Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הי,מישהו יודע לגבי הנחות מזומן על הקליאו 0.9 המאובזרת ?

פספסתי את המבצע הנוכחי אני אקפוץ בשבוע הבא ומשער שניתן יהיה לקבל תנאים דומים

אם תגיע עם סכום מזומן כנראה שתקבל הנחה, כי לא צריכים לתת לך תנאי מימון וטרייד אין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הייתי בסוכנות ראשון. היחס היה נחמד יותר...

אתה נשמע מופתע, שזה מוזר. הרי ציינת בפירוש ש-RS שלח אותך!

את תרומתי לשרשור אסכם ב

...wait for it...

Matsuda San, Ni liter, Spirit.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
הלכתי לראות היום גם מה אלפא מציעים ועל הדרך נכנסתי לסקודה שנמצא ליד.

שאלתי את ה״סוכן״ למה כולם מציעים לי טרייד במחירון והם לא.. הוא אמר לי מי מציע לך?! מניתי לו את החברות (כמעט כל מי שביקרתי אצלו) ואז הוא אמר לי - הונדה מציעים לך מחירון?! לך תקנה הונדה!!

ואז הבנתי 2 דברים:

1. שאין לי כוח שוב לצ׳מפיון.

2. שצריך להעיף את הבחור ההוא ויפה שעה קודם

אני גם נכנסתי לסוכנות סקודה בשביל לראות איך האוקטביה נראית בפנים ולהרגיש את איכות החומרים, אמרתי לנציגה שאמא שלי מתעניינת לקחת בליסינג אבל אני רוצה רק לראות את הרכב ולקחת פרוספקט כדי שאוכל לשבת בנוחות עם ההורים שלי ולקרוא משהו מודפס.

הנציגה שלחה אותי לחפש את החברים שלי (או מפרט) באינטרנט

מוטי, Mr. MAG, אני מגיב קצת באיחור אבל יש סיבה לקטגורית הג'פונים-מעוצבים-חסרי-יכולת-שטח אחרת כל חברה לא הייתה רצה לפתח דגם בקטגוריה הזו

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)
פולקסוואגן נתנו לי הצעה על פולו 1.2 קופמפורטליין 112 אלף במקום 120.

סיאט לא יורדים אג' על הAM5.

סיאט מבקשים 70 על רכב שפולקסווגן דורשים עליו 112.. אז אפשר להבין למה...

כי צ'מפיון הם מונופול שיכול לכוון את מחירי הרכבים המיובאים על ידו כמונופול מפלה מושלם.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ואני כותב שוב בפעם המיליון - במקום לעשות ייבוא מקביל של פורד והונדה - כדאי שמישהו ירים את הכפפה ויעשה ייבןא מקביל של תוצרת ואג. אולי גם נזכה לראות את הדברים הבאמת טובים שלהם כאן (מנועי הדיזל)

פורסם

למה אתם חושבים שהאיביזה ב 80 אלף איכותית כמו הפולו ? בסדר שזה אותו מנוע וגיר אבל מה עם כל השאר? אתם מדברים מניסיון או תאוריה ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

במחיר של הפולו אפשר להוסיף קצת ולקחת כבר טולדו.

מחיר מוגזם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה אומר את זה כאילו טולדו זה דבר טוב... [emoji6]

במחיר של הפולו אפשר להוסיף קצת ולקנות משפחתית טובה כמו sx4 למי שרוצה.

או אפשר לחסוך הרבה ולקנות את האיביזה או הסוניק שזה הכי חכם לדעתי

• תוכן חדש...