Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמ'ע, אם אין לך ניסיון בהחלפת מסכים בטלפונים סלולארים עדיף שתקפוץ למעבדה קרובה לשם החלפת המסך. חבר שלי עובד במעבדה במודיעין וחלק גדול

מהתיקונים שמקבלים במעבדה הם מקרים של אנשים שראו סירטון ביוטיוב ולרגע חושבים שזה קל וקליל להחליף מסך/סוללה/כפתור בית והנזק שהם גורמים יותר גדול

מהנזק הראשוני.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

ואז תסבול מנזק שעשה הדמיקולו שיושב במעבדה.

אם יש לך ראש וידיים לזה, עדיף שתחליף בעצמך, ולא תסמוך על מישהו שמחפש רק לדפוק קופה ולברוח.

זה נשמע עדיף.

יותר יקר, אבל אין צורך להתעסק עם הדבקות.

רק המחיר קצת גבוה מדי

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני החלפתי שני מסכים בנקסוס 4 ללא כל ידע מקדים, בפעם הראשונה ללא מסגרת ובשניה עם. בצורה חד משמעית תשקיע ותקנה עם מסגרת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הרבה יותר קל להחליף את כל הטלפון, לא?

החלפה עם מסגרת אמורה להיות יותר נוחה, לדעתי היא יותר מעיקה ומיותרת, כי אז אתה צריך להוריד את כל האביזרים שעל המסגרת ולהעבירם לחדשה , הרבה יותר התעסקות.

ההחלפה של מסך בלבד לדעתי הרבה יותר קלה (והחלפתי כבר קרוב ל-10 מסכי נקסוס 4, כך שאני יודע). דבק דו"צ טוב , או דבק אחר בעל גמישות (תהיה יצירתי) ולא תהיה שום בעיה.

במוד כזה אתה עלול להרוס לגמרי רק את המסך, שאותו אתה גם ככה מחליף, מצד שני לא מתעסק עם כל המסביב שנשאר דבוק במקומו במסגרת.

אז בניגוד ליוסי, אומר בצורה חד משמעית החלף רק מסך ללא מסגרת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...