Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני פותח את זה כנושא נפרד משום שאין כאן התייעצות לגבי קניית המכשיר, הוא כבר נקנה ועושה עבודה טובה כמצופה.

עם דבר אחד עדיין יש לי בעיה וזו המצלמה. בתחילה הופתעתי כמה גרעיניות יצאו התמונות, אבל אז חקרתי קצת את הנושא והבנתי שהתוכנה שמסופקת עם המכשיר פשוט לא יודעת לנצל היטב את החומרה. עברתי ל-HD Camera Ultra ושם קיבלתי תמונות הרבה יותר איכותיות, אך עדיין חסרים לי כמה פיצ'רים בסיסיים שאליהם התרגלתי בגלקסי II המוחלף.

אשמח אם תוכלו להמליץ על אפליקציה, חינמית או בתשלום סביר, שיודעת:

1. לתת שליטה ידנית בפוקוס, למשל באמצעות מלבן קטן על המסך שאותו אני מציב על מוקד התמונה הרצוי.
  2. לשנות את הרזולוציה בלחיצת כפתור או שתיים, כך שלא אצטרך לעבור דרך תפריטים ארוכים כל פעם שאני מצלם תמונה לפייסבוק.

בתודה מראש.

פורסם (נערך)

אני אוהב את Google Camera ששוחררה לאחרונה.

היא קלילה ופשוטה, על מנת לשנות רזולוציה תצטרך חמש לחיצות, אבל התפריטים קלילים ובלי יותר מדי קשקושים.

יש מיקוד ידני, לחיצה על המסך תמקד אותך באזור הלחיצה.

מה שבמיוחד אהבתי הן האפשרויות הפנורמיות הרבות שאפשר לצלם בהן - פנורמה לאורך, לרוחב, מעוגלת או מלבנית, וכמובן Photo Sphere של 360 מעלות - ממש נחמד, למי שאוהב :).

החיסרון הוא שיש בה עדיין באגים והיא מתרסקת מדי פעם, למרות שבגרסה האחרונה בהחלט מורגש שיפור ביציבות.

גוגל, חינמי, שווה לנסות :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
תפסיק לצלם בנות בקמפוס ותתמקד בלימודים!

אני "ממוקד" מאז הצבא פחות או יותר, עכשיו דווקא אפשר לשחרר קצת את העניבה ולהנות מהחיים.

אבל אתה צודק, הגיע הזמן להניח את המצלמה ולגשת אליהן להציג את עצמי... 8)

יש פה התקנה של המצלמה של מוטורולה אבל עם אופציות נסתרות

מכיר, תודה. :mm_yeah:

פורסם

הפיצ'ר היחיד שאהבתי של Google Camera הוא ה lens blur, שגם הוא לוקח הרבה מאוד זמן לעבד פר תמונה.

אלון- פנורמות? איפה יש? לא מצאתי אפילו אופציה אחת לפנורמה במצלמת גוגל (מוטו G דור ראשון).

ניסיתי גם את ה

HD Camera Ultra, אבל הממשק שלה נוראי, והפרסומות ממש מציקות. גם לא ראיתי הבדל באיכות התמונות, לפחות לא בתנאים שבהם המצלמה הכי מתקשה- שזה בתאורה לא טבעית.

למצלמה של מוטורולה עדיין יש יתרונות בולטים שאין באחרות (כולן, או אחת מהשתיים שנבדקו), כמו האופציה לבטל רעש Shutter, פנורמה סבירה, זום בSlide, ובעיקר- האופציה לצלם בהקשה על המסך (נהדר לצילומי סלפי מבלי להשתמש במצלמה הקדמית הפחות איכותית).

ניסיתי גם את האפליקציה עם ה"אופציות הנסתרות". לפחות במצלמה של דור ראשון אף אופציה נסתרת לא שיפרה את איכות התמונות- רק הרסה. בקיצור- זה מה יש ועם זה ננצח.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש להמתין לעדכון לאנדרואיד 5. בגרסה הזו לתוכנות מצלמה צד ג' תהיה גישה ישירה לחומרה, ואז יכולות לצאת גרסאות עם עיבוד טוב יותר של חומר הגלם שיוצא מהחיישן. בגרסאות הנוכחיות אתה יכול לקבל פיצ'רים נוספים, או עיבוד נוסף קצת יותר טוב מעל התוצאה שמתקבלת מתוכנה המקורית, אבל לא הרבה מעבר לזה.

פורסם

גרעיניות נוצרת כשחסר אור, כאשר לרב ה-trade off היא בין גרעיניות לפירוט. בנוסף, ככל שהתמונה קטנה יותר, הגרעיניות פחות בולטת.

תמונות שכבר צולמו, אפשר להחליק עם תוכנה נחמדה בשם: http://www.neatimage.com/

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

~

זה מה שגם אני מכיר, אבל כאן המצב שונה. את נסיעת המבחן הראשונה על הטלפון החדש עשיתי באולם תערוכות בבירמינגהם שתאורה ממש לא חסרה בו. דווקא התמונות שצילמתי בחוץ באותו יום אנגלי אפור יצאו אחלה. כנראה שאפשר היה לשפר את המצב ע"י צילום ברזולוציה נמוכה יותר, אבל זה משהו שמגלים רק בדיעבד ועל מסך גדול.

בינתיים הגוגל קאם עובד סבבה, נראה מה יבוא עם העדכון של מערכת ההפעלה. תודה לכולם.

• תוכן חדש...