Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לחיבלול המועדון אמור לדאוג,להיות ליידה?הייתי עם החברה אז,אכלנו על האש,היה נחמד,המכונית מוצגת בבית וכך ישאר עד שיימצא פתרון,מקווה שהספר יוחזר לבני.המועדון מקבל מספיק כסף מהחברים שידאג לשמירה.באותו ארוע שאני השתתפתי אני זוכר ריב קולני שהגיע לתגרת ידיים,היה לא נעים אז לראות שהסמל כמעט נתלש ואת כל טביעות האצבעות.

עופר ידידי, אתה מערב שני סוגי אירועים - ארוע פתוח וארוע שהמועדון הוזמן אליו, לרוב משיקולים מסחריים.

באירועים פתוחים, כדוגמת אירוע סוף הקיץ או הגביע הנודד בפארק אפק, חובת השמירה חלה על בעל הרכב, ואז יש שתי אפשרויות - או שבעל הרכב שוהה ליד רכבו, או שהוא "לוקח סיכון" ומקווה לטוב.

באירוע מסחרי שבו המארח מבטיח חיבלול ושמירה ולא עומד במילתו, זו כבר אופרה שונה לחלוטין.

שכירת חברת אבטחה עולה כסף רב, וספק אם המועדון יכול לעמוד בכך, בטח לא בסכומי דמי החבר שמשולמים היום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
עופר ידידי, אתה מערב שני סוגי אירועים - ארוע פתוח וארוע שהמועדון הוזמן אליו, לרוב משיקולים מסחריים.

באירועים פתוחים, כדוגמת אירוע סוף הקיץ או הגביע הנודד בפארק אפק, חובת השמירה חלה על בעל הרכב, ואז יש שתי אפשרויות - או שבעל הרכב שוהה ליד רכבו, או שהוא "לוקח סיכון" ומקווה לטוב.

באירוע מסחרי שבו המארח מבטיח חיבלול ושמירה ולא עומד במילתו, זו כבר אופרה שונה לחלוטין.

שכירת חברת אבטחה עולה כסף רב, וספק אם המועדון יכול לעמוד בכך, בטח לא בסכומי דמי החבר שמשולמים היום.

ואני חשבתי שאני בא להנות ולא "לעשות בייביסיטר" לאוטו. יש מספר אירועים שאני שמח להגיע אליהם כל שנה ולהנות בהם ולא להיות צמוד לרכב ולהסביר לאנשים לא לדפוק על האוטו לא להישען על האוטו. השנה החלטתי לא להבריק מה שהבריח קצת את הנשענים. היה לי עצוב לראות מוסטנג אחד שהבעלים שלה היה עסוק בלהעיר לכל כך הרבה אנשים שלא מכבדים את הרכב ובאמת שהוא היה סבלני ולא צעק וקם לעבר להעיר רק במקרים חריגים שהיו רבים במספר בכל אופן אני מקווה שזה לא הרס לו את האירוע באירוע סוף הקיץ אני מאוד נהנה לשאוף השראה מרכבים ושיפוצים אחרים להכיר חברים חדשים ולשוחח אם חברים וותיקים וכמובן להציג את היצירה שלי ששוב אגיד באתי להציג אותה ולא לשמור אליה ולפי דעתי אם אני יעשה חיבלול אך ורק לרכב שלי הוא יראה כאילו הוא בעונש ויוריד את היצוגיות של השורה בה הוא מוצג.

עוד שתי דברים קטנים שהפריעו לי

בדף ההוראות שחולק בכניסה הופיע שצריך להיות מטף בקרבת הרכב היה אפשר לצרף את ההוראה הזו גם לשאר ההזמנות ולא רק בכניסה כי הייתי יכול להגיע מצויד במטף שלא נצטרך אבל אם.

סרט הסימון שהיה ברצפה אני מניח שהוא זה שיצר את הסדר של השורות והיה צריך להוות סוג של חיבלול. היה מוטל על הרצפה מעט אחרי תחילת האירוע וראיתי כמה אנשים נתקלים בו וכמעט נופלים [בנקודה אחת מישהו דורך אליו בנקודה אחרת מישהו נתקל בפס ברגל]. גם באירוע פתוח המזמין צריך להתחשב ולהקל על המועדון ולא לעשות "טובה" שאתם עורכים את האירוע שלכם.ואחר כך שואלים איך מגדילים את כמות הרכבים באירוע כמו זה

גם לא נתנו לקהל להיכנס לאוטובוסים שהוצגו שזה גם היה חבל מזל שלפתוח מכסה מנוע היה מותר להם

אבל אם כל הנקודות הקטנות האלה היה אירוע מאוד יפה אותי הנקודות הקטנות האלה לא ישברו ביינתים ואני אני מקווה שגם את שאר "המתלוננים"

עריכה אחרונה על ידי חיים שטיין
פורסם

אם יש לכם הצעות לייעול, או הערות על התנהלות ואחריות המועדון בארועים כאלו, אנא פתחו דיון חדש בפורום הסגור לחברי המועדון.

