Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה רוצה להגיד לי שכול רכב ספורטיבי שנוסעים בו חזק מחליפים מתלה?גם בgtr/פאררי/וכו?

אתה מדבר שטויות החלפת תושבות מנוע וחופש במתלים זה לא עניין של מה בכך.

כל רכב במיוחד רכבי ספורט דורשים תחזוקה שוטפת זה ברור כשמש.

לא אמרתי שאחרי נסיעה אחת אינטנסיבית צריך להחליף את כל הרכב.

אבל ברור שרכב ספורט שתנהג עליו בהתאם ידרוש חלקי חילוף בתדירות גבוהה יותר.

גם פרארי גם קוניגסג גם מקלארן גם פגאני וכ'ו...ברגע שתיקח אותם למסלול ותעשה נסיעה ועוד נסיעה סביר להניח שחלק מהחלקים ידרשו טיפול.

זה מכונה כשהיא עובדת קשה היא מתבלה.

רק סובארו DL מחזיקה מעמד בכל מצב:lol:

פורסם

אתייחס לעניין המתלה בלבד:

מתלים הם דבר שאמור לשכך פאקים בדרך, כמו שכולם יודעים

מישהו מכם שם לב איך מרבית האנשים נוהגים ברכבים ובאיזו מהירות הם עולים על פסי ההאטה ?

זה בגדול על קצה הלשון איך נגרם נזק כה רב למתלה, ללא כל קשר בסוג הרכב או בעלות שלו כחדש (וכמה שהמתלה יותר מתקדם ומשכך ככה גם יותר מתבלה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
רכב חזק שננהג חזק גומר תושבות מנוע די מהר, לחלק מדגמי העל של פרארי עושים כיוון שסתומים שדורש הוצאת המנוע מהמרכב כל 30,000 ק"מ, GTR זה רכב עם אמינות מאד בעייתית.

כל רכב ספורט שתנהג עליו חזק ידרוש תחזוקה בהתאם, זה לא קורולה.

דני, אתה מדלקם פה דברים - שזה נחמד ויפה, אבל מהיכן לך של-GTR יש מוניטין אמינות בעייתי? לפי הזכור לי - אין לך כזאת, אני גם לא מכיר מישהו שקרוב לך שמחזיק כזאת. מעניינות ההערות הללו שלך - יהיה נחמד אם תיתן להם ביסוס שהוא, ואני לא מדבר על דברים ששמעתי או דברים שנראים לך הגיוניים.

סתם למען הספורט, אנסה לבדוק מול אנשים שיש להם GTR (כן כן, אמיתית. לא דגם מפלסטיק).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא בקליפורניה כמה אז לא שמתי לב להמשך השאלות.

כמה עדכונים

1. הם התקשרו בשבת ואמרו שאין בעיה במתלים והבעיה היתה ברוטור הימני . בוצעה שיוף לרוטור .

אגב מתלים , על פי קאדילק אין צורך בהחלפתם בניגור למתלים רגילים ברכבים.

2.לגבי השמשה אכן מאד נפוץ פה לראות רכבים עם שימשה סדוקה וזה לא ממש חריג.

3. לגבי אופי השימוש ברכב . אין ספק שהרכב ננהג לא כרכב ליסינג רגיל - הוחלפו כבר סט צמיגים אבל הרכב הוא CERTIFIED CADILLAC .והוא באחריות לעוד 3 שנים.

בנתיים הרכב עוד לא מוכן ונחכה לראות מה יצא בסוף

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
רכב חזק שננהג חזק גומר תושבות מנוע די מהר, לחלק מדגמי העל של פרארי עושים כיוון שסתומים שדורש הוצאת המנוע מהמרכב כל 30,000 ק"מ, GTR זה רכב עם אמינות מאד בעייתית.

כל רכב ספורט שתנהג עליו חזק ידרוש תחזוקה בהתאם, זה לא קורולה.

אתה צודק חלקית בדברייך, זה נכון שבדגמי פרארי ישנים יותר האחזקה היתה מאוד מעיקה, קלאצ'ים שהולכים כל 20K, מנוע שדורש בנייה מחדש כל כמה עשרות אלפי קילומטרים וכל פעולת אחזקה בסיסית מצריכה הורדת מנוע.

כל זה היה נכון עד שלהי 2010 עד יצאה לעולם ה-458 ואיתה תמו תקופה מאוד בעייתית.

הפרארי המודרניות הרבה יותר נוחות מבחינת אחזקה.

