Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש בבעלותי הונדה ג'אז מודל 2007. אני מאוד מרוצה מהרכב פרט לעלות הטיפולים.

כעת, עלי לבצע לראשונה טיפול גדול לרכב (80000). אני בדרך כלל מטפל במוסך המרכזי. כשביקשתי בטלפון לשלוח לי הצעת מחיר, הסבירו לי שזה טיפול גדול ונדהמתי לשמוע את עלותו : 2400 ש"ח כולל מע"מ (!!!!!)

שלא לדבר עד לאן זה יוכל לטפס אם יתגלה כי צריך לטפל בבלמים או משהו בנוסף...

האם העלות הזאת נשמעת לכם הגיונית? שמעתי באינטרנט על מחירים נמוכים יותר במוסכים המרכזיים.

זה פשוט שיגעון לעשות טיפול רגיל לרכב במחיר כזה ומצד שני אף פעם לא טיפלתי ברכב במוסך לא מורשה. הבנתי שזה רכב שצריך להכיר אותו (גיר רציף, 8 מצתים, מבצעים בדיקות עם מחשב...) ואני לא רוצה לתת אותו לסתם מוסך.

למישהו יש ניסיון עם הרכב הזה? מה אפשר לעשות??

תודה ושתהיה לנו שבת שקטה עד כמה שאפשר.

פורסם

מיקי, הבחור מעלה בעיה אמיתית, יש פערים גדולים במחירים בין המוסכים המורשים של הונדה. זה לא אמור להיות אבל גם אני נתקלתי בתופעה מספר פעמים.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני גר בחולון וביררתי במרכזי בראשון. כשגרתי בירושלים הרגשתי שהעלויות במרכזי שם היום זולות יותר, למרות שזה הטיפול הגדול הראשון שלי אז קשה לדעת בוודאות.

מיקי, בדקת בקישור שנתת לי והמחיר יצא זהה.

מה אפשר לעשות במקרה הזה? המחיר נשמע לי מאוד מוגזם... יש מוסך מורשה בירושלים שהייתי מטפל גם בו (ארתור), לא יכלו לתת לי הצעת מחיר בגלל השבת, אבל הכינו אותי לזה שמדובר בטיפול יקר מאוד...

מישהו מכיר מוסך אמין מאוד שמכיר את הרכב הזה ואני יכול לברר אצלו לגבי המחיר?

פורסם

כן, תפנה ל"מוסך זיסו" מכירים הונדות טוב מאד אצלם.

לא ציפית כל שנה לסגור טיפול ב 600 ש"ח וזהו נכון?

יש גם טיפולים גדולים, אחרון שעשיתי אצלי (שווה ערך ל 120-150) היה גדול מאד וכלל גם בלמים קדמיים והמחיר היה לא נמוך, מצד שני הרכב טופל בנוזלים באיכות גבוהה יותר ורמת עבודה גבוהה יותר ממוסך מורשה, אז זה שווה את ההפרש.

בהצעת מחיר שנתנו לך גם הסבירו לך מה עושים? או רק אמרו "טיפול 80"?

פורסם

אני אנסה לדבר עם זיסו ונברר שם עד כמה הם מכירים את הרכב ומה עלות הטיפול.

כן, בוודאי שביקשתי פירוט. מעבר להחלפת השמנים הפילטרים והאטמים, יש גם החלפת 8 פלאגים. אמרו לי שהטיפול אורך זמן רב ומשלמים הרבה על עבודה. שלחו לי את הפירוט בצורה מסודרת.

הצעות נוספות?

פורסם

באמת מה עוד?

אני טיפלתי בארתור לגבי החלפת שמן גיר שהייתה מאוד זולה, 350 שקל.

אבל טימניג לסיויק 98 הם רוצים 2000 שקל!!!

מטורף!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...