Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אתמול בערב נשפך לי חומר מסריח על המיטה ואני לא מצליח לטשטש את הריח. ניסיתי הכל.

מה אני צריך לעשות? יש מקום מומלץ באיזור המרכז שאתם מכירים שיודע לבצע ניקיון מיוחד למיטה וחצי?

אשמח לעזרה מהירה. אני סובל פה.

שלומי.

פורסם

לכבס את המיטה? נשמע לי בלתי אפשרי.

זה אמנם לא ריח של דג אבל מסריח לכשעצמו ותאמין לי, זה מסריח, וכשעובר הזמן זה לא מטיב עם הריח.

יש איזושהי חברת ניקיון שמתעסקת עם דברים כאלה? פיתרון מהיר אחר שיכול להציל לי את המצב פה?

שלומי.

פורסם

ריח של חרובים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ריח של חרובים?

זה הדבר הראשון שעלה לי בראש יפה .....(לדעתי לא כולם הבינו)

חפש מבשם כביסה ורסס על האיזור. או השתמש במעט מרכך כביסה ושפשף את המקום. (והיזהר שלא יצא לך עוד קרם חרובים ...)

פורסם

שילוב של ריח מסריח (לא חרובים או דגים), עם מבשם כביסה וחומר לחידוש ריפודים. בקיצור גהינום.

עוד הצעות? אם אפשר יותר רציניות שבאמת עוזרות.

שלומי.

פורסם

שלומי נראה שאתה לא הבנת על מה דיברו פה.

יש מרססים של קליה לדוגמא שמתאימים לבד.

אפשר גם לנסות ולשים בבקבוק ריסוס 10 אחוז חומץ ו 90 אחוז מים.

Miata ND2

פורסם

נשמע לי מעט מסובך.

האמת שניסיתי להשתמש בחומר מחדש ריפודים, ממש כמו ברכב.

אמנם הכתם של החומר מעט נעלם אבל הריח- שאלוהים ישמור.

האם חברות ניקיון עושים ניקיון מיוחד שמעלים ריח וכתמים מהמיטה?

מדובר במיטה וחצי שהיא בת פחות משלושה חודשים ולכן לא בא בחשבון להחליפה.

שלומי.

פורסם

אם אפשר לשאול,ובלי חוצפה מיותרת. מה נשפך על המיטה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לפעם הבאה ממליץ לקנות מגן מזרן (עולה בין 80 ל120 שקל) שישמור לך על המזרן מדברים כאלה :)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

רק לי עלה בראש squirt girl? (קרה פעם אחת עם מישהי ששכה לציין את העובדה, הסדינים נכנסו לכביסה איתם גם המגן מזרן ויצא כמו חדש)

פורסם

APC-all purpose cleaning

מוכרים בשופר-סל(כנראה זיוף אבל עדיין עובד) ויש את האמיתי שמוכרים בדרך כלל בחנויות דייטלינג לרכב , חומר חזק מוריד כמעט הכל , תלוי כמה מדללים אותו.

בהצלחה

• תוכן חדש...