Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בלוח מכוונים נורית של כמו סימן קריאה עם סוגרים מסביב(!) סוג של כזה,שלא נכבית לאחר ההתנעה.גם לאחר הורדת בלם היד.

מישהו יכול לכוון אותי מה יכולה להיות התקלה? תודה

פורסם (נערך)

אולי אני תקוע קצת בעבר, כשמכוניות לא היו כלכך אלקטרוניות וממוחשבות, אבל אם לא השתנו הדברים הבסיסיים, אז זה לא מעיד על בעיה בברקסים, זה בסה"כ מיקרוסוויטש שנלחץ או משוחרר בהתאם למיקום ידית בלם היד.

אם בלם היד משוחרר, הברקסים האחוריים לא תפוסים, אז זה כנראה מגעים או מיקרוסוויטש תפוס.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

אתה תקוע בעבר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
זה אומר שיש בעיה בברקסים, תתחיל מבדיקת שמן ברקס, אם לא חסר אולי רפידות גמורות, צריך לבדוק במוסך.

באיזה רכב מדובר?

מאזדה 323

תודה לכל התגובות

פורסם

ברמה הכי בסיסית, מינימום מערכות וכו', מה שיכול הדליק את נורה זה:

1. מפלס נוזל בלמים נמוך מידי (בד"כ הנורה באה והולכת בנסיעה, כשהמפלס ממש על גבול הפעלת הנורה).

2. הרפידות מתקרבות לקיצן, באם מותקן בדגם הזה רפידות עם "חיישן עובי".

3. קלקול ביוניט שאומר לבלם היד שהוא מורד, יוניט תקוע או לא מפתקד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני רק עברית: נורית חיווי נמצאת בלוח המחוונים.

היתר זה עניין של סגנון: אני מעדיף את הצורה המקראית: "אינה כבה", אם כי גם האופן שבו רשמת נחשב תקין.

• תוכן חדש...