Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב, (מקווה שלא יהיה יותר גרוע מזה)

התחלתי בנסיעה ולאחר כמה דקות אני קולט את נורת ה CHECK ENGINE נדלקת,

ראיתי שהטמפרטורה אינה עולה ולכן המשכתי בחזרה לכיוון הבית,

פתחתי מכסה מנוע וקלטתי את הדבר הבא שכנראה ממנו התקלה (יש סדק קטן בחיבור הכהה בצד השמאלי)

IMG_20141010_211730.jpg

הרכב הוא גולף 2006, מנוע 1600. 59 אלף קילומטר בלבד, הרכב גם עבר טיפול השבוע ועבר בדיקה דרך המחשב, ללא שום תקלה ואפילו בעל המוסך (אני לא אזכיר את שמו מכיוון שאין נגדו שום טענה כנראה) נהג ברכב ואמר האוטו נוסע בצורה מושלמת.

אני לא יודע אם זה חשוב, אבל בטיפול האחרון בחרתי להחליף את סוג שמן המנוע לקסטרול אדג.

מהי הבעיה לדעתכם?

עריכה אחרונה על ידי Kamor001
פורסם
יכול להיות סתם ממיר קטליטי. האם הרגשת שינוי כל שהוא בזמן שזה קרה? בתמונה זה נראה כמו סתם נזילה שלא צריכה להשפיע.

שום שינוי

פורסם

אם אתה צריך לצאת היום אז תעשה בעין בדיקה מתחת למכסה מנוע ותחפש נזילה מתחת לאוטו ואם הכל תקין אז תצא לדרך. כדי מאוד תוך כדי נהיגה לשים לב לכל דבר קטן שמרגיש לך שונה ברכב ואם משהו חריג תעצור ותבדוק מקסימום גרר.

פורסם (נערך)

1. אין קשר בין החלפת שמן המנוע לתקלה.

2. לאחר כמה קילומטרים שמת לב שהטמפ' לא עולה ?

תסמן בבקשה איפה הסדק כי אני לא בטוח במה שאני חושב כסדק.

אם הסדק בצינור המתכתי של מערכת מיזוג האוויר אז אתה יכול להמשיך לנסוע עד למוסך ביום א' במידה ולא חסר שמן מנוע/נוזל קירור והרכב נוסע תקין.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
1. אין קשר בין החלפת שמן המנוע לתקלה.

2. לאחר כמה קילומטרים שמת לב שהטמפ' לא עולה ?

תסמן בבקשה איפה הסדק כי אני לא בטוח במה שאני חושב כסדק.

אם הסדק בצינור המתכתי של מערכת מיזוג האוויר אז אתה יכול להמשיך לנסוע עד למוסך ביום א' במידה ולא חסר שמן מנוע/נוזל קירור והרכב נוסע תקין.

אממ 4-5 קילומטר אולי.

העלתי תמונה עדכנית, מקווה שיעזור.IMG_20141010_211730.jpg

פורסם
כפי שחשבתי. צינור של מערכת מיזוג האוויר.

כנראה המזגן כבר לא יקרר לך ועדיף לנסוע למוסך ללא הפעלת מזגן.

תודה על העזרה המקצועית. . ידוע לך כמה אמור לעלות כזה תיקון?

פורסם (נערך)

כפי שמרק כתב לך, הצינורות המתכתיים קשורים למערכת המיזוג ותקלה בה לא תדליק את נורת "בדוק מנוע".

נורת הבדוק מנוע היא מאוד כללית והיא מתריעה לגבי נתון שחרג מהספציפיקציות שהגדיר היצרן במערכת ניהול המנוע.

במידה ואכן מחוג החום לא עובד, הדבר יכול להיות רמז לחיישן טמפ' נוזל קירור תקול או כשל אחר במערכת הקירור.

כדי לתת לך אבחנה מדויקת יש צורך להתחבר עם מחשב יעודי לרכבי VAG ולקרוא קודי תקלות.

במידה ואתה מעוניין אתה מוזמן להגיע אלינו ל"מוסך רון" בישראל ב"ק 18 תל אביב, לבדיקה ממוחשבת ללא עלות.

עריכה אחרונה על ידי ToSToS

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני חושב שלא הסברתי את עצמי טוב.. המד טמפרטורות בסדר גמור. והוא תקין והיה על 90 כמו תמיד.

שהתכוונתי שהמד טמפרטורות לא "עלה" התכוונתי שהאוטו לא התחמם יתר על המידה כאשר הופיעה הנורה.

פורסם (נערך)

אהלן מרק,

בד"כ הנטייה שלנו היא להתקין צנרת משומשת מרכב עם ק"מ נמוך שלא עבר פגיעת חזית.

Kamoor001,

כפי שציינתי בפניך נורת הCHECK ENGINE, היא נורה כללית שמדווחת על תקלה במערכת ניהול המנוע.

בלתי אפשרי לדעת איזה תקלה ספציפית הדליקה את הנורה במקרה שלך, מבלי להתחבר עם מחשב יעודי לרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי ToSToS

פורסם
אהלן מרק,

בד"כ הנטייה שלנו היא להתקין צנרת משומשת מרכב עם ק"מ נמוך שלא עבר פגיעת חזית.

Kamoor001,

כפי שציינתי בפניך נורת הCHECK ENGINE, היא נורה כללית שמדווחת על תקלה במערכת ניהול המנוע.

בלתי אפשרי לדעת איזה תקלה ספציפית הדליקה את הנורה במקרה שלך, מבלי להתחבר עם מחשב יעודי לרכב שלך.

מחר אתם עובדים כרגיל?

פורסם
מחר אתם עובדים כרגיל?

אכן כן, אתה מוזמן להגיע אני אעשה לך סריקה ממוחשבת.

פורסם
ערב טוב, (מקווה שלא יהיה יותר גרוע מזה)

התחלתי בנסיעה ולאחר כמה דקות אני קולט את נורת ה CHECK ENGINE נדלקת,

ראיתי שהטמפרטורה אינה עולה ולכן המשכתי בחזרה לכיוון הבית,

פתחתי מכסה מנוע וקלטתי את הדבר הבא שכנראה ממנו התקלה (יש סדק קטן בחיבור הכהה בצד השמאלי)

[ATTACH=CONFIG]398701[/ATTACH]

הרכב הוא גולף 2006, מנוע 1600. 59 אלף קילומטר בלבד, הרכב גם עבר טיפול השבוע ועבר בדיקה דרך המחשב, ללא שום תקלה ואפילו בעל המוסך (אני לא אזכיר את שמו מכיוון שאין נגדו שום טענה כנראה) נהג ברכב ואמר האוטו נוסע בצורה מושלמת.

אני לא יודע אם זה חשוב, אבל בטיפול האחרון בחרתי להחליף את סוג שמן המנוע לקסטרול אדג.

מהי הבעיה לדעתכם?

אני חושב יש לך בעיה בטרמוסתת כנראה בית טרמוסתת מפלסטיק והוא נשבר

• תוכן חדש...