Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי טלוויזיה חדשה חיברתי אותה למחשב ואני רוצה שיצא סאונד גם לרמקולים של המחשב, וגם לטלוויזיה כשאני ביציאה שלה כמובן, כרגע אפשר רק לאחד מהם.

צירפתי תמונה, רק ההתקן שאני מגדיר אותו כדיפולט מוציא סאונד.

תודה.

Capture3.JPG

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אפשר עם מפצל pl או כרטיס קול נוסף

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

מדובר על אודיו דיגיטלי, בלתי אפשרי עם מפצל.

אני גם לא בטוח שניתן ליישם את זה עם כ.קול נוסף (אני חושב שהתמונה שהוא צרף כוללת כבר 2 כרטיסי קול), גם ככה רוב המחשבים בשלוש השנים האחרונות מגיעים עם 2-3 כרטיסי קול (אחד או שתיים בלוח האם ועוד אחד בכרטיס המסך).

אפשר, אם הטלווזיה שלך תומכת בהזרקה והמרה של אות אנלוגי ל-HDMI, לעבור לאנלוגי ואז להשתמש במפצל, או לחילופין לעבור לאנלוגי גם בווידאו (VGA) ואז להשתמש בכניסות האנלוגיות בטלווזיה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
מדובר על אודיו דיגיטלי, בלתי אפשרי עם מפצל.

אני גם לא בטוח שניתן ליישם את זה עם כ.קול נוסף (אני חושב שהתמונה שהוא צרף כוללת כבר 2 כרטיסי קול), גם ככה רוב המחשבים בשלוש השנים האחרונות מגיעים עם 2-3 כרטיסי קול (אחד או שתיים בלוח האם ועוד אחד בכרטיס המסך).

אפשר, אם הטלווזיה שלך תומכת בהזרקה והמרה של אות אנלוגי ל-HDMI, לעבור לאנלוגי ואז להשתמש במפצל, או לחילופין לעבור לאנלוגי גם בווידאו (VGA) ואז להשתמש בכניסות האנלוגיות בטלווזיה.

למען הסדר - הרמקולים הרגילים מחוברים אנלוגית 3.5MM

הטלוויזיה מחוברת דרך DVI לHDMI ואני רוצה לשמור את זה ככה כדי לנגן 4K

פורסם (נערך)

ואיך האודיו מחובר לטלווזיה?

בשביל 4K, מלבד טלווזיה שיש לה פיזית את הרזלוציה הזאת (1:1) אתה צריך DVI כפול (DL), עוד לא נתקלתי בכרטיסי מסך לשוק הביתי שמסוגלים לזה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

איזה סרט. יש לי כניסה מאחורי הטלוויזיה לסאונד 3.5mm אבל כשאני מחבר שם הקול נשמע רק במצב pc בטלוויזיה ואני רוצה להציג תמונה דרך HDMI

פורסם

כמו שכתבתי, האפשרות היחידה לבצע את מה שאתה רוצה זה לעבור לאנלוג גם בווידאו, לחבר כבל VGA בין המחשב והטלווזיה, ואז להשתמש במפצל בשביל לפצל את האודיו, גם לרמקולים של המחשב וגם לרמקולים של הטלווזיה דרך הכניסה של ה-PC.

• תוכן חדש...