Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש (נואשות!) הזמנה ל- OnePlus One

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגלקסי 1 שלי כבר גוסס ובמצב סופני.

יש לי הזדמנות להביא את ה-OnePlus One דרך חבר שנמצא כרגע באירופה. הבעיה שהוא חוזר עוד 7-8 ימים, ולכן אני חייב לבצע את ההזמנה בזמן הקרוב.

אז אחרי כל הסיפור קורע הלב שהצגתי פה, אני פונה אל הלב שלכם ומבקש במטוטה ממכם (תוסיפו לזה את המבטא של שאולי) - למי יש הזמנה ומוכן לעזור?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לי יש סיפור יותר קורע לב, אני חייל ואין לי זמן להזמין אלא בשבת, ויש לי אייפון 4 (הדבר הזה לא זז).

חיליק, נראה לי שניצחתי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לי יש סיפור יותר קורע לב, אני חייל ואין לי זמן להזמין אלא בשבת, ויש לי אייפון 4 (הדבר הזה לא זז).

חיליק, נראה לי שניצחתי.

יש לך תפוח נגוס. זוז הצידה ילד!

חוץ מזה שבתור חייל אתה לא צריך פלאפון חדש. אני כל השירות הייתי עם Nokia 3120c ;)

נצחתי בתוספת זמן!

זה לא היה צריך להיות זמין לקנייה באוקטובר ללא צורך בהזמנה ?

הבנתי שזה היה רק ליום אחד. לא רואה את האפשרות הזו כרגע באתר.

פורסם

הידעתם? כעת המכשיר נימכר ב399$ ברוב החנויות הסיניות בגירסת ה64GB, מה שאומר שההזמנה תחסוף לכם בקושי רק כמה $$$, לא שווה את ההמתנה לדעתי :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
הידעתם? כעת המכשיר נימכר ב399$ ברוב החנויות הסיניות בגירסת ה64GB, מה שאומר שההזמנה תחסוף לכם בקושי רק כמה $$$, לא שווה את ההמתנה לדעתי :-).

אני רוצה להזמין את זה לאירופה, כך שההזמנה תחסוך לי הרבה מאוד $$$ וזמן.

פורסם

אם לא תימצא הזמנה אז פשוט תיקנה מחנות סינית ושלח אותה לאירופה, עדיין תחסוך לא?

למשל בפנדהוויל המחיר הוא 399$ לגירסה השחורה ואפשר לנצל קופון 5% הנחה vdpw, הם טוענים כעת שהמכשיר במלאי- אולי שווה ליבדוק ולהיתייעץ עם חברים אחרים בפורום הסיני:

http://iandroid.co.il/forum/viewforum.php?f=196

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כל ההזמנה הזאת זה קשקוש מקושקש.

יש אתר שניתן להזמין דרכו, והם גם עושים ביטוח בכמה דולרים שבמקרה והמכס תופסים את החבילה, הם מחזירים לך את הכסף.

פורסם
אני יודע שכל המכשירים הסיניים בלי תקן של קרינה, למכשיר הזה יש?

יש,

ב gsmarena קיים מדד הקרינה של המכשיר

יום טוב גם לך

פורסם
אם לא תימצא הזמנה אז פשוט תיקנה מחנות סינית ושלח אותה לאירופה, עדיין תחסוך לא?

למשל בפנדהוויל המחיר הוא 399$ לגירסה השחורה ואפשר לנצל קופון 5% הנחה vdpw, הם טוענים כעת שהמכשיר במלאי- אולי שווה ליבדוק ולהיתייעץ עם חברים אחרים בפורום הסיני:

http://iandroid.co.il/forum/viewforum.php?f=196

הבעיה שזה לא יגיע באותה מהירות כמו מהאתר הרשמי, וסביר להניח שתהיה דרישה לתשלום במכס של אותה מדינה. (באתר הרשמי שולחים את זה מהמחסן באירופה).

פורסם

חיליק, נראה לי שניצחתי.

רגע רגע

התגייסת??!

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...