Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי שום התערבות? ככה? חלק?

האם שילמת את המיסים במעמד הרכישה ואז המכס פשוט דילג על החבילה, או שמא אחרת?

שמח בשבילך,

עבורי מדובר בקיט שלם (רפידות, צלחות, קליפרים, צנרת ונוזל) מה הסיכויים (דרך UPS כמובן, חס וחלילה דרך הדואר)

כלום. לפני יומים אני מקבל טלפון מ-UPS שאומר לי שהחבילה צריכה אישור של משרד התחבורה ושהנציג של המשרד יאשר את החבילה בביקור הבא שלו ב-UPS (אני הייתי ממש סקפטי ואמרתי לעצמי שאין סיכוי שמאשרים) אתמול אני מקבל SMS שהחבילה שוחררה ושהיא מגיעה היום :)

אמזון אמרו לי שיש מצב שאני אשלם עוד מיסים במעמד קבלת החבילה, אבל למזלי לא שילמתי כלום.

המכס לא דילג על החבילה, ל-UPS יש עמיל שזה העבודה שלו, לדעתי ההפך הוא הנכון והסיכוי שחבילה תדולג גבוה יותר בדואר מאשר בחברות השילוח, דרך אגב- הרפידות הגיעו בדואר בלי שום בעיה.

אני גם חשבתי על סט של Brembo כולל הכל, אבל זה יצא איזה 30 אלף עם המיסים והמשלוח וזה קצת יותר מידי לסכן ;)

בנתיים השירות של אמזון היה מעל ומעבר, אם לשפוט מהניסיון שלי איתם נראה לי שהייתי מנסה להזמין את הקיט (אם לא היה מדובר ב-30K), אם זה לא היה עובר נראה לי שהם היו באים לקראתי ומחזירים את הכסף.

כמה עולה הקיט המדובר?

פורסם
כן, האמת ששכחתי לציין שפניתי לאמזון כמה ימים אחרי ההזמנה לשאול אם מדובר בהובלה ימית, הבחור הנחמד בדק במערכת וגילה שזו טעות והמוצר זמין במלאי; לא רק שהוא שינה את מהירות המשלוח ל- 2 days shipping הוא גם ביטל לגמרי את עלות השילוח שהיה משהו כמו 400 שקל!

[ATTACH=CONFIG]397752[/ATTACH]

ביטל לך את כל עלות השילוח??? מוזר, זה משהו שביקשת ממנו בגלל הטעות?

הורדת עלות השילוח המטורפת הזו מביאה את הסט למחיר מאוד משתלם.

פורסם

כן, זה היה ממש מוזר. אני הכי נחמד ולא מתלהם שיש, אפילו לא לא באתי בהאשמות או משהו (רק רציתי לדעת את פשר זמן השילוח) והבן אדם פשוט מתנצל ואומר Let me waive the shipping cost for you as well... הזוי כבר אמרתי? לדעתי קיים כאן מצב שאמזון מנסים להיכנס חזק לשוק הבין לאומי בגלל תחרות קשה מסין כמו: עליבאבא וחבריו, וזה ניסיון, מאד מוצלח לטעמי, להראות שירות לקוחות מעולה (או שבכלל הייתה כאן טעות של הנציג והוא כבר לא עובד באמזון :wink:).

פורסם

הסט שאני רוצה עולה כ1700$ לפני משלוח ומיסים.

כשאני חושב על זה, אולי שווה לקחת את הסיכון.

נניח ולא יאשרו, החבילה תחזור לחנות, והם יזכו אותי. כך שהסיכון היחיד כאן בעצם הוא דמי המשלוח?

M-TECH E46

פורסם

מאוחר מידי, כבר פתחתי את הבעיה מולם, ולכן אני אתעלם מהם כרגע. מה שמעניין אותי הוא ההתנהלות של UPS.

הציעו לי לקנות את זה דרך סדנא מסויימת שעובדת עם החנות ויכולה להזמין עבורי כל דבר. רק שבארץ רוצים על התענוג 5 ספרות.

M-TECH E46

• תוכן חדש...