Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לאחרונה רכשתי רכב (סיאט קורדובה 1.6 ידנית 2008) ראשון שלי (:

קיבלתי רדיו דיסק (alpine cda-9857r) מחבר וגם סט של JBL שכולל קומפוננט, קרוסאובר וטוויטירים.

אני ואבא שלי ישבנו והתקנו את הרדיו דיסק והתקנו רק את הקומפוננט בלי הקרוסאובר והטוויטרים (חיברנו את הקומפוננט והשארנו את הטוויטרים של הרכב) עקב חוסר זמן (אני בצבא ולצערי אין זמן לעבוד על האוטו מלבד סופ"ש) וחוסר כסף בכדי לקחת להתקנה מקצועית.

בהתחלה המערכת הייתה נהדרת, למרות שהיו בעיות עם הקליטה (ברדיו דיסק הקודם שהגיע עם הרכב של קנווד לא היה בעיות עם הקליטה והייתה קליטה מעולה של רדיו).. לאחר כמה זמן המערכת החלה להשמיע רעשים מוזרים ולפתע פשוט הסאונד הפסיק..

המערכת דלוקה, מראה שדיסק מנגן, תחנה מופעלת או הAUX מחובר, אבל לא יוצא בכלל צליל מהרמקולים..

לפעמים כשאני מכבה ומדליק זה מסתדר, אבל רוב הזמן המערכת פשוט לא מוציאה סאונד. בדקתי כל רמקול בנפרד וזה לא עבד, אבל כשניתקנו את כל הצמה של החוטים וחיברנו מחדש המערכת התחילה לעבוד שוב, והיום תוך כדי נסיעה הגברתי במעט את הווליום, ממש לא ווליום גבוה, הסאונד שוב הפסיק ברמקולים.. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

האם זה יכול להיות בגלל שהקרוסאובר והטוויטרים של הסט לא מחוברים?

אשמח לתשובה.. תודה רבה!

פורסם

איך חיברת את הקומפוננט?

הקרוס נועד כדי לחתוך תדרים של הוופר והטוויטר. בלי זה לא תהיה חלוקה של תדרים בין האלמנטים לכן הוא נחוץ לזה אלא אם יש לך קרוס מובנה ברדיו דיסק ואתה מגביר אקטיבית.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תודה בכל מקרה אבל מצאתי את הבעיה! החיבור של הוופר כנראה לא ישב טוב, מה שגרם לקצר שכיבה את המגבר של הרדיו דיסק כל הזמן..

הבאתי בננות והרכבתי את הוופר כמו שצריך, עטפתי באיזולירבנד והכול הסתדר כרגע..

על הדרך שמתי גם את הקרוסאוברים ונכון לעכשיו שומעים טוב.

למרות זאת יש למישהו אולי עצות לגבי הקליטה הנוראית? שהייתה מערכת קודמת ברכב של קנווד שמעו ממש טוב, הקליטה הייתה מעולה

לעומת זאת עכשיו הקליטה של הרדיו באמת לא בשמיים.. יכול להיות שזה הרכיב של האנטנה במערכת שדפוק? כי אצל אבא שלי ברכב שומעים בערך אותו דבר בלי אנטנה בכלל..

• תוכן חדש...