Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שיש לו כסף, שלא יקרא לעצמו תפרן :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בערך 100K ש"ח והרכב יהיה מעולה לאחר יישור קו וטיפולים ותיקונים וכמובן להתחיל לתדלק כל יומיים בערך.

כרגיל כתבה די מפגרת של ynet עם נתונים תלושים מהמציאות. כל אחד יכול לקנות פורש בוקסטר שנת 2001 מנוע 2700 באיזה 90K ולהעמיד אותה בחניה ליופי :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
מי שיש לו כסף, שלא יקרא לעצמו תפרן :-)

תיראה , זה נכון , אבל תחשוב על זה ככה , זה ניראה כמו רכב של הרבה מאוד כסף לרוב האוכלוסיה שלא מבינה בשנתונים ודגמים , ועולה הרבה הרבה פחות כסף מחדש כזה , זה להיות עם ולהרגיש בלי (חור בכיס של חדש)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שמעצבן בכותרת הזאת, תביא 50K ואתה מסודר עם רכב פאר. זה לא נכון וצריכים לציין את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התיאור המדוייק לכתבה :"תלושה מהמציאות", לא רק שהמחירים בשוק שונים מהמחירים שניתנו, גם 50 אחוז מהרכבים בכתבה לא קימיים למכירה בשוק (פורשה בוקסטר דור ראשון,GOLF V6, 206GTI).

אז רועי צוקרמן היה יכול להרים פה כתבה אמיתית עם ספורטיביות הגיוניות בתקציב הזה, בהתאם למחיר השוק, אבל בחר להביא רכבים מגוגל ביחד עם מחירון לוי יצחק, הוא שכח גם 147GTA.

Miata ND2

פורסם (נערך)
זה להיות עם ולהרגיש בלי (חור בכיס של חדש)

יש לי הצעה טובה יותר בשביל להיות עם ולהרגיש בלי - פעם בשנה טוס לחו"ל, תשכור מכונית רצינית ותנהג בה כמה אלפי קילומטרים בכבישים רציניים.

עלות לשבועיים של רכב ספורט יוקרתי שם תהיה (משמעותית) פחות מהאחזקה השנתית של S500 מזדקנת כאן.

לדוגמא - השכרת M550d, רכב מפואר מאוד עם מומנט של D9 והנעה כפולה, לשבועיים + תוספת קילומטרז' ל-5000 + ביטוח מורחב = 15,400 ש"ח. תשווה את זה לעלויות האחזקה של רכבי פאר שמדי פעם מתפרסמים כאן בפורום.

אז נכון שזה לא בארץ, אבל עם כל הכבוד לכביש נס הרים (ויש כבוד), הכבישים בטירול או הדרך ההררית ביער השחור לא נופלים ממנו.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

לא ציינתם עלויות של דלק-כמה יצטרך הבחור ה"תפרן" שהקשיב לכתבה הזו לשלם עבור דלק לSTI הישנה שהוא קנה? :-D

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

כתבה תלושה קצת.

S קלאס לתפרנים? התאבדות כלכלית.

באחד השרשורים פה בפורום מישהו כתב פעם למישהו אחר "אם אתה לא יכול להרשות לעצמך S חדשה אתה לא יכול להרשות לעצמך גם S ישנה"

אני נוטה להסכים עם זה. מכוניות משומשות מהסוג הזה הן פינוק זול לקניה אבל יקר מאוד לאחזקה.

ושמישהו יסביר לי מאיפה לעזאזל הם הביאו את המחירים האלה? 330 ב43 אלף ש"ח? היום אני קונה אחת! או אפילו שתיים! :roll:

V5

פורסם

כתבה מטומטמת.

נראה כאילו הבחור הסתכל במחירון רכב ובחר רכבים,מבלי להסתכל על הדברים הבאמת חשובים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כתבה לא קשורה לכלום והמחירים לא קשורים לשום דבר פרט ללוי יצחק. התעלמות גורפת ממחירי האחזקה, שרובם ככולם עצומים (156, E46 6 ציל', שלא לדבר על S-קלאס).

למי שהזכיר 147GTA - המחירון קצת מעל 30K. בהצלחה למי שרוצה לקנות במחירון :-D

חוץ מהיאריס באמת אף אחת שם לא מתאימה לתקציב לחוץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רוב הרכבים שם בכלל עצם היותם מה שהם נדירים להשגה, ועוד במצב של אקזמפלר שמור הם נדירים עוד יותר.

מוכר שיודע מה יש לו בידיים בדר"כ יתמחר אותם יקר יותר מהמחירון פי כמה אחוזים טובים אלא אם כן הוא לחוץ מאוד למכור.

בנוסף הוא לא לקח בחשבון בכלל עליות של תיקון תקלות ברכבי יוקרה, שגם ככה החלקים שלהם במחירם ההתחלתי הוא גבוה יותר, בלמים של רכב משפחתי ממוצע לא עולים כמו בלמים מאווררים גדולים של רכב יוקרה.

טיפולים שגרתיים גם אם נצא מנקודת הנחה שבכולם אפשר לעמוד וכולם באותו המחיר כמו במאזדה 3 , עדיין ברכבים כאלו יהיו תקלות שעולות הרבה יותר.

חוץ מזה מה לגבי טסט וביטוח? רמת רישוי גבוהה יותר דורשת תשלום גבוהה יותר בטסט השנתי ואני בטוח שכל המכוניות שהוזכרו שם לפחות רמת רישוי 5 (האלרו שלי היא 5 אז הם בטח 6 ו 7)

מי שרוצה להחזיק בחנייה רכב מתפרק - שיקשיב לכתבה הזאת , מי שרוצה להיות חכם שיקנה רכב שמתאים לו או שיחסוך עוד כמה אלפי שקלים ליישור קו ראשוני טסט ובטוחים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...