Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה יכול, תבקש מחבר משפחה לקחת את ההלוואה (סה"כ 50 אלף ש"ח, לא אמור להיות ביג דיל) ותעשה לו הוראת קבע בכל חודש. כך ההלוואה לא רשומה עליך ולא תהיה לך שום בעיה עם המשכנתא.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזרנו ל"בוא תחתום לי"?:-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הפעם, כשאתה טועה...אתה טועה.

אבל באמת שכל אחד יעשה מה שבא לו.

חבל שאתה ממשיך להטעות אנשים.

כפי שהראו לך, יש הוראת בנק ישראל חד-משמעית בעניין שסותרת את העמדה שלך.

בנוסף, אומרים לך פה שבפרקטיקה הלוואות ׳השלמה׳ כאלו ניתנות.

אני יכול להעיד שלפחות בבנק (גדול) אחד שעבדתי איתו אכן זה המצב.

אז אולי בבנק הספציפי שלך (ואולי רק בסניף הספציפי) הנוהל הוא אחר. זו זכותכם - אבל מכאן ועד בטחון מופרז כזה בעמדה שלך כשהיא סותרת גילוי דעת מפורש של בנק ישראל?

פורסם

אתה צודק. כמובן. כולכם צודקים.

כולכם עוסקים בתחום, חיים את הנהלים, את ההוראות, ואת ההנחיות של המחלקות המשפטיות בבנקים.

גם ברור שכל מנהל סניף וכל מנהל אשראי איזורי, וכל מנהל בנק ישמח לעבור על הוראות בנק ישראל בשביל mogo.

בכיף שיהיה לכם.

זה פשוט מצחיק כמה שזה פאטתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו בוא נלך הפוך

האם הבנק ייתן לי הלוואה לכל מטרה גם אם לקחתי משכנתא בשיעור המקסימאלי ? התשובה היא כן.

יש הלוואה לדיור היא המוגבלת , היא גם ניתנת בריבית "מועדפת".

ואין כאן כל הפרה של הוראות בנק ישראל שמתירות לקחת הלוואות משלימות להשלמת ההון העצמי, ובלבד שהביטחון שלהם לא יהיה הנכס הנרכש.

טול דוגמה נוספת

אתה רוצה לרכוש דירה נוספת , אתה מוגבל בשיעור של 50% משכנתא. על הדירה הנוכחית שלך תוכל לקבל גם משכנתא עד 50% משוויה כדי לממן את החסר על הדירה הנוספת.

שוב מעשה שבשיגרה או בשיגרע , והכל בהתאם להוראות בנק ישראל.

מציע לך לבדוק אצל החבר'ה שלך ולחזור עם התובנות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האם הבנק ייתן לי הלוואה לכל מטרה גם אם לקחתי משכנתא בשיעור המקסימאלי ? התשובה היא כן.

התשובה היא כן. זה ברור.

אם יהיה לבנק חשד שההלוואה אמורה להשלים הון עצמי לדיור - חלק יעצמו עין וחלק לא.

אם תבוא ותגיד בצורה ברורה שאתה צריך הלוואה לצורך השלמת הון עצמי לדיור כשהמשכנתא באותו הבנק- כנראה יתקבל סירוב.

פשוט. וברור. חבל על הויכוח. עכשיו אתם יכולים להתחכם איך שבא לכם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז אתה טועה ידידי, לא בהכרח תקבל סירוב. א. נתקלתי במקרים שבהם המצב היה הפוך (כלומר נתנו את ההלוואה).

ב. לא שאני מסתמך על זה יותר מדי אבל הייתה כתבה לא מזמן באינטרנט של מישהו מגלובס אם אינני טועה שיקבל הלוואות ומשכנתאות מפה עד הודעה חדשה בלי להתאמץ יותר מדי.

ג. לי הייתה אפשרות להשלים הון עצמי בעזרת הלוואה.

ואגב, אני אמנם לא ניהלתי סניף בנק כמוך, אבל יצא לי לעבוד בבנק ישראל עם הוועדה המוניטארית לא מעט במסגרת עובדתי. אני מכיר קצת מה הולך.

ואגב, אני לקוח של אותו בנק שאתה עבדת בו וכן, אצלנו מתייחסים לזה מסיבה כלשהי כאל שתי ישויות נפרדות - משכנתאות ובנק רגיל.

לא מאמין? מוזמן לבוא לפגישה אצל בנקאי ואני אדון איתו בכל מה שאת רוצה ותראה מה הוא יאמר.

• תוכן חדש...