Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני תמיד בודק שמן גיר ותמיד כל המדיד מלא בשמן,אני מנגב אותו,מכניס אותו , מוציא ושוב פעם כולו נגוע בשמן, איך אני יכול לבדוק ככה?

גם כשהרכב קר, אני מוציא את המדיד,מהגב, מחזיר ומוציא שוב, והמדיד נגוע יותר מהמקסימום בשמן גיר אדום.

יכול להיות שיש יותר מידיי שמן? איך אני יכול לדעת בוודאות כמה יש?

בזמנו החלפתי רדיאטור, הרדיאטור גם מקרר את השמן גיר, היות והחלפתי את הרדיאטור, נשפך קצת שמן גיר וגם בטו ברדיאטור עצמו נשאר קצת אז הוספתי חצי ליטר שמן גיר לגיר.

יכול להיות שיש יותר מידיי?

ונניח שלא הייתי צריך להוסיף חצי ליטר, האם חצי ליטר יותר זה קריטי וחייבים לנקז את זה?

פורסם

היום ניקזתי שמן גיר, רוקנתי קצת לראות אם עדיין המדיד יהיה כולו נגוע בשמן, הוצאתי כליטר שמן גיר אדום. סגרתי הכל והנעתי, שיחקתי קצת עם ההילוכים ובדקתי שוב את מפלס השמן, הפעם המדיד הראה מקסימום , רק עד למקסימום,חצי ס"מ יותר, ביצעתי נסיעת בדיקה, עצרתי בצד ,בדקתי שוב גם כשהרכב דלוק וגם כשהרכב כבוי, מראה לי ס"מ מעל המקסימום.

האם זה תקין? האם צריך לבדוק שמן שוב פעם כשהרכב קר לגמרי?

האם יכול להיות מצב שנסעתי עם עודף של ליטר שמן גיר עד עכשיו?

האם יכול להיגרם נזק עם נסיעה בעודף של כ ליטר שמן גיר, ואם כן אז מה הנזק שיכול להיגרם?

תודה לכל העונים.

פורסם

יש על המדיד שני סימונים, אחד תחתון ואחד כ 5 ס"מ למעלה,יותר עליון.

לפני המדיד היה מראה לי חצי מדיד, כל פעם שהייתי בודק שמן,בחיים לא הייתי יכול לדעת כמה יש בוודאות כי חצי מדיד היה נגוע בשמן.

עכשיו מראה לי ס"מ מעל הסימון העליון.

האם המצב תקין?

כמה שמן על המדיד צריך להיות כשהרכב חם ? וכמה על המדיד צריך להיות כשהרכב קר ?

והכי חשוב, האם הקו על המדיד, הקו היותר עליון הוא החם או הקר? מה זה הקו התחתון ומה זה הקו העליון?

תודה.

• תוכן חדש...