Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה פאביה 1600 אוטומט 2010.

מנוע BTS הידוע.

עשיתי טיפול 5 שנים מכיון והרכב עשה רק 44000 קילומטר.

השוויתי ל75 אלף וביקשתי טיפול גדול. התברר שהבלמים מקדימה די גמורים+ צלחות. ומאחורה רק רפידות.

הטיפול נעשה במוסך המרינה הרצליה, גלגלי הפלדה 5.

אני אצלם מאוחר יותר את הקבלה.

העלות היתה 2519 ש"ח ואני לא בטוח האם זה זול או יקר.

הפירוט טיפול הוא:

שמן + פילטר,פלגים בוש,פילטר אויר, פילטר דלק מקורי, דסקייות בלם קדמי + רפידות מקורי,דסקיות אחור לא מקורי. החלפת נוזל בלמים לפי בקשתי.

עבודה 700 חלקים 1435. סה"כ עם מעמ - 2519 ש"ח.

מישהו יכול לומר האם יקר או לא?

תודה מראש.

Kia Niro 2017

פורסם

למה ביקשת החלפת נוזל בלמים ?

בעיקרון כל כמה זמן עושים טיפולים ברכב הזה לפי זמן ולפי ק"מ ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יכולת לוותר על החלפת הפלגים, מחליפים רק ב-60 אלף קילומטרים. זה לא חלק שמתבלה עם הזמן (בניגוד לשמן) והוא די יקר, לכן אין טעם לדעתי להקדים את החלפתו.

המחיר בסך הכל - לא זול למוסך לא מורשה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

fabia.JPG

מצורפת חשבונית. טיפולים הם כל 15 או שנה.

מכיון והרכב נוסע פחות מ15 בשנה אני עושה טיפול פעם בשנה.

Kia Niro 2017

פורסם

אתה בטוח שהיה צריך להחליף בלמים קדמיים כולל צלחות? אני נסעתי פי 2 ממך (81 אלף ק"מ) על אותו רכב כמו שלך ואני נוסע על צלחות בלם מקוריות.

גם הרפידות קדמיות מקוריות. האחוריות הוחלפו כי צמפיון דפקו אותי ומאז לא חזרתי לשם (העליתי תמונה לפורום אחרי הטיפול ההוא מכיוון שלא צריך להיות גאון כדי לראות עובי רפידות וחיזקו את דעתי).

המחיר של השמן דווקא נמוך.

פורסם

הצלחות שהוא דחף לך סיניות כמעט בוודאות שים לב למחיר, והמחיר לרפידות מעט יקר, כמו גם השמן שלא ידוע מאיזה חברה הוא ועלה יותר מ200 שקלים. החלפת נוזל הבלמים, לא נעשתה באופן מלא, במחיר הזה אלא רק שאיבה באמצעות מזרק מן הכוסית, ניקוז מלא על ידי קומפרסור והחלפה מלאה, עולה בסביבות ה200 שקלים עבודה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
אתה בטוח שהיה צריך להחליף בלמים קדמיים כולל צלחות? אני נסעתי פי 2 ממך (81 אלף ק"מ) על אותו רכב כמו שלך ואני נוסע על צלחות בלם מקוריות.

גם הרפידות קדמיות מקוריות. האחוריות הוחלפו כי צמפיון דפקו אותי ומאז לא חזרתי לשם (העליתי תמונה לפורום אחרי הטיפול ההוא מכיוון שלא צריך להיות גאון כדי לראות עובי רפידות וחיזקו את דעתי).

המחיר של השמן דווקא נמוך.

כשאמר לי שצריך להחליף קדמי - באתי בעצמי לראות.

הצלחות היו מחורצות מאד באמצע, גם אם הייתי מחליף רק רפידות זה היה גורם לרעשים והרס מהיר לרפידות.

לצערי אני בטוח שהיה צריך להחליף.

את האחוריים ראיתי שמיותר ואמרתי לו שלא להחליף.

Kia Niro 2017

פורסם
למה ביקשת החלפת נוזל בלמים ?

בעיקרון כל כמה זמן עושים טיפולים ברכב הזה לפי זמן ולפי ק"מ ?

על סמך המחיר של החלפת נוזל הבלמים והכמות כנראה לא החליפו נוזל בלמים לפי הנחיות הייצרן אלא שאבו כמות מסויימת מהמיכל או רק הוסיפו כמות מסויימת.

מחיר של החלפת נוזל בלמים נע בין 200-250 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש לי סקודה פאביה 1600 אוטומט 2010.

מנוע BTS הידוע.

עשיתי טיפול 5 שנים מכיון והרכב עשה רק 44000 קילומטר.

השוויתי ל75 אלף וביקשתי טיפול גדול. התברר שהבלמים מקדימה די גמורים+ צלחות. ומאחורה רק רפידות.

הטיפול נעשה במוסך המרינה הרצליה, גלגלי הפלדה 5.

אני אצלם מאוחר יותר את הקבלה.

העלות היתה 2519 ש"ח ואני לא בטוח האם זה זול או יקר.

הפירוט טיפול הוא:

שמן + פילטר,פלגים בוש,פילטר אויר, פילטר דלק מקורי, דסקייות בלם קדמי + רפידות מקורי,דסקיות אחור לא מקורי. החלפת נוזל בלמים לפי בקשתי.

עבודה 700 חלקים 1435. סה"כ עם מעמ - 2519 ש"ח.

מישהו יכול לומר האם יקר או לא?

תודה מראש.

תמיד תבקש הנחה של 10 אחוז לפחות על כול הטיפול בתור לקוח מתמיד או יתמיד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...