שמרו בבקשה על שרשור זה לתמונות מהארוע.

מינהלות אפשר לפתוח בפורום הייעודי בנפרד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היתה הוראה של קצין הבטיחות מטעם המשטרה לא לאפשר כניסת אנשים לאוטובוסים

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היה אירוע יפה ומסודר רק חבל שגנבו לבני את הספר של השיפוץ בי אבי;;;;;;;;;;;;;;;;;

10696221_851307724901719_6895905885920578624_n[1].jpg

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם

שלום לכולם.

זה הזמן להודות לצוות הרחב שעבד להכין את האירוע ולכל המתנדבים שהשקימו והתייצבו ב 06:45 בפארק :

זמי לוין שניהל וניצח על כל ההפקה והשקיע זמן רב מזמנו הפרטי.

תודות לעיריית ר"ג בראשותו של מר ישראל זינגר וסגנו אבי ליליאן, למנכ"ל יוסי זמר טוב ושי חסיד-סמנכ"ל וקב"ט העירייה ולסימונה מנהלת מחלקת תרבות.

תודות למשטרת ישראל, ליגל פינק-קצין אג"מ, שלומי כהן-קצין רישוי ולקצין התנועה-לוי.

הרצל יאקה על החיבור לחברת טמפו שתרמה פינוקים ושתיה-תודה!

כל הכבוד לבלה לוין אשתו של זמי ולמזל כרמל אשתו של דוד אשר היו ביחד עם חברנו דורון עמיר על החנות. תודה.

תודה לכל חברי הוועד ובמיוחד לאיתמר שנפלה עליו משימה לא פשוטה עקב התאונה המצערת של אריה

סמדר מזכירת במועדון עמלה קשה לאור כל הבעיות שצצו לפני האירוע בתאום בין כל הגורמים. עבודה יפה!

תודה לקובי מילוא חברנו בעל הידע וכשר ההנחיה.

תודה לבני הספל שהגיע עם האוטובוס הכחול + 2 אוטובוסים מאגד.

לאריה מזרחי ודוד כרמל שעזרו בחיבור עם עיריית ר"ג והמשטרה ולדוד על העזרה עם אביזרי החשמל.

האירוע לא היה מתנהל בסדר מופתי ללא העזרה ורוח ההתנדבות של:

קובי בן ניסן, דורון עמיר,מתניה הלוי,דוביק,אמיר הלוי,רוני שעמל בשער הכניסה,בועז,גל לוי,שי וורד, לייזר

דורון סגל, יוסי שומרוני, פז הבן של קובי בן ניסן, משה וחזי ויהודה אברהמי ואם שכחתי משהו-סליחה

השנה האירוע עמד בסימן 30 שנה למועדון החמש + 50 שנה למותג מוסטנג תוצרת חברת פורד.

הוצגו למעלה מ- 260 רכבי אספנות ובהשתתפות מאות חברי מועדון ואורחים נוספים.

ב- 30 לאפריל - מסיבת 30 שנה למועדון החמש בפרדס חנה.

בדרך הפקת אלבום ה-30 ובעוד ימים ספורים נפרסם הודעה על מכירת שעון ה-30 .

להתראות רק בשמחות!

ממני דרור בריל - יו"ר מועדון החמש

דרור בריל - יו"ר מועדון החמש

פורסם

חיבור המכוניות (בהודעה 45) ממש מוצלח !

לגבי השמירה. הבעיה קיימת בכל המפגשים שהשתתפתי בהם בארץ ובחו"ל. כן, גם בחו"ל נוגעים וגם גונבים.

המועדון זה אנחנו , ולכן אם תתגבש קבוצת שמירה / חיבלול יהיה מצויין.

אבל ב-כ 25 השנים האחרונות מדברים על חיבלול ושמירה ולא נמצא פתרון קל להשמה. גם במקומות שהיה חיבלול ושומרים בשכר אנשים עברו את החבל ונגעו.

לפני שנים היתה תצוגה של המועדון בגרנד קניון בחיפה וכמה חברים בינהם גם אני התנדבנו לשמור. מול העיניים שלי עברה יקית מהודרת ובלי להניד עפעף נכנסה לרכב של חיים קופרמן ולא הבניה למה אני דורש ממנה לצאת.

בכל זאת, אני ממשיך לבוא עם כל "הסיכון" שבכך.

