Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest אורח לרגע
פורסם

150 שקל זה סכום סביר.

בדר"כ גובים 15% מההחזר.

כשאני הגשתי דרך חברה הם אמרו במשך יותר משנה שההחזר עדיין לא הגיע. כשנמאס לי פניתי עצמאית למס הכנסה ולבסוף התברר לי (דרך מכרה שעובדת שם) שהם (מס הכנסה) פשוט "איבדו" את הטפסים שלי. כך שאני נאלץ לעשות את כל התהליך מהתחלה. מרתיח. 

ואצלי זה קצת יותר מסובך כי נאלצתי לשחזר 106 מ4 מקומות עבודה ועוד 106 ממעסיק בקנדה שעבדתי אצלו שנה. טרם הגשתי שוב אבל בהחלט פעם הבאה אעשה זאת עצמאית.

פורסם

ממליץ בחום לעשות לבד.

יש רק חברה אחת שלא ביקשה ממני שום טפסים - הם ישיגו את ה-106 וכול מה שצריך - ויחסכו ממני ליצור קשר עם מעסיקים ישנים (אין לי משוג איך הם עושים את זה).

אבל בגדול - אם יש לי את ה-106 ביד - מגיש לבד. צ'יק צ'אק.

שיש בבית שכיר ועצמאי זה כבר קצת יותר מסובך.

פורסם

דרך אגב, מה שכתב נקמיצ'י מזכיר את נושא שמירת ותיוק מסמכים - תלושי שכר הם מהמסמכים החשובים ביות רלשמירה לטווח ארוך, וגם טופסי 106 כדאי לשמור לפחות 7 שנים מיום קבלתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...