Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
פותח השרשור, אהמ, אהמ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?552312-%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-626-2001

לא בא על מנת לזרות מלח על הפצעים, אבל אולי הגיע הזמן לשקול את האילוץ הזה של "רק יפניות!!!" מחדש.. מה שחשוב הוא רכב מטופל ואחת היא מה ארץ מוצאו (ואין זה מתנגש עם ההנחה שמכוניות אסיאתיות פחות רגישות להזנחה מאשר אירופאיות).

האוטו של אחי, והתקלה נוצרה בגלל שברדיאטור לא היתה טיפת מים. עכשיו הוא למד על בשרו את המשמעות של זה. מה לזה ולאמינות? גם בבנטלי עם יחסר מים או שמן היה קורה אותו הדבר עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אני מניח שכמו כל הפשוטי עם , המחשבה היא שיפני הוא האמין ביותר , אפילו שזה מחשבה של פעם. אגב חזרתי למחשבה הזאת אחרי שעברתי לא מעט צרפתיות.

פשוטי עם? ועל מה בן אצולה שכמוך נוהג?

עריכה:

ראיתי - על 206.

:-D

לפות״ש - ניסית לחפש סיביק?

אבל הסיכוי שלך למצוא יפנית סבירה ידנית קלוש - פשוט אין היצע כמו האירפאיות.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם
אבל הסיכוי שלך למצוא יפנית סבירה ידנית קלוש - פשוט אין היצע כמו האירפאיות.

אכן. מהיצרנים האירופאיים העממיים (כללתי גם פורד, שכן רוב התוצרת שלה הנמכרת בישראל היא של החטיבה האירופאית), נמכרו 32,047 ידניות (19,897 עדיין רשומות) לעומת 161,315 אוטומטיות (134,207 עדיין רשומות), או כ-19%. שוב, הנתונים כוללים את כל סוגי המכוניות, וסביר להניח שהרוב סופר מיני ורכבי עבודה ולא משפחתיות.

פורסם

בחיי, לא ידעתי שמוכרים יפניות ידניות בארץ.

היפנית האחרונה (שלא ספורט) שאני זוכר, היה סובארו ג'אסטי.

מבחינת עלויות טיפול ברכבים צרפתיים:

פיג'ו 206, פיג'ו 308, רנו סניק II, רנו סניק III, רנו פלואנס, סיטרואן C3 וגם סקודה יטי צ'כית = בין 500 ל-700 שקל.

מדובר על טיפול שגרתי של שמנים, פילטר אוויר ומזגן.

וכל המחירים האלה, אלו רכבים שטיפלתי בהם בפועל, כך שהמחיר מגובה.

יש תקלות שקורות, עקב בלאי טבעי.

אצל חברה, בדיוק אתמול הלך לה הקלאץ', לא הצליחה להכניס לרוורס.

היה ברור שהקלאץ' גמור עוד לפני כן, מדובר על פיג'ו 206, 2003, 1.4 עם 250 אלף קילומטר.

החלפת קלאץ' עלתה כ-1400 שקל.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
למה כל 10 אלף?

גם מניסיוני טיפולים במורשה לא זולים, אבל לפחות אנחנו מרוצים מהתוצאה (מוסך ברעננה).

זאת השגרה שטיפל בה מי שמכר לי ואני המשכתי, גם אתר הונדה אומר כל 10, המוסך שלך לא מבקש כל 10?

פורסם

אם היית מוצא קורולה קצת ישנה ידנית היית מרוויח גם רכב זריז וגם רכב סופר אמין. אבל הן נמכרות יקר (בלי קשר לסוג הגיר) והן גם נדירות (אולי פעם לא, היום כן) ואלו שישנן, הן קרועות בכפרים.

פורסם

הסטיגמה של "יפני הכי אמין" משחקת לרעתם של הרכבים האלה - זה שיש להן נטייה לנסוע לא משנה מה (עובדה - הלך לי רדיאטור בלנסר, ולא נדלקה לי שום נורה, לא עלה חום מנוע אפילו, גיליתי את זה רק כשבדקתי מים), גורם לזה שאנשים נוטים להזניח אותם, ו לעיתים קורה שהאוטו נכנס למוסך רק כשהוא נכבה ולא מתניע יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על ״יפני אמין״ מול ״אירופאי עם תקלות״:

השארתי את הרכב שלי חודש(!!!) במוסך. כמעט או בכלל לא נגעו בו. מדובר ברנו מגאן 2001. חזרתי לארץ, הנעתי ונסעתי לשלום.

אבא השאיר את המיצובישי לנסר שלו שבוע וחצי במוסך. באתי לאסוף את הרכב ועד אז הפלאגים הלכו והוחלפו כולם.

דוגמאות נוספות יימסרו לפי בקשה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

השארתי את הרכב שלי חודש(!!!) במוסך. כמעט או בכלל לא נגעו בו. מדובר ברנו מגאן 2001. חזרתי לארץ, הנעתי ונסעתי לשלום.

אבא השאיר את המיצובישי לנסר שלו שבוע וחצי במוסך. באתי לאסוף את הרכב ועד אז הפלאגים הלכו והוחלפו כולם.

נושא האמינות נמדד ע"ס מיליוני נהגים ורכבים בעולם :

הניסיון האישי שלך חשוב, יחד עם זאת, בפן הסטטיסטי,

בדיוק כמו ששקל אחד חשוב מתוך מיליון שקל.

The first one to get angry loses

פורסם

האמת שגם אני בקושי נתקלתי במשפחתית אוטומתית ב10-15 שנים האחרונות.

ברחוב סמוך ליד הבית שלי יש מישהו עם אימפרזה (חדשה יחסית) עם גיר רגיל.

לדעתי הוא שם שלט ״למכירה״, אני כל יום עובר שם עם הכלבה אז אני יכול לרשום לך את המספר אם תרצה.

אני אמנם לא מכיר את הבנאדם או את הרכב אבל הוא הוא נראה דיי מלוקק.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

אני מניח שב-50K אפשר למצוא אלטרנטיבות קוריאניות או אירופאיות יותר מוצלחות ממה שאתה מחפש. תיאלץ להתפשר...

ממליץ לך להתפשר על פיאט בראבו.

פורסם
האמת שגם אני בקושי נתקלתי במשפחתית אוטומתית ב10-15 שנים האחרונות.

ברחוב סמוך ליד הבית שלי יש מישהו עם אימפרזה (חדשה יחסית) עם גיר רגיל.

לדעתי הוא שם שלט ״למכירה״, אני כל יום עובר שם עם הכלבה אז אני יכול לרשום לך את המספר אם תרצה.

אני אמנם לא מכיר את הבנאדם או את הרכב אבל הוא הוא נראה דיי מלוקק.

אני מעבר לאשמח :))

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
נושא האמינות נמדד ע"ס מיליוני נהגים ורכבים בעולם :

הניסיון האישי שלך חשוב, יחד עם זאת, בפן הסטטיסטי,

בדיוק כמו ששקל אחד חשוב מתוך מיליון שקל.

העניין הוא שבחלק מהסקרים האלה הנתונים סותרים את עצמם.

פורסם

מה הסיבה שהשארתם את הרכבים במוסך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...