Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיסק תקוע בתוך CD6000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברי פורום.

קניתי פוקוס 2009 ואתמול גיליתי שיש דיסק תקוע במערכת

המקורית של האוטו:cd 6000 מדובר על דגם מתיחת פנים.

ניסיתי ללחוץ אלפי פעמים על לחצן EJECT איך ללא תועלת.

להבדיל מדגם הקודם שהיה לי של שנת 2007 במתיחת פנים לא מצאתי חריצי

שחרור מערכת מדאשבורד.

קורא CD עובד תקין ובניסיון של חילוץ דיסק משמיעה קולות מתחת בפנים...

כל כך לא בא לי לפרק דאשבורד שלם בגלל המערכת...

יש למישהו רעיות מה ניתן לעשות?

אם זה למוסך אז כמה עלות הנזק בערך?

לא מצאתי גם חור חילוץ בכוח כמו במחשבים.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

אני לא יודע מאיפה אתה בארץ. לדעתי, מי שיכול לתקן את זה - זו מעבדת אלקטרוניקה טובה.

אני מכיר מעבדה טובה ברמת השרון, לא יודע האם זה באזור המגורים שלך. הם נקראים ג.ו. אלקטרוניקה, נמצאים ברח' ויצמן ברמת השרון.

טל. שלהם: 03-5490667. יש שם בחור בשם ישראל שהוא אלוף בתיקונים של מערכות לרכב, כולל פירוק והרכבה שלהם. ראיתי מספר פעמים אצלם במעבדה מערכות של רכבי יוקרה כגון מרצדס וכו'.

הם נחשבים אמינים מאוד, בזמנו בתכניות כלבוטק הם היו מעבדת הבית של התכנית, כאשר היו אייטמים על מעבדות של נוכלים, כך שלפני הכנסת מוצר לתיקון אצל נוכל ולאחר ה"תיקון" המוצר נמסר אליהם למתן חוות דעת.

בהצלחה

פורסם

מציע לנסות בכל זאת עוד פתרון או שניים מהלינק שנתתי.

אולי לגשת למתקין מנוסה שנתקל בתופעה ובעלות מינימלית אם בכלל לשלוף את הדיסק.

השאלה היא אם זו בעיה חד פעמית או תופעה וברצונך לתקן אותה ואז אולי נדרשת מעבדה.

מציע לבקש העברת השרשור לפורום אודיו/לפתוח חדש שם. אולי למישהו שם רעיונות נוספים.

פורסם

מסתבר שקניתי אוטו עם דיסק תקוע כבר:)

לא הצלחתי לפי שיטות בלינק שנתת.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

יכול להיות שהדיסק שבור או סדוק, ולא יוכל לצאת, וזה מחייב פירוק של ה CD ופתיחה שלו על מנת לשלוף את הדיסק

ו/או החלקים שלו.

ברכב של חבר טוב שלי היה מקרה כזה, שהילד הקטן שלו דחף בכוח דיסק ושבר אותו בפנים. שום דבר לא עזר,

ובסוף פירקנו חצי דשבורד כדי לשלוף את ה CD, לפרק את הגב שלו ואז להוציא את חלקי הדיסק.

• תוכן חדש...