Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חבר'ה,

יש לי מכשירי מסוג סמסונג גלקסי S3.

אני מתקשר למישהו, הטלפון שלו מצלצל, הוא עונה, אני מדבר, הוא לא שומע אותי ואני לא שומע אותו.

ניסו להחליף לי מיקרופון, לא עזר, החליפו ספיקר גם לא עזר.

חשוב לציין שהטלפון עובד ויש WIFI, הבעיה בזמן השיחות, וכאשר אני מנתק את השיחה אני מאבד את הקליטה לרגע ושוב פעם הוא מתחבר למפעיל הסללורי, בתוך שניות.

כבר מחקתי את כל הטלפון עם WIPE והתקנתי ROM מקורי חדש וזה עדיין אותו דבר!!

מה יכולה להיות הבעיה?

במעבדה (פלאפון) אמרו שהוא כבר עייף ואין מה לתקן, כנ"ל לגבי טכנאי פרטי,

בפורומים בעולם ראיתי שהם קוראים לרכיב התקול AUDIO IC CHIP , והוא לא יקר הבעיה שאין מישהו שיודע לעשות תיקונים כאלה !

למי יש המלצה על מקום בצפון/ חיפה שיש לו ניסיון בתיקון כזה?

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

הצ'יפ הזה הוא חלק מלוח אם, ומרבית המקומות יציעו לך להחליף לוח אם, שהעלות שלו תעלה על עלות מכשיר כזה תקין מיד 2.

כדי להחליף את הצ'יפ עצמו, צריך להתעסק עם הלחמות עדינות, אני בספק שיהיה מישהו שיתעסק עם זה.

אגב, אני נתקלתי בתקלה דומה עם S3 I9305, שם הוחלף לוח אם באחריות. האם, אם אתה מוציא שיחות דרך סקייפ/וייבר/פייסבוק, שומעים תקין?

כי אם כן, אז התקלה היא לא באודיו צ'יפ, אלא במודם, לא שזה ניחום גדול.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
...

אגב, אני נתקלתי בתקלה דומה עם S3 I9305, שם הוחלף לוח אם באחריות. האם, אם אתה מוציא שיחות דרך סקייפ/וייבר/פייסבוק, שומעים תקין?

כי אם כן, אז התקלה היא לא באודיו צ'יפ, אלא במודם, לא שזה ניחום גדול.

אחי השמן, צדקת!!

ניסיתי להתקשר עכשיו ב VIPER ואכן שמעתי ושמעו אותי ! עכשיו זה אומר בוודאות שזה המודם הדפוק? במיוחד בגלל שהטלפון מאבד קליטה מדי פעם למרות שבאותו מקום ה S3 התואם עם קליטה מצויינת?

פורסם

יש ארבעה רכיבים שיכולים להיות אחראיים על זה (מאמין שזה יותר קשור לראשון):

Intel Wireless PMB9811X Gold Baseband processor

Skyworks SKY77604 Multi-Band Power amplifier

Infineon PMB5712 RF transceiver

33ODC 2214 4TP AC

במקרה שלי זה נפתר ע"י החלפת לוח אם.

נלקח מכאן:

https://www.ifixit.com/Teardown/Samsung+Galaxy+S+III+Teardown/9391

qneCB1ZDEXXKkcum.medium

iSxZ1SQMJAKAnXZo.medium

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תקלה נפוצה צ'יפ U604 לפי המקט ES305 או B305 אם אני זוכר נכון.

גם אם תגדיל את החיפוש לכול הארץ כנראה לא תמצא מי יחליף לך אותו, אף אחד לא רוצה להתעסק אם BGA במיוחד מעבדות קטנות.

מה שאתה יכול לעשות זה או לפנות לכול מיני טכנאים באיביי שיחליפו את הרכיב תמורת איזה 50-100 דולר או תיקון זמני זה פשוט לשים משהו שיצור לחץ על הרכיב מתחת למגן , סוג של גומייה או משהו בסגנון מספיק.

לפי התאור שלך הרכיב עצמו תקין, וזה רק ההלחמות שלו.

אפשרות אחרונה על אחריותך בלבד או שתזרוק את הלוח לתנור לאיזה 10 דקות או שתעבור עליו אם אקדח חום , הסיכון בשני השיטות זהה כמו גם אחוזי ההצלחה.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)
תקלה נפוצה צ'יפ U604 לפי המקט ES305 או B305 אם אני זוכר נכון.

