Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

SPIRE, תעלה תמונה כדי שנבין באמת למה הכוונה.

רק שתבין, העור שיש ברוב הרכבים, הוא צבוע בצבע, ואח"כ מצופה גם בלקה ייעודית לעור,

ככה שמה שאתה בא איתו במגע הוא יותר הצבע ושכבת הלקה, ולא העור עצמו.

אתה יכול לנסות לשייף את השכבה העליונה, ככה זה יוריד לך את הלקה והצבע הישן,

ולחדש עם צבע חדש, ופשוט אל תשים לקה, ככה שהוא יהיה מט, וככל הנראה גם עם תחושה

פחות גלוסית וחלקה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז הנה התמונות, אפשר לראות שהעור "נראה" במצב טוב, ממש טוב אפילו (חוץ מהשפשוף שרואים בתמונה השלישית, שכאמור פחות מעניין אותי). אני לא חושב שהתחושה עוברת כמו שצריך בתמונות, למרות שאפשר לראות שהוא קצת מבריק, פועל יוצא של זה שהוא חלק. בקיצור, מקווה שזה יעזור לתת אבחנה יותר טובה.

IMG_20150316_121712[1].jpgIMG_20150316_121720[1].jpgIMG_20150316_121740[1].jpgIMG_20150316_121756[1].jpg

*מצטער על האיכות, טלפון וכאלה. ה-DSLR בבית.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שמע, סה"כ ההגה נראה במצב מצויין, למעט מקום או שניים שיש מעט שחיקה, אבל גם היא בגדר הסביר.

לדעתי אתה צריך לעשות להגה ניקוי יסודי, ממליץ לך על החומר ניקוי עור של CG, ומריחה הגונה של קונדישנר

לעור, ותן לו לילה להספג, ובבוקר תנגב את העודפים אם יהיו.

פורסם

+1

ערכה לניקוי עור ומריחה קלה של conditioner לעור.

ראשית יש לבצע ניקוי ללא הפעלת לחץ על העור. להסיר היטב את כל חומר הניקוי.

שכבה עבה של conditioner עלולה להבריק את העור לכן יש להשתמש במעט חומר.

לא צביעה וחלילה לא שיוף.

פורסם

כשהאוטו היה אצלי הייתי מדי פעם מורח את ההגה בחומר מיוחד של אודי שפעם קניתי במוסך המורשה ברוב טיפשותי בהרבה כסף לרכב השני בבית, יכול להיות שזה מה ששמר עליו במצב סביר, אני מניח שכל תכשיר יעודי אחר יעזור ויתקבל אותו האפקט.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

בנדיבותו של Oshri הוא נתן לי קצת מהחומרים המדוברים, אני איישם אותם במהלך סוף השבוע ואחזור לעדכן. תחזיקו אצבעות. מתנאל - ראה ה"פ.

פורסם

אני מגיע וחדשות בפי. טובות ורעות.

החדשות הרעות הן שאת האפקט שרציתי לא בדיוק קיבלתי. החומרים עבדו אבל כנראה שקסמים הם לא יכולים לעשות ואחרי 4 שנים של שימוש העור על ההגה כבר השתפשף מעבר לתיקון.

החדשות הטובות הן ש-וואו!!!! זה עבד מעולה. ההגה אמנם לא נהיה "חדש" אבל הוא נקי ונעים הרבה (הרבה הרבה) יותר. חומר הניקוי הוציא טונות של ג'יפה ואיכסוש מהעורר המחורר בצדדים ולא פחות ג'יפוש ואיכסה משאר ההגה. למען האמת, אני חושב שהקונדישינר רק גרע מהאפק המעולה של חומר הניקוי, למרות שהשארתי אותו להיספג בעור למשך מעל ל-24 שעות, הוא לא נספג כולו וגם אחרי שהורדתי את השאריות ההגה נשאר קצת שמנוני. עם זאת, אני מאמין שביום-יומיים הקרובים כל מה שנשאר על ההגה יספג או יתבייש ואחרי זה אני אוכל לחוות דעה על המוצר המוגמר.

בסופו של דבר, אני מרוצה מספיק וככל הנראה לא אלך לרפד את ההגה מחדש בטווח הזמן הנראה לעין, אלא אם כן השידרוגיטיס שלי יתפרץ שוב בהתקפה מחודשת.

TL;DR - החומרים עבדו מעולה. ההגה אמנם לא יצא חדש, אבל כן נראה שיפור משמעותי. אני מבסוט. מאוד אפילו.

תודה מיוחדת ל-Oshri. עזרת לנפש בישראל.

פורסם (נערך)

בכיף, שמח שעזרתי. מציע לך לעשות להגה ניקוי ומריחת קונדישנר לעיתים יותר קרובות,

ככה שזה ישמר את המצב הקיים, ויאט את התבלות ההגה. לגבי הקונדישנר, מה שנתתי לך

היה חומר של CG, שאני אישית פחות אוהב, בדיוק בגלל מה שציינת. החומר שעד היום נתן

את האפקט הכי טוב, ולא הפך את העור לחלק ו/או שמנוני היה ה ZAINO Z10, אבל הוא מחייב

הזמנה מחו"ל, וגם שמזמינים כמה יחד זה עדיין יעלה סביב 90 ש"ח לבקבוקון לא גדול.

לפעמים יש באתרים השונים קופונים שמוזילים את זה קצת, לכיוון של 75-80 לבקבוק, ואז זה

יותר משתלם, במיוחד שמזמינים 3-4 יחד.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

למען האמת, אני חושב שהתוצאה בלי הקונדישינר בכלל הייתה קצת יותר טובה, הוא הרגיש "יותר נקי". הקטע הוא שאני לא יודע כמה זה טוב לטווח הארוך.

בכל אופן, נראה במהלך הימים הקרובים אם המצב ישתפר עוד יותר. אני בכל מקרה מרוצה.

פורסם

נחמד לשמוע!

תעלה תמונה של ההגה אחרי, מעניין מאוד.

אגב החומרים, השתמשת בחומר לניקוי עור של CG וקונדישינר, איזה בדיוק?

אני משתמש אישית בפרוטקטנט של optimum, עשה עבודה לא רעה בכלל אבל ההגה קצת מבריק אחרי זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב:

לגבי הקונדישנר, מה שנתתי לך היה חומר של CG

חשבתי לצלם, אבל למען האמת ההגה נראה בדיוק אותו דבר כמו לפני הניקוי. הוא רק מרגיש שונה. זה לא הד אנד שולדרס שנותן מראה נקי ומלא נפח. כולה קצת מנקה :)

פורסם

תוכל בבקשה לרשום באילו חומרים השתמשת ומה סדר הפעולות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...