Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב..

Menir - אני נתקלתי בבעיות בכיבוד האחריות.

שנתנו לי טרייד גרוע על האודי - מכרתי לבד וקניתי את הסקודה.

אבל שאני חושב על זה היום - אם כולם נותנים טרייד טוב, למה להשאר שבוי של צ׳מפיון - בייחוד שיש אלטרנטיבות יפות

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינת שירות של סקודה.

היו (ועדייו יש) בעיות של רעש מהדלתות.

ישנו רעש של חריקה במפגש הגומיות בדלתות ולבין הפח (המשקוף) וזה דבר שמטריף אותי.

הגעתי למוסך קרני רחובות, מורשה של סקודה.

עברתי את האחריות של הרכב בחודש, אז הוצעו לי גומיות ב-70% "מחווה של רצון טוב", כלומר שילמתי 30% על הגומיות.

המצחיק הוא, שקניתי 2 גומיות לדלת ימין ושמאל ושילמתי 620 שקל, רק לחשוב ללא 70% - מטורף.

לצערי, התקלה לא הסתדרה כי הרעש ישנו.

יצרתי קשר עם מוסך קרני, לצערי הרב התעלמו מהודעותי שהשארתי, עד שהגעתי פיזית וביקשתי החזר כספי.

אחרי מספר התעלמויות מהודעותי גם לאחרי זה, קיבלתי חזרה את הכסף ובנוסף גילית שהגומייה נופלת בחלק התחתון.

מצחיק.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

גם אצלי - מיכל נוזל שמשות נסדק אחרי שנתיים וקצת. אין שום סיבה שהוא ייסדק בזמן הזה - ואי אפשר להאשים אותי בכלום.

בהתחלה לא רצו להחליף במסגרת אחריות, בסוף בהתערבות מציגת צמפיון ניתנה הנחה מסויימת.

פורסם

יניב, לך לניר בסוכנות בראשון, אני בטוח שהוא יוכל לעזור לך לגבי היטי. מסור לו ד"ש ממני.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתי בסוכנות ראשון. היחס היה נחמד יותר אבל עדיין - אני לא מרגיש צורך לרדוף אחרי צ׳מפיון.

אני עכשיו די בטוח שהרכב הבא שלי לא יהיה מהם כבר

פורסם

אני אשאל שוב שאלה שנשאלה בשרשור, למה נפסל הxv?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

האם אתה עדיין מעדיף ידנית? אם כן, בדקת את הפוקוס? - היא אמנם לפני הגעת מתיחת הפנים (העובדה הזאת יכולה להוות הזדמנות למחיר רכישה נוח), אך יש לה שלדה נהדרת וההגה הכי טוב בסגמנט (אך רחוק מדור I...). כפי שהבנתי אתה לא משתמש בספסל האחורי, אז הצפיפות שם לא רלוונטית אליך. בגרסה הידנית היא מכונית מצויינת.

לגבי הקפטור, האם בדקת אותה מחוץ לעיר? גיסתי רכשה אחת. מחוץ לעיר נחשף כיול המתלים המרושל ובפועל חווים נסיעה קופצנית. אם רב נסיעותיך בעיר, אז אולי זה יהיה נסבל מבחינתך.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מני, יניב לא מעוניין במשפחתית קונבנציונלית, לכן מוותר על הפוקוס - למרות שהצעתי לו סיבוב.

בקרוב מגיעות המתוחות פנים. על פי הביקורות מרחבי אירופה, יש שיפור מורגש בבידוד / איכות חומרים בתא הנוסעים ונוחות התפעול / שיפור מורגש בנוחות הנסיעה ושדרוג נוסף בכל הקשר לדינמיות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בגדול, לא מעדיף ידנית - אין לי בעיה עם כפולת מצמדים טובה (לא dsg7).

אבל הפוקוס לא מעניינת אותי במיוחד, יותר מכוון לג׳יפון.

את הקפטור בדקתי בקטע ביו עירוני יחסית קצר, הוא הרגיש טוב. התמקדתי בעיר כי דווקא שם המבחנים טענו שהוא בעייתי

פורסם

הי,מישהו יודע לגבי הנחות מזומן על הקליאו 0.9 המאובזרת ?

פספסתי את המבצע הנוכחי אני אקפוץ בשבוע הבא ומשער שניתן יהיה לקבל תנאים דומים

• תוכן חדש...