Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי,

לא התכוונתי ספציפית אליך, ההפך, אני מרגיש שכל העולם כמוך ורק אני אולי האהבל היחיד :wink:

אין ספק שיש בין רכבים שונים הבדלים שונים אשר הם עושים את ההחלטה באיזה רכב לבחור.

רק שבאספקטים מסויימים (בעיקר בדברים ערטילאיים כמו "תקשורת") לעיתים הירידה היא לרזולוציות דקיקות ומינוריות שמגיעות רק כתוצאה מפרובוקציה מוכוונת (ולא בניהוג ה"נורמלי" של המכונית, גם אם הגעת למגבלות) ולכן גורמת להדיוט שכמוני להרים גבה בפליאה מה אתם בכלל מחפשים בכח את ההתנהגות של הרכב תחת "פרובוקציות ביזאריות" כאשר הוא המהיר והטוב ביותר בניהוג נייטרלי/הרמוני/עגול, כן, גם אם הוא RS או ST.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתפלא עליך. זה החומר שממנו פורום מכוניות ניזון.

כמו מה הברק והגמישות של דשבורד עממי לעומת פרימיום כך גם התחושה המועברת דרך העקב השמאלי בפניה חדה ימינה במהירות X...

רומו של עולם!

ובבקשה שאף אחד לא יקח דברים אישית, כי חוץ מרוח טובה אין פה כלום.

הבעייה העיקרית, שברוב המבחנים כמו גם נסיעות המבחן, אין לך ממש זמן להתרשם מהמכונית כפי שתחייה איתה באמת, ואז לוקחים לאקסטרים...ושם לפעמים מגזימים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה נשאר להגיד...רק להסכים עם כל מילה!

פורסם
קודם כל, כתיבה טובה ושמח לגלות שנהנתם עם הרכב ה"הו, כ"כ משעמם" הזה.

לטעמי האישי (שכבר ביטאתי אותו פה בפורום מספר פעמים), אתם נופלים לתוך מלכודת שהיא כרגע הבון-טון במבחני הדרכים (ברור שזה קרה מאז שמבחני דרכים הפכו מצולמים, "סתם לנהוג לא מוכר ואין רייטינג, אז בואו נעשה שטויות לא מעשיות בסרטון ונמכור את זה לקהל בבית כאילו ככה נוהגים") ויורדים לדקויות כמעט בילתי קיימות של תקשורת הגאים ושילדות בכל מיני מצבים מופרכים של "ואם באייפקס אני מוריד 7 הילוכים בבת אחת, שובר את ההגה, עוזב את הגז, מלטף את הברקס ופותח מיצנח אחורי, אז ב RS אני מרגיש 0.00057% יותר פידבק מההגה של ה TT"

לטעמי האישי, מדובר בקשקשת של בוחני דרכים שבונים מבחן עפ"י רייטינג וחבל שאתם נגררים לזה.

אתה מגזים. ההבדלים בין רכב כמו פוקוס ST לעומת אאודי S3 מורגשים כל הזמן ולא רק באיזשהו מצב דימיוני כפי שתיארת. הרי זה בדיוק כל העניין ברכבים מהנים כמו פוקוס ST - אתה לא חייב להגיע איתן לאיזושהי קיצוניות כדי להפיק הנאה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא יודע ...אני אחרי 3 שנים עם הדגם הקודם(2011) ושפיכת מלא שקלים על מנת לחדד היגוי ואחיזה משופרת והנעה אחורית

גם אם חלקית (אלדקס קונטרולר)שמבטלת תת הגוי לחלוטין ונסיעה יותר סוחפת ומהנה.הרכב בבסיסו לא כיפי ומסרס נהיגה תזזיתית

וטרן אין מגעיל ובקרות משתקות... רק אחרי אלפי שקלים שנשפכו אפשר לומר שהרכב חד יותר (בולמים קפיצים בושינגים)מהיר יותר

ומהנה יותר והרבה הרבה יותר מהיר מכמה רכבים שברשותי (STI 2004 EVO9 ) ובעיקר ...מהיר יותר בכל מצב,יש כאלו יגידו

אני הוזה לא מבין בנהיגה וכו...יכול להיות(לא רשמתי שאני מבין גדול בנהיגה)!אחד רכבים היותר מהנים שהיו לי!

ואני בכלל אוהב נינג'ות.

אבל היתה משופרת מאוד מאוד.

פורסם

פטל ,גם אתה בא מעולם השיפורים לא???

היו הרבה אנשים שרשמו שהרכב מיותר ולא מהנה ולא "מתקשר" אז רשמתי את ההתרשמות שלי בכללי של לפני ואחרי,בגלל היוקרה והנדסת אנוש מעולים ומלא פיצרים והאפשרות להגיע עם רכב כזה רחוק מאוד בהרבה פחות כסף מרכבים אחרים (אני יודע שזו לא הפואנטה) אבל היום אפשר בסכום יחסית קטן,בערך 5-8 אחוז ממחיר הקניה של רכב שכזה להגיע למשהו אחר לגמרי.

אבל כל אחד והסיבות שלו לקנייה .אז הפואנטה שלי היא שיש אנשים כמוני שאוהבים יוקרה ביחד אם גרזן מחודד יותר...

הרבה יותר. והשלדה החדשה יותר טובה מהקודמת והשיפור הוא משמעותי.

