Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פות"ש

- בדוק בכלל אם יש לך את האפשרות לשחרר אותו בשנה הבאה. במיוחד אם קנית במסגרת מבצע או הסדר. בחלק מהמקרים האלה, התנאי לרכישה הוא מסירה ב2014.

- אם יש לך אפשרות לדחות, במצב רגיל אני מאלה שאומרים "חכה לינואר", אך ורק בגלל ההשפעה הפסיכולוגית שכבר הזכירו פה. המצב שלך שונה, אתה משלם שכירות וזה יכול לקזז לך את כל ה"רווח" ואף יותר.

- אפקט אחר של "הבדל דצמבר-ינואר" זה שבפילטר של לוחות מודעות יש רק שנים, לא חודשים. אתה בטח מבין מה זה אומר. אף אחד לא מונע ממך לפרסם רכב דצמבר 2011 בתור 2012, אבל תיאורטית אפשר לדווח על המודעה שלך (יש כפתור). אולי יורידו, אולי לא, אולי זה יעצבן אנשים ואולי זה צעד לגיטימי להגביר חשיפה. שיקול שלך.

-יום אחד אני מקווה שאני אהיה מאנשי ה"חודשים" לפי המחירון, אבל נכון להיום אני מאמין שרכב שעלה לכביש בינואר השנה, יותר סחיר ברמה לא זניחה, מרכב מדצמבר שנה שעברה (בהנחה שכל השאר זהה).

פיצוי ממקום מסודר (יחסית) כמו חברת ביטוח יקבע על ידי שמאי לפי חודשים. במסחר כל צד ימשוך לכוון הנוח לו.

פורסם

עדיף ינואר 15 על אוקטובר-דצמבר 14.

בתיאוריה עניין החודש עלייה לכביש נכון. במציאות - כל הטריידים למיניהם ומרבית השוק הפרטי לא משלמים מחירון לפי חודש עלייה לכביש.

נק' המוצא זה המחירון הבסיסי (מחירון ינואר) וממנו רק יורדים.

פורסם (נערך)

פותח השרשור,

מניסיון של מכירת שני רכבים די חדשים בשנים האחרונות, כל מי שהתעניין ברכבים שהיו ברשותי לא טרח בכלל להתייחס למועד העליה לכביש אלא אך ורק לשנתון. אז נכון שהמושג "חודש עליה לכביש" קיים כבר כ-7-8 שנים, אבל בפועל הניסיון האישי שלי מוכיח שעם ישראל עדיין מקובע בעבר (וכמוהו גם חברות הטרייד-אין).

ולפיכך, אני ממליץ בחום למי שכבר החליט לרכוש רכב חדש מהיבואן לעשות זאת בשלושת החודשים הראשונים של שנה קלנדרית, משמע ינואר-פברואר-מרץ, ולא להתפתות למבצעי סוף השנה גם אם בסוכנות הרכב ימכרו לך לוקשים בסגנון "בגלל שמדובר בסוף שנה ההנחה שאני נותן לך היא גדולה יותר".

אתה תיווכח לדעת שאם וכאשר תרצה למכור את הרכב, רוב הקונים שיתעניינו ברכבך יכוונו לינואר 2014 ולא לדצמבר 2014, במשפטים דבילים בנוסח "אף אחד לא מסתכל על חודש עלייה לכביש", ובמקרים רבים ההבדל בין ינואר ודצמבר באותה השנה יכול להגיע גם להפרשים של 5 ספרות.

אם מר לוי יצחק היה הוגן, בחיפוש המחיר באתר שלו לא הייתה בכלל מופיעה האפשרות לברר רק לפי שנה, אלא במצב אידיאלי היית יכול לחפש אך ורק לפי חודש עלייה לכביש בלבד. ומכיוון שלא כך הדבר, מר לוי יצחק המכובד מאפשר פתח לישראלי המצוי לסחור כפי שהיה נהוג עד לפני כ-7-8 שנים כאשר כל רכב היה מאופיין בשנת המודל ולא במועד העלייה האמיתי לכביש.

מקווה שעזרתי.

עריכה אחרונה על ידי The Who

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תוכן חדש...