Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי כבר כמה פעמים בפתיחה של סמארטפונים, תמיד אחד הברגים עושה בעיות והרבה הודות למברגים המעפנים החד פעמיים בשקל ואסימון שמגיעים עם ערכה של מסך.

בגלל שמדובר בברגים קטנים מאוד אז צריך הרבה עדינות, בסופו של דבר הצלחתי לחלץ עם מברג קטן שטוח או פינצטה במקביל לטורקס\כוכב המעפנים, שגם הם כבר נהרסו על הדרך, בשילוב עם גומייה לקונטרה.. לוקח קצת זמן, השאלה אם יש דרך אחרת פשוטה יותר לשלוף בורג עם ראש 'אכול'?

אני מבין שיש מברז, חולץ ברגים, השאלה אם יש משהו שמתאים לברגים קטנים מאוד (כמו שיש בכל סמארטפון)?

אשמח לקישור לחולצים\מברזים כאלה (אם יש למישהו ניסיון עם כאלה זה בכלל מעולה)

ועד הדרך הגיע הזמן לקנות סט נורמלי ועמיד של מברגים כאלה (טורקסים\כוכב) שיהיה קבוע, במקום הזבל בדולר מאיביי שמספיק בקושי לשימוש אחד..

פורסם

השיטה של חליצת ברגים שחוקים כפי שנהוג לבצע ברכב לא מתאימה לסמרטפונים מכיוון שלא תוכל לקדוח ולבצע הברזה במרכז של בורג במידה M1.6 או M1.4 מבלי להרוס את הבורג וגם אין 'בשר' לבצע הברזה בבורג M1.6.

איזה כייף לי :)

פורסם

בנוסף לסיגנט שמצויינים בפני עצמם, יש לך גם את wiha, שגם כן לא פחות מעולים.

החיסרון? יקרים. אם בכל זאת- בארה"ב הם זולים משמעותית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
יש ת'מקסימה רצח הזו, שנותנת טיפים בסיסיים לא רעים

נדמה לי שאני מאוהב. :turn-l:

סעמק, עד שעברתי לאנגליה... עכשיו צריך לארוז הכל ולעבור שוב לקליפורניה. :|

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

טוב הגיעה הערכת חולצים, עדיין לא מצליח לחלץ ברגים ששקועים, בכלל יש משהו עדין יותר לחילוץ ברגים מסמארטפון? כי זה נראה לי מאסיבי מדי והחלקים של הסלולר רגישים מאוד..

בכל מקרה הנה התמונה של הברגים (יש גם אחד תחתון) שניהם עם הברגה הרוסה, כל סוג של מברג לא הצליח לשלוף אותם החוצה, עם החולץ גם לא ממש הצלחתי.. איך אני מוציא אותם משם לעזאזל?

20141209_173345.jpg

\\עדכון - את הבורג בתמונה (שנראה יחסית בסדר) הצלחתי להוציא עם מברג מינוס קטן

השני עם הברגה מושחתת לגמרי, נראה איך נוציא אותו

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם
טוב הגיעה הערכת חולצים, עדיין לא מצליח לחלץ ברגים ששקועים, בכלל יש משהו עדין יותר לחילוץ ברגים מסמארטפון? כי זה נראה לי מאסיבי מדי והחלקים של הסלולר רגישים מאוד..

בכל מקרה הנה התמונה של הברגים (יש גם אחד תחתון) שניהם עם הברגה הרוסה, כל סוג של מברג לא הצליח לשלוף אותם החוצה, עם החולץ גם לא ממש הצלחתי.. איך אני מוציא אותם משם לעזאזל?

[ATTACH=CONFIG]406688[/ATTACH]

\\עדכון - את הבורג בתמונה (שנראה יחסית בסדר) הצלחתי להוציא עם מברג מינוס קטן

השני עם הברגה מושחתת לגמרי, נראה איך נוציא אותו

כתבתי לך שאין חולצים לברגים במידות של M1.4-M1.6. לאיזה מידות הזמנת חולצים ?

פורסם

לא ניסיתי עם הדבק, והחולצים שהזמנתי זה מה שראיתי הכי קטן שיש.. מ3 מ"מ.

בכל מקרה הפלסטיק שלתוכו נכנס הבורג קרס מהעומס מנסיונות הפתיחה ונשבר, אז נשאיר את הטיפים לשימוש להבא ;)

יותר מטריד אותי איך לחלץ ברגים קטנים מאוד ברכיבים עדינים מאוד, אם היו עושים בכל בורג חריצה אפשר היה בקלות להוציא אותם גם אם ההברגה נדפקה.

פורסם

אתה בטוח שקיים כזה?

זה בעייתי לעשות את זה (אם בכלל אפשרי) כשהבורג מאוד מאוד קטן בתוך החריץ שלו (קצת עמוק)

פורסם

השיטה הזו מגוחכת מכמה סיבות.

1. הבדיל לא נתפס מספיק חזק לרוב סוגי הברגים העשויים מפלדה או נירוסטה אלא אם אתה משתמש בפלקס מתאים. אם הבורג מצופה בניקל אז יש סיכוי שהבדיל ייתפס טוב יותר.

2. במקרה של פותח האשכול רוב הסיכויים שהוא ימיס את הפלסטיק מסביבו או יפגע בפלסטיק.

אם הבחור לא הצליח לפתוח את הבורג אם כלי עבודה אז בטוח שבשיטה הזו הוא לא יצליח.

אין ברירה אלא לקדוח את ראש הבורג עם מקדח במידה מתאימה וחובה להשתמש בסטנד קידוח.

• תוכן חדש...