פורסם

אנסה להסביר עוד קצת.

כשנהגתי לראשונה במיני קופר S החדשה 2014 .התרשמתי וואו,איזה כיף של רכב ...אחיזה היגוי הגה והמון הגה וכיף

גדול יותר מה S3 החדשה הרבה יותר כיף,פשוט לרוץ לקנות ישאר עודף אפילו (באתי נקי ומעולם לא נסעתי בקופר כל שהיא).

אבל הS נשארה הרבה יותר מהירה מA לB ובטוחה יותר בהרגשה בדרך לשם.

כשנהגתי באבארט 500 אמרתי וואו איזה כיף גדול הרכב הזה, איזו דרמה איזה ...הכל , אבל הS ממש

ממש יותר מהירה בקצה,בלי דרמה BY FAR וכל סיבוב לקחתי במהירות גדולה יותר בS3 החדשה(ללא שיפורים) והרגשתי בטוח יותר.

לא אחפור יותר מידי,אבל הS3 החדשה עדיין יותר טובה בהנדסת אנוש והיוקרה והמהירות מA לB מהרבה רכבים שאני מכיר,

אולי היא מנותקת יותר וסטרילית יותר אבל הקלות שהיא מבצעת ... מי כמוני יודע מה זה לנסות לרדוף אחרי זה שלפניך ולנסות

לאחר בלימה בקטנה ושהלב דופק לשמיים וכולך זעה ומנסה עוד טיפה ועוד טיפה ...לא ב S!!!

פורסם

ביגמיק, אני חושב שכדאי שתעבור שוב על השרשור. אתה בא לסתור את מה שאומרים פה אבל בעצם אומר בדיוק את אותן מילים שאמר Shayy וגם את אלה שבכתבה. ה-S3 מהירה מ-A ל-B יותר מפחות או יותר כל הוט האץ' אחרת שנמכרת כרגע בישראל (נראה לי, יכול להיות שאני שוכח דגם כזה או אחר), אבל בדיוק בגלל שהיא מכוונת לצד הנכון של הנהיגה ולא מעודדת את הנהג להתנהג כמו מטומטם, היא הרבה פחות מרגשת.

ואני חושב שבסיפור השיפורים שלך עוד יותר הדגשת את זה. כי על האאודי צריך לשפוך אלפי שקלים על בושינגים והאלדקס קונטרולרים כדי להוציא ממנה חיוך בעוד שעם הפוקוס ST, מספיק לעזוב את הגז ולשבור את ההגה. היי, לעזוב את הגז הופך את כל הסיפור גם ליותר חסכוני בדלק :)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני אחזק את מה שכתב לב ספורטיבי שלוש תגובות מעל:

אני לא כריס האריס ולא נהג כזה מהולל בכלל. אני דווקא לא מחפש את קשקושי הזנב, אלא את הנהיגה ה"בסיסית" יותר, אם אפשר לקרוא לזה ככה. וגם בזה, אפילו בתוך הדגמים של אודי, ההבדל בין אס1 ל-tt, לדוגמא, מורגש מאוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בעוד שעם הפוקוס ST, מספיק לעזוב את הגז ולשבור את ההגה.

הנה נגעת בדיוק בשורש הענין, איפה למדת שעושים כזה דבר בנהיגה? מהיר ועצבני?

מה זה בדיוק נותן? ניפוח אגו בסגנון "כמעט עפתי לתהום וברוב כשרוני המבורך הצלתי אותי ואת הרכב"? או מה?

לא מצליח להבין את לא את סגנון הנהיגה (האיטי) הזה ולא מצליח להבין את מידרוג המכוניות עפ"י סגנון הנהיגה (הקלוקל) הזה.

אני בהחלט מקבל אמירות כמו "הגה יותר מתקשר" וכו' אבל לשפוט את ההגה בפרובוקציות לא טבעיות נשמע לי פשוט לא נכון.

בערך כמו להגיד על מישהיא שהיא ח*א Zיון, כי בשניה שהוצאת את הדילדו באורך 70 ס"מ היא צרחה וברחה מהמיטה! :lol:

פורסם

כידוע, כנס קצת יותר לאט ותצא הרבה יותר מהר!

עניינית, במקרה וכבר נכנסת לסיבוב מהר מידי, אתה אוהב את התנהגות הפוקוס יותר? לבריאות (בלי ציניות). אין לי שום דבר נגד זה.

עוזר לך יותר טוב להשתלט על הרכב בשעת חרום? אדרבה.

אבל הבון טון ששולט בכמעט כל תעשיית עתונואות הרכב של לשפוט רכבים עפ"י דריפטים הזויים ותימרונים עוד יותר הזויים עם פוקוס/קורסה/גולף (זה צריך להצתלם יותר טוב), זה פשוט הזוי ולצערי הרב, זה חילחל כ"כ חזק למטה שמרבית צופי התוכניות/סרטונים חושבים היום שזו נהיגה ספורטיבית וזה שעפ"י אמת המידה הזו שופטים רכבים זה עוד יותר הזוי.

דעתי הצנועה, זה הכל.

אני מרגיש כמו איזה דינוזאור אחרון במשטרת ישראל שמנסה להסביר לכולם שלהכניס ידיים למכנסיים של השוטרות זה לא לעניין. :lol:

• תוכן חדש...