עופר גם אתה יכול לקחת סיכון ולבוא, אם רק אלו הצרות שלנו המצב ממש טוב.

חורף בריא לכולם!

שלמה דן גדרון

פורסם (נערך)

ברכות לצוות המועדון ובראשו היושב ראש הנכבד שלא שכח אף אחד,ברכות לצוות שלקח על עצמו כמידיי שנה להרים ארוע כזה,דן להגיע לארוע כזה זה בדרך כלל כייף הרגשה טובה שאני חלק מגוף שייש לו מטרה משותפת ואותה אנחנו יודעים,גם לטיולים,ובמהלך החברות שלי מראשית המועדון הגעתי ונהנתי,אני יודע שעוד חברים נתקלו גם בחוויות לא הכי נעימות של מגע לא רצוי עם הקהל אך

לעיתים גם היו חוויות נחמדות אם הציבור שהגיע לראות את המכוניות,שואלים שאלות ומועליות חויוות,לפחות אצלי עם הלארק,אך יש גם את אלו שמרשים לעצמם מגע פיזי מיותר,אפשר ויש להפיק מדבקות של לא לגעת ברכב,ומי שכן ייגע האחריות עליו,לי כמציג מפריע להתעמת עם קהל שבא לראות רכב שאני מציג אותו,ילד,אשה,מבוגר ומרשה לעצמו לעיתים מגע לא רצוי עם הרכב.

שיהיה חורף נעים ונהנה מהרכבים שלנו.

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

פורסם

היה אירוע מכובד, מועדון אלפא קלאסיק הביא נציגות מכובדת של מכוניות אלפא רומאו.

כל הכבוד למארגנים, אני יודע שהשנה זה היה קשה מתמיד.

את תמונות האלפות מהארוע ניתן לראות בקישור הבא:

רק בשמחות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ברכות לצוות המועדון ובראשו היושב ראש הנכבד שלא שכח אף אחד,ברכות לצוות שלקח על עצמו כמידיי שנה להרים ארוע כזה,דן להגיע לארוע כזה זה בדרך כלל כייף הרגשה טובה שאני חלק מגוף שייש לו מטרה משותפת ואותה אנחנו יודעים,גם לטיולים,ובמהלך החברות שלי מראשית המועדון הגעתי ונהנתי,אני יודע שעוד חברים נתקלו גם בחוויות לא הכי נעימות של מגע לא רצוי עם הקהל אך

לעיתים גם היו חוויות נחמדות אם הציבור שהגיע לראות את המכוניות,שואלים שאלות ומועליות חויוות,לפחות אצלי עם הלארק,אך יש גם את אלו שמרשים לעצמם מגע פיזי מיותר,אפשר ויש להפיק מדבקות של לא לגעת ברכב,ומי שכן ייגע האחריות עליו,לי כמציג מפריע להתעמת עם קהל שבא לראות רכב שאני מציג אותו,ילד,אשה,מבוגר ומרשה לעצמו לעיתים מגע לא רצוי עם הרכב.

שיהיה חורף נעים ונהנה מהרכבים שלנו.

הופקו מגנטים של "נא לא לגעת ביצירה" על ידי יקירנו גידי אשכנזי המנוח והן מיועדות לחברים. פירסום על כך היה ב"אבטומוביל" האחרון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

נקודה אישית:

בזמן האירוע לא הרגשתי טוב, בדיעבד מהתייבשות, וקרסתי ליד ניידת טיפול נמרץ שהיתה שם. צוות מד"א הכניס אותי לניידת ובמשך כחצי שעה השיבו לי את נפשי בסיוע חבריי מצוותי האוטובוסים שנידבו כמויות של מים.

חשוב לי לציין את זה כי הבאת מד"א לאירוע היה חלק מהאירגון המוקפד של ועד המועדון והעיריה ועל כך תודתי נתונה להם.

פורסם

היי לכולם!!

עוד ציון דרך משמעותי בפעילותו של מועדון החמש, נכון לא נכחתי(לצערי) בארוע, אך הצילומים הרבים, הסיפורים והחוית שהגיעו עד ארה"ב הרחוקה, גרמו לי להבין שפיססתי ארוע שנוהל באופן מקצועי, בסדר מופתי ובאוירה חברית יחודית לנו!!

ישר כח למארגנים ולמתנדבים הרבים, שעמלו ימים ולילות על הביצע המושלם.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

תודה רבה לכל האנשים היקרים שטרחו עמלו עבדו קשה,

על מנת להקים את האירוע הזה, כדי שאנחנו נטייל/נשב לנו בנחת בכיף ובשלווה.

היה אירוע מיוחד, הרבה רכבים, חברים שלא ראיתי תקופה ארוכה.

נהנתי מכל רגע.

שאפו לכולם!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...