Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותה לפני חודש וקצת .

איך הכי זול וגם שיצא טוב יחסית יהיה לנקות אותה חיצונית ופנימי? עם איזה תכשירים (ספציפים ) ומטליות .ושואב אבק ידני זה מוצר מומלץ וכן איזה? האם יש נורמלים ב100 שח? וכדו'.

תודה.

אין לי תקציב. אבל אשמח לשמוע על מוצרים זולים שעושים לפחות את העבודה. אם הם נשארים לשימוש להרבה זמן ..? זה מאוד טוב .אין בעיה להוציא כ-150 שח .

פורסם

קנה לך כפפת שטיפה של Meguiars שעולה 55 ש״ח אם אני לא טועה, וגם שמפו לשטיפה של Chemical Guys Citrus. ובנוסף תרכוש לעצמך גם מגבת לייבוש(זה מייקר את העסק כי מגבת איכותית ונוחה עולה בסביבות ה100-150, כמובן שאתה יכול גם עם ג׳ילדה אבל פה זה כבר נוחות ויעילות).

אני מסיק מן הסתם שדלי יש לך. אז אלו המוצרים הבסיסיים שאני יכול לחשוב עליהם בתור שטיפה לרכב.

כמובן לעבוד בשיטת ה2 דליים.

שואב אני לא יודע להמליץ לך אף פעם לא חיפשתי כי יש לי אחד בבית שהוא תעשייתי. [emoji16] אבל תדפדף פה בפורום, דיברו על זה בזמן האחרון פה אני זוכר.

בהצלחה

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

מה הכוונה

לעבוד בשיטת ה2 דליים ?

בקשר לכפפת שטיפה הבאת לי חברה ..אבל בטח יש לה כמה סוגי בד לכפפות. איזה הכי מתאימה?

בקשר לשמפו. אוקי .

אנקה את הרכב פעם בחודש. כמה זמן לערך זה יספיק ? שמפו כזה, ועמידות של הכפפה ?

מה עם פנים הרכב? בטח יש המלצה לאיזה מיכל ריסוס לפלסטיקים ?ועם איזה מטלית (

ג'ילדה סינטטית ,זה טוב ?)

אגב יש חומר כאחד לפלסטיק ולריפוד בד של המושבים או צריך בנפרד? אם בנפרד. איזה ריסוס לבד של המושב ? מרססים ואז עוברים עם סמרטוט ?

תודה.

פורסם (נערך)

אם אתה קצר בכסף אני לא רואה סיבה למה לא לקנות כפפת "תלתלים" מאיביי לשטיפה ומגבת מיקרופייבר מהסופר של סנו לייבוש, שמפו כבר המליצו וישאר לך כסף אפילו לווקס פשוט, אם תרצה תוכל לשדרג כל דבר בערכה הזו..

שיטת 2 הדליים תעשה חיפוש בפורום או בשרשור הדביק של איך לשמור על רכב חדש תחפש

באופן כללי המון תשובות לשאלות שלך יהיו כאןhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518260-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%A9%D7%9E%D7%95%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9

עריכה אחרונה על ידי Id0
פורסם

לא ממליץ על מגבות המיקרופייבר של סנו לייבוש של האוטו, הן דקות מידי, כל כמה מעברים צריך לסחוט אותן כל פעם (מה שלא עוזר יותר מידי כי עדיין המגבת נשארת רטובה) ומשאירות סימני ניגוב. הייתי יותר משתמש בהן לפנים הרכב ומשקיע במגבת טובה שתאגור כמות גדולה של מים.

פורסם (נערך)

כן ראיתי את השירשור הזה. אני לא מספיק לעבור עליו בעיון אבל אעשה זאת בקרוב. אני ממש לא קצר בכסף. אני פשוט לא מוכן לבזבז על זה יותר מידי כסף.אין לי איזה מכונית יוקרה שאני כל כך רוצה לשמור עלייה .

בכל אופן

1. שמפו כזה http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-Chemical-Guys-Citra-Wash-Gloss.html

אם אנקה את היונדאי I20 פעם בחודש. לכמה פעמים בערך בקבוק כזה יספיק לי?

2.אפשר המלצה למיכל ריסוס בשביל פנים הרכב לפלסטיק ולריפוד בד של המושבים? וגם איזו מטלית טובה לנגב איתה את הפלסטיקים אחרי הריסוס ?

תודה.

אני יודע שלא ממליצים כאן לנקות את הרכב במכוני ניקוי (בתחנות הדלק) ... אבל הבנתי שישנם תחנות דלק שיש שטיפה חינם במילוי דלק מעל ל180 שח . אולי אלך על האופציה הזאת (באמת שאין לי כל כך זמן פנוי לשטוף את הרכב חיצוני וגם אין גישה לצינור מה שמקשה עוד יותר).

בכל אופן על פנים הרכב אני מעוניין שתתנו לי איזה תרסיס ומטלית. זהו .

תודה

עריכה אחרונה על ידי RROONNII30
פורסם

טוב, לבסוף החלטתי שאנקה בעצמי את הרכב. שמפו לרכב . זה http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-Chemical-Guys-Citra-Wash-Gloss.html

כפי שהמלצתם.. יש בו גם ווקס? ובמידה ולא. האם לא עדיף שמפו עם מעט ווקס בשביל שמירה טובה יותר של הצבע?

2. כתוב יחס עד 1.4000 מה זה אומר? 4 ליטר מים עם פקק מהשמפו?

• תוכן חדש...