הריפודים בצבע שמנת ויצאו חדשים, אפשר לראות בחתימה) אבל הבעיה שהפלסטיקה שלו גרועה והוא כל שנייה מתפרק.

לאחר מכן הצטערתי שלא הוספתי כסף וקניתי את השואב הבא:

http://www.g-haun.co.il/sg_product~WD3-200~17~78.htm#.VRj8dObBCSk

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
NiNi, אם השימוש הוא רק לרכב, אני ממליץ בחום על השואב הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=843836

כתבתי גם בזאפ ביקורת, ממליץ לך לקרוא אותה. החסרון היחיד שלו

הוא מוט השאיבה, שלשימוש ביתי פחות נוח, היות והוא מורכב משלושה

מוטות קטנים שמתחברים אחד לשני. אבל לרכב זה לא בעיה, כי ממילא

אתה לא צריך מוט, אלא צינור בלבד. העוצמה שלו מצויינת, והוא מיועד

גם לשאיבת נוזלים. יש את אחיו הגדול, שהפלסטיקה שלו פחות טובה,

אבל הוא עם תא שאיבה גדול יותר, ושני מוטות במקום שלושה, שזה

יחסית יותר נוח. יש לו גם שני מצבי עוצמה, לא שיצא לי לעשות בהם פעם

שימוש. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=20521

את השואב הגדול יותר יש לנו במשרד כמה שנים, הוא שואב ושואב, כולל

מידי פעם שטיפה של קפה שנשפך על השטיח, והוא חזק כמו שקנינו אותו.

לבית קניתי את השואב הקטן יותר, שיש לו אותו מנוע, אבל פלסטיקה טובה

יותר, והוא קומפקטי יותר לאחסון.

אושרי אני כנראה ארכוש את השואב לפי המלצתך, תומר לי רק השואב הוא עם שקית מתחלפת? או בעל מיכל איסוף? לא ממש הצלחתי להבין

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בשואב הקטן יותר(דגם 2350) זה מגיע עם שקית בד, שאתה שולף, מרוקן, ומחזיר, כלומר שקית רב שימושית.

אתה יכול גם לשאוב ללא שקית, אבל אני אישית פחות אוהב את זה, כי הניקוי של המיכל מלכלך מאוד,

ולמרות הפילטר שיש שם, לדעתי זה בריא יותר למנוע.

בשואב הגדול יותר(דגם 2300), זה מגיע עם שקית נייר, וגם שם יש אפשרות לשאוב ללא שקית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע/ראה אם עדיין מוכרים את השואב הצהוב בסניפי אוטו דיפו?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

מוכרים בדיוק כמו הצהוב רק עם קופסא של ערוץ דיסקברי ותמונה של ג'יפ,ונראה לי שהעלו מחירים ביגלל החג 150 שקל ויש שם שקית בד חד פעמית.

לדעתי טעות לקנות .

ראיתי גם את של השופרזל בתחילת החג,אתה מדבר על השואב עם המיכל השקוףוהשואב עצמו בצבע לבן?

פורסם

אלירן עכשיו חזרתי מהסניף בראשון, הם טוענים שהצהוב לא נמכר יותר וגם לא יהיה יותר, יש במקומו מבצע על שואב DISCOVRY ב 119 ש"ח, לא יודע אם שווה/כדאי. אז לא קניתי... אם למישהו יש ניסיון עם השואב הנ"ל אשמח לשמוע:

http://www.justmotor.co.il/products/691546/%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%91-%D7%90%D7%91%D7%A7-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-DISCOVERY

פורסם

חבל דווקא הצהוב שיש אצלי עושה אחלה עבודה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פרסמו כאן לינק לשואב הצהוב ב 85 ש“ח כולל משלוח. מקסימום אקנה מהם.

גבי הוא שואב גם נוזלים?

פורסם

למצת של הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אה, בסדר, לא ראיתי שזה 12V.

אז מה אתם ממליצים, לקנות איזה סיני פשוט חמוד כמו הצהוב הזה כאן ? יש בכלל באוטו דיפו והום סנטר ?

אני בד"כ התחנת דלק הקרובה אליי לבית במרחק 3 דקות נסיעה עם שואב אבק עלוב, תמורת 10 שקל אני בקושי מצליח לשאוב משהו.

פורסם
פרסמו כאן לינק לשואב הצהוב ב 85 ש“ח כולל משלוח. מקסימום אקנה מהם.

גבי הוא שואב גם נוזלים?

לא ניסיתי אבל הסתכלתי על המבנה הפנימי שלו, מאוד פשוט, רק מנוע ששואב בסירוקלציה פנימית דרך שקית מסנן ויש אפשרות גם ללכת בכיוון ההפוך אם אתה שהוא יוצא אוויר אבל לדעתי ברגע שתנסה לשאוב איתו נוזלים הכל בפנים פשוט יתקצר.

אז לא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בן,הצהוב הוא בדיוק כמו זה ששלחת בלינק,היבואן של הצהוב היה אלקטרה,

ושל הדיסקברי דלק.

לדעתי עדיף להוסיף עוד 50 שקל ולקחת את הביתי שיש בשופרסל,הוא גם קומפקטי ונראה נוח לקחת לרכב ולהחזיר לבית(אני גר בבניין)לא יודע מה איתך.

• תוכן חדש...