לגבי עניין תושבות המנוע, ברכב חזק מאוד מן הראוי להתקין תושבות מנוע מתאימות, זה לא חלק שאמור להתבלות כל כך מהר.

לצורך העניין, מרצדס מצהירה שתושבות המנוע המותקנות בדגמי AMG לא יזדקקו להחלפה לאורך כל חיי הרכב, דבר שאני יכול בקלות לומר שנראה לי הגיוני שכן יש לי לא מעט חברים עם דגמי AMG שונים- אף אחד מהם לא החליף תושבות מנוע.

לגבי ה-GT-R אתה בהחלט צודק.

יש לך ניסיון עם GTR שאתה אומר שהאמינות שלה מאוד בעייתית?!

אין לי GT-R אבל יש לי כמה חברים שלהם כן יש והאחזקה של הרכב הזה בהחלט לא "טיפולים שוטפים".

נקודת הכשל העיקרית של הרכב היא הגיר, יש כאלה ששוברים גיר ב-20K ויש אחרים ששפר עליהם מזלם ושוברים אותו רק ב-50K קילומטר.

אגב, זה מדובר על רכבים סטנדרטיים, לרוב מי שמשפר את הרכבים האלה גם דואג לשפר את הגיר כדי שיתמוך בהספק המיועד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי תושבות עם אורך חיים אין סופי אני בטח שמדובר בחומר שנקרא "פוליאוריטן"

מניסיון שלי עם החומר שמותקן כ"בושינגים" במטות רדיוס הוא באמת מדהים.

פורסם
אבל הרכב הוא CERTIFIED CADILLAC .והוא באחריות לעוד 3 שנים.

האם הוא היה ללא אחריות בתקופה מסויימת בה הורכבה השמשה הלא מקורית (?)

או שלא קראתי היטב את השרשור.

כך או אחרת נושא האחזקת פרארי נשמע נוראי.

The first one to get angry loses

פורסם
האם הוא היה ללא אחריות בתקופה מסויימת בה הורכבה השמשה הלא מקורית (?)

או שלא קראתי היטב את השרשור.

לקוח פרארי זה לא לקוח צ'מפיון מוטורס:lol:

למי שיש פרארי בדרך כלל לא משתמש בה כרכב משפחתי יום יומי, דבר שני אם הפרארי צריכה טיפול יש לפרארי שירות שלא

ניתן להסביר במילים אבל נסכם בזה שלהפסיד חצי יום עבודה בשביל אולי לתקן את הרכב באיזה מוסך בתל אביב זה לא.

שירות יש להם;-)

פורסם
לקוח פרארי זה לא לקוח צ'מפיון מוטורס:lol:

למי שיש פרארי בדרך כלל לא משתמש בה כרכב משפחתי יום יומי, דבר שני אם הפרארי צריכה טיפול יש לפרארי שירות שלא

ניתן להסביר במילים אבל נסכם בזה שלהפסיד חצי יום עבודה בשביל אולי לתקן את הרכב באיזה מוסך בתל אביב זה לא.

שירות יש להם;-)

זה סבבה, ביטלתי את ההזמנה שלי כי התבעסתי מהצורך לפרק ולהוציא את המנוע

(בכלל), אני סתם לא אוהב דברים מורכבים שיכלו להיות פשוטים יותר.

לא זכור באיזה רכב בשנות ה-90 היה צריך לפרק משהו רציני בשביל גישה לטיימינג

(או לפרק טיימינג בשבילו). צרפתי או גרמני. זה מחדל הנדסי :)

The first one to get angry loses

פורסם

אחזקת פרארי מודרנית לא נוראית כפי שחושבים, הן אמינות יותר ועמידות יותר ומעבר לזה- פרארי מציעה ללקוחותיה חבילות אחזקה מקיפות, מיותר לציין שזה לא זול במיוחד אבל זה מוריד לך את החשש של "מה אם ידפק משהו", משלמים מחיר פיקס פר שנה והטיפולים\אחזקה\תיקונים עוברים לאחריות פרארי.

לעומת זאת הפרארי הישנות באמת נוראיות לאחזקה ובתור מי שמאוד אוהב את הפרארי 355 ולא פעם השתעשע ברעיון לרכוש אחת אני יכול להעיד מ-2 חברים בעלי הדגם המדובר שבשלב מסויים עם כל האהבה לרכב האחזקה שברה אותם (אחד כבר נפתר ממנה לפני כחצי שנה, השני כרגע עושה ENGINE REBUILD שני בתוך שנה....).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...