אפשרות אחרונה על אחריותך בלבד או שתזרוק את הלוח לתנור לאיזה 10 דקות או שתעבור עליו אם אקדח חום , הסיכון בשני השיטות זהה כמו גם אחוזי ההצלחה.

מה שאתה מציין פה זה AUDIO CHIP, שלפי הבחור מעליך FAT BASTARD, ולפי מה שאני בדקתי ב VIPER יש קול , גם שמעתי, וגם שמעו אותי!

שים לב, שאני לא שומע כלום והם גם לא שומעים בשיחה ב 3G!!

האם הבעיה שהייתה אצלך דומה לשלי והחלפת ה CHIP פתרה אותה?

עריכה אחרונה על ידי omar87

פורסם

אם זה עולה 100 דולר, מה הרעיון לתקן את זה?

לא עדיף לקנות אחר משומש במחיר לא רחוק?

אם אני מבין נכון, מדובר על גלקסי 3.

פורסם

לא היה לי אישית את הבעייה אני עובד בתור טכנאי.

הסימפטומים שאתה מתאר זהים לAUDIO CHIP כמו שאמרתה בהודעה הראשונה, זה שזה עובד בוויבר לא אומר כלום, זה כניסות/יציאות שונות לGSM/סאונד פנימי.

לא החלפתי את הצ'יפים האלו מעולם, אין לי את הציוד הדרוש להחלפת BGA כמו לכול שאר המעבדות בארץ.

הבעייה הזאת קיימת בערך בכול טלפון התחל מאייפון 3G ולכולם הסימפטומים זהים, לא עובד בשיחה רגילה אבל עובד בוויבר/סקייפ וכו.

כמו שאמרתי לך, תפרק את המכשיר , תוריד את המסך רעשים ממתכת ותדחוף חתיכת נייר או גומי מתחת בדיוק על הצ'יפ , תרכיב חזרה אם עובד אז מדובר על הלחמות אם לא אז הצ'יפ עצמו כנראה הלך או שהפדים נהרסו מתחת.

cabrio אתה כנראה צודק ועדיף לקנות לוח שלם/מכשיר יד שנייה אם מסך שבור או תקלה דומה, תחפש באלי אקספרס , אני יזרוק ניחוש שזה יעלה סביבות 100$.

התיקון יקר פשוט כי זה עבודה מעוד עדינה שמבצעים אותה על מכונה בעלות 10000 דולר, זה לא נדיר שהמוצר יעלה פחות ממחיר התיקון.

אודי A4

דימה.

פורסם

הבעייה הזאת קיימת בערך בכול טלפון התחל מאייפון 3G ולכולם הסימפטומים זהים, לא עובד בשיחה רגילה אבל עובד בוויבר/סקייפ וכו.

כמו שאמרתי לך, תפרק את המכשיר , תוריד את המסך רעשים ממתכת ותדחוף חתיכת נייר או גומי מתחת בדיוק על הצ'יפ , תרכיב חזרה אם עובד אז מדובר על הלחמות אם לא אז הצ'יפ עצמו כנראה הלך או שהפדים נהרסו מתחת.

.

AVE, אין מילים להודות לך, פירקנו היום במעבדה בעבודה עם חבר, שמנו חתיכת גומי בדבק מגע וסגרנו.

המכשיר חזר לחיים! אחרי שתי מעבדות ו- 150 שקל על סתם !!

ובהזדמנות זו , תרשה לי להגיד לך, אתה תותח !!:lol::shock:

פורסם

אם הבעיה תחזור, אני מכיר בחור בצפון שעושה הלחמות BGA בצורה פרטית. עד כה יש לו RATE הצלחות מרשים מאוד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שמח שעבד לך.

ארז אם הוא עושה reballing אני ישמח לפרטים, reflowing לא רלוונטי לצערי.

אודי A4

דימה.

פורסם

עושה. שלחתי בפרטי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

היה לי את אותה הבעיה בדיוק בגלקסי2. לא החלפתי שום דבר, פשוט עדכנתי את הגרסה של המכשיר בkies וזה הסתדר. אולי לפני שמתחילים לפרק את המכשיר היה כדאי לנסות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פה זה היה בעיה במגע (הלחמות רפויות) כמו ש- AVE המליץ. ואל תדאג אני כבר מחקתי ועדכנתי את המע' יותר מפעמיים לפני שעשינו את ה"תיקון"

• תוכן חדש...