Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום,

אז כך, לאחר שלא קיבלתי כלום מחזר מס לשנת 2013 כאשר טפסי 106 הוגשו ע"י רואה חשבון חבר של אבא שלי (כנראה איבד אותם ולא הגיש )!!

מצאתי את finupp, שלחתי להם את הטפסים שוב פעם, והיום חזרו בתשובה ואמרו שלפי בדיקה שלהם מגיע לי 2440 שח החזר (שני מקומות עבודה)..

הם רצו 150 ש"ח שכר טרחה על עבודתם שאשלם אותה ב PAYPAL, ?? מה הייתם עושים?

מישהו ניסה אותם?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

תגיש לבד. זה לא כזה מסובך.

הם בטח גם אמרו לך שמגיע לך "עד 2440 ש"ח" או משהו כזה, תבדוק את זה. השד יודע אם באמת תראה מהם כסף אחרי שתשלם להם. כל החברות האלה צצות כמו פטריות אחרי הגשם בתקופה הזו של השנה ולא מעט מהן פשוט מוכרות לך לוקשים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא הם אמרו במפורש שמגיע לי 2441 שח בדיוק.

אף פעם לא עשיתי את זה לבד! ואני לא רוצה להפסיד יום עבודה ולנסוע למס ההכנסה בשביל זה!

איך עושים את זה?

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותעשה לבד.

או תמצא מישהו שמוכן לעבוד תמורת אחוזים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא מכיר את החברה וכמו שנאמר כאן הגשה עצמית היא פשוטה יחסית ופקידי מס הכנסה יעזרו לך להגיש את הטופס - אבל בהנחה ששאתה לא רוצה להפסיד חצי יום עבודה אזי השכר עבודה שהם מבקשים, 150 שח, נשמע מאוד סביר והגיוני.

תבקש מהם הצעת מחיר (או חוזה) פורמלי שבו תראה שאכן העלות היא סופית וולא תצטרך לשלם עוד אחרי כן.

לגבי הסכום, אני מניח שהם אמרו את הסכום שהם חישבו ורוב הסיכויים שזה מה שתקבל החזר - אבל בכל מקרה גם במידה ותקבל פחות עדיין סביר שתקבל יותר מ-150 שח.

לגבי התשלום מראש זה הגיוני כי ההחזר יגיע אליך ישירות ממס הכנסה ולא דרכם אז אין להם דרך לגבות את החוב.

פורסם

אם הם מבקשים ממך יפה להיפטר מ-150 ש"ח, שזה מחצית מהסכום של יום עבודה שלם,

עדיף שתלך עצמאית ותחסוך את האי וודאות מעצמך. בנוסף תרוויח חצי יום חופש.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

קודם כל, אתה לא צריך להפסיד יום עבודה שלם אלא רק חצי יום ואפילו פחות אם תגיע מוקדם ותסיים מוקדם.

שנית, זו פעולה פשוטה שתניב לך כנראה כמה אלפי שקלים, שאני מניח ששווים כמה וכמה ימי עבודה שלך.

בקיצור - גש לבד למשרדי מס הכנסה, תיגש למשרד שמטפלים בהחזרי מס, תמיד יש שם עובד שמפנה אותך לטופס המתאים ונותן לך הנחיות איך למלא אותו. ממש לא מסובך, 10 דקות גג, עוד כמה דקות אצל הפקיד שיקבל את הטופס ויכניס את נתוניך למחשב ושלום על ישראל - בעוד כמה חודשים תקבל לחשבון הבנק מתנה יפה :lol:. בלי מתווכים וגוזרי קופונים למיניהם.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

טוב שכנעתם אותי , שני טפסי 106+ טופס ההחזר עצמו מגישים למשרד שלהם, נכון?

פורסם

אל תשתמש בשום חברה

גש למודיעין מס הכנסה ותקבל את כל המידע וגם תוכל להגיש על המקום

כך אני עושה הרבה שנים.

ממליץ לחפש אשכולות דומים בנושא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני אגלה לך עוד סוד קטן וידוע,

מס הכנסה בכלל לא מעניין אותו הטופס הזה, אני גם לא בטוח שהם בודקים את הטפסים האלה, אולי מידגמית.

פני כמה שנים הגשתי וקיבלתי החזר גדול יותר ממה שביקשתי !. כשבדקתי את עצמי שוב גיליתי שעשיתי טעות של חודש עבודה.

במס הכנסה יודעים עלינו הכל, אין שום בעייה לעשות את כל התהליך אוטומטי אבל יש כל כך הרבה אנשים שלא מודעים ולא מבקשים החזרים מס שזה ממש לא משתלם להם, זה כסף קל בלי מאמץ שנשאר אצלה. זו הייתה גם המוטיבציה של מס הכנסה להתנגד ! לחוק שיחייב את כולם בדיווח מס. :-)

פורסם

אוקי תודה רבה לכל המגיבים. ביום ששי אני אבקר אותם בנצרת, יהיה שמח :)

• 5 שנים מאוחר יותר...
Guest Finupp - לא ממש מומלץ
פורסם

אני מחכה להחזר כספי כבר שנה והם לא עונים לי למיילים. אני מפחד שהם עקצו אותי, לקחו 700 שקל ולא עונים יותר. לא יודע מה לעשות רק יודע שעשיתי טעות גדולה מאוד ושכדאי להגיש לבד ולא דרך נוכלים!

פורסם

קח בחשבון שאפשר גם ליפול עם זה . קרוב משפחה שהסכמתי לעזור לו בחינם התעקש לעשות לבד. בסוף יצא שהוא נצרך לשלם עוד 10000 מס. 

פורסם

קרוב משפחה נהזר ברו"ח שמתאמל לידו בחד"כ. שכר הטרחה היה שווה בדיוק להחזר המס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...