Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה שנוסעים בצפון או בדרום בכבישים בין עירוניים יבינו על מה אני מדבר.

יש כבישים רגילים לגמרי של 80, פתאום מחליטים לשים כמה מנורות כתומות בצד, לצבוע את הכביש לכתום וזהו כביש של 60 קמ"ש.

בגלל שאני נהג חדש אני מאוד משתדל לא לעבור את ה-10 קמש המותר ובגלל זה אני יורד ל-70 בכבישים כאלה

וגם אני מרגיש מפגר אבל אצל נהג חדש אין מקום לטעויות

וגם אנשים עוקפים אותי ולפעמים זה לא מקום אופטימאלי לעקיפה

מה שרציתי לשאול, האם אי פעם נתפסתם על מהירות בכביש כזה? אני לא מאמין שיש שם מישהו שיורד מ-100

על פניו זה נראה לא הגיוני (כי איפה יהיה השוטר), אבל ישראל ..

תודה לעונים!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין צורך להרגיש מפגר, מפגרים הם אלה שעוקפים אותך.

יש סיבה להגבלת המהירות בכבישים שיש בהם עבודות, לרוב בצדק גמור.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יצא לי בדיוק הלילה לחשוב על כך שחזרתי מהצפון לחיפה. קטעים ארוכים של "עבודות בכביש" עם הגבלות מגוחכות..

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

זכור לי מימי העבודות בכביש 4. היו שם שלדים של המצלמות הישנות (עד היום). אם הן היו עובדות לא היה מקום בבית משפט.

ההגבלה היא כמובן, הגיונית ומוצדקת. יש כרגע עבודות בכביש 5 וראיתי כבר פעמיים מכוניות שנתקעו בקטע הכביש הזה וחסמו נתיב (אין שוליים). חוויה מפחידה בהתחשב בעובדה שחלק מהנהגים ממשיכים ליסוע 100+

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
אלה שנוסעים בצפון או בדרום בכבישים בין עירוניים יבינו על מה אני מדבר.

יש כבישים רגילים לגמרי של 80, פתאום מחליטים לשים כמה מנורות כתומות בצד, לצבוע את הכביש לכתום וזהו כביש של 60 קמ"ש.

בגלל שאני נהג חדש אני מאוד משתדל לא לעבור את ה-10 קמש המותר ובגלל זה אני יורד ל-70 בכבישים כאלה

וגם אני מרגיש מפגר אבל אצל נהג חדש אין מקום לטעויות

וגם אנשים עוקפים אותי ולפעמים זה לא מקום אופטימאלי לעקיפה

מה שרציתי לשאול, האם אי פעם נתפסתם על מהירות בכביש כזה? אני לא מאמין שיש שם מישהו שיורד מ-100

על פניו זה נראה לא הגיוני (כי איפה יהיה השוטר), אבל ישראל ..

תודה לעונים!

בכל כמה שבועות יש מארבים בכביש שעולה מצומת קדרים לכיוון כרמיאל. לפעמים עם דבורה ו לפעמים מסוק מצלם ואופנוען שעומד בסוף העליה ועוצר את אלו שעקפו וחצו קו לבן/כתום משאיות שירדו לשוליים באיזור השיפוצים.

הדבורה בד"כ עוקצת את אלו שניסו לעקוף משאיות, אבל זה קורה רק אחרי איזור השיפוצים בה המהירות המותרת כבר עלתה מ60 קמ"ש.

פורסם

שאלה מעניינת שגם אני תוהה לגביה כבר הרבה שנים.

ההורדה של הגבלת המהירות היא הגיונית לגמרי. זה קטע כביש שאנשים עובדים ומסתובבים בו, אז צריך לעזור להם לא למות, שזה חשוב. מהתקופה שגרתי בקנדה אני יכול להגיד לך ששם הגידלו לעשות ומציבים בתחילת קטע כביש כזה שלט שאומר "תחילת קטע הכפלת קנסות מהירות" בצמוד כמובן להורדת המהירות. תחשוב שמספיק שתישאר במהירות החוקית לאותו קטע כביש (לפני השיפוצים) והרווחת לעצמך 1500-2000 שקל קנס.

בכל מקרה, בעשר השנים האחרונות לא זכור לי שנתקלתי במארב משטרתי בקטע כביש בשיפוצים. אם מדובר על לילה, אני אודה ואומר שאני לא מוריד את המהירות משמעותית. במהלך היום, במיוחד אם באמת עובדים על אותו קטע כביש, אני אוריד את המהירות בהתאם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אני חשבתי שלשים הגבלה של 60 בכביש מהיר עם עבודות זה טיפשי עד שיום אחד נסעתי על אחד כזה בערך ב110 קמ''ש ועליתי על מדרגה של אספלט כתוצאה של סלילה שהופסקה באמצע,המכה הייתה כל כך חזקה שהדיסק חזר לנגן אולי אחרי 3 דקות אבל לאחר שלקחתי את הרכב למוסך לא התגלה שום נזק.

מאז אגב אני נוסע רגוע יותר בקטע כביש עם עבודות...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בארץ לדעתי אין מסיבות טכניות. במקומות עם עבודות בדרך כלל אין שוליים ולכן לא ניתן להציב ניידת.

בגרמניה וארה"ב, בכבישים המהירים יש אכיפה קפדנית במיוחד באיזורי עבודות. הם ממש לא סלחנים לנושא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא יהיו מארבים בקטעים כאלה מהסיבה שבדרך כלל אין שוליים או מפרץ חירום שהניית יכולה לעמוד בהם בבטחה.

לפני תקופה מסוימת בשעת לילה מאוחרת גרמתי לניידת שעקפתי בכביש בשיפוצים להדליק צ'קאלקה, ירד לי הלב לתחתונים, אבל היא לא עצרה אותי למזלי.

פורסם

הגאטסו שאורבת לציבור ("אורבת".. כל עם ישראל ואחותו מודעים לקיומה) בסוף מקטע השיבוצים בכביש החוף בין קיסריה לאולגה, לבאים מכיוון צפון, היתה אמורה להיות מכויילת ל 70 קמ"ש (ההגבלה שהוטלה על המקטע), למרות שהיא ממוקמת בדיוק בסוף המקטע, ושם כולם מאטים מ 150 ל 90 וחוזרים לנסוע 150.

פורסם (נערך)

כל המקטע הדרומי של איילון מאז שאני זוכר את עצמי נמצא תמיד בשיפוצים ועבודות ויש שם תמיד שלט קבוע של 70 קמ״ש, כביש 3 נתיבים עם הפרדה, לא ראיתי שם בן אדם אחד שבאמת נוסע שם 70 קמ״ש כאשר אין פקקים, בכל מקרה אף פעם לא נתקלתי בשוטרים שבודקים מהירות...

באזור הצפון לאומת זאת שכביש בשיפוצים תמיד יש שינוים בכביש ובדרך כלל אין הפרדה בין נתיבים ולכן שם שמתי לב שבדרך כלל כולם נוסעים רגוע יותר במקטעים האלו וגם קשה לי לראות שם נייד מכיוון שבדרך כלל אין שוליים כלל ומשאיות משתלבות מכל מיני כיוונים..

עריכה אחרונה על ידי Taimors

• תוכן חדש...