Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן , לאחרונה עקב טיפול , גיליתי לברקסים שלי לא נשאר חיים ארוכים ..

צריך להחליף אותם , אשמח לשמוע מחיר אם מישהו מכיר של דיסקיות TRW וצלחות ?

אשמח גם למיקום של חנות , הסט האחרון שהורכב ברכב שלי של TRW .. החזיק 77 K

קודם כל האם זה נחשב בסדר ? ואם יש לכם המלצה על חברה אחרת אשמח לשמוע ? כמובן גם מחיר ( חוץ מ REMSA עליהם כבר שמעתי )

תודה לעוזרים . הרכב שנת 02 מנוע .1.8

עריכה אחרונה על ידי omere3
פורסם

היי,

מה זה דיסקיות ברקס? אני מכיר רפידות ברקס, אבל דיסקיות???

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

דיסקיות (כפי שנוהגים לכנות אותן במוסכים) = רפידות.

אם אתה מאיזור המרכז, אמליץ לך בחום לפנות אל "משה חלפים". יופי של שירות ויופי של מחירים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Trw היא חברה מעולה ובעיקר לצפרתיןת.

הן תואמות מקורי וברמה גבוה. בחיר טוב מהמקור.

הייבואן זה כהן רחמים בתל אביב הוא מוכר גם לפרטיים

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

תתקשר לשאול, דרום איפה?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם (נערך)

אשקלון , בחנויות שבדקתי פה לא עובדים trw וחנויות שבדקתי באיזור המרכז בדקתי עם 5 חנויות לא מחזיקים .

מחזיקים רמסה או חברות איטלקיות פחות מוכרות קשה גם לקבל שם חברה מהם ואז ישר הם משכנעים אותך שהם הכי טובים בשוק חחח ( לא מזלזל או משהו פשוט לא מכיר )

עריכה אחרונה על ידי omere3
פורסם

דיברתי איתו .. הוא זה שהציע לי . לגבי רמסה זה חנות אחרת. מצאתי חנות שמוכנה 240 אני כנראה יקח ממנו

פורסם

חלק מהסחורה המקורית של PSA היא גם של FERODO (לפחות ממה שיצא לי להתקין בברלינגו\קסארה, שם יש קליפרים של בוש), מניסיון מדובר ברפידות מעולות.

נסה לחפש גם אותן (בחנות החלפים הקבועה שלי יש, אני לא יודע אם יש להם את הדגם שמתאים לך אבל אם תעביר לי תמונה אני יכול לברר לך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אני ישיג וישלח לך בפרטי , המון תודה .

בכל אופן לגבי TRW זה בסדר מה שהציעו לי ?

אני גם מדבר בזמן האחרון עם הרבה חנויות שמחזיקות חברת סמקו טוענים שזה איטלקי מישהו מכיר ?

פורסם

לדעתי מה שהציעו לך לגבי TRW נשמע בסדר גמור.

בנוגע לסמקו - לא שמעתי ואין לי ניסיון איתם. יכול להיות שאולי הם באמת מוצלחים, למרות שהניסיון מלמד שרפידות מקוריות של היצרן או OEM (אותו יצרן רפידות, ללא כיתוב יצרן הרכב) הן באמת הכי מוצלחות (מבחינת איכות הבלימה ואפס רעשים).

אני לא שולל לנסות מותגים אחרים, אבל אם אתה כבר יודע על מותג שעובד לך טוב על הרכב, תמשיך איתו זה עדיף.

REMSA אגב מצויינים גם באיכות הבלימה, אבל בחלק מהמכונית זה עלול לפתח מעט רעשים כאשר הן מתחממות יותר מידי. אני משתמש בהן כרפידות אחוריות ברכב שלי - ועד כה הן מציגות גם אורך חיים טוב יותר מהמקוריות, ולמרבה הפלא, גם איכות הבלימה נשארה טובה (והמחיר: שליש ממקורי אם לא פחות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...