Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת דודה שלי רוצה סקסו. ממש רוצה סקסו. (לא סקס, סוטים, זאת בת דודה שלי, דברו יפה!). לא בגלל האוטו שלי דווקא אלא בגלל הסקסו 1.1 של חברה שלה. הייתם מאמינים?

היא צריכה אוטו קטן וחסכוני, ואין לה הרבה כסף. אז סקסו שנת 97-99 תתאים לה בול. מחירון של איזה 20000 ש"ח ומחיר שוק נמוך בהרבה... מה לא?

אז"ש. כל המוכרים חושבים שיש להם אוצר ביד. אחד מהם בכלל הדהים אותי. לפני איזה שבועיים התקשרתי אליו ושאלתי. הוא אמר בערך 18000 אם אני זוכר נכון, גמיש. שאבוא ונדבר. אם יהיה משהו בבדיקה נסתדר. האוטו נקי מטופל שמור יד שנייה פרטי מושלם יפיפה וכן הלאה. סופרלטיבים מכאן ועד הודעה חדשה. המחירון הוא 21. זה הגיוני כי המחירון כולל גם מזגן שהוא לא מקורי. בלי המזגן זה בערך 18 והמזגן מוסיף איזה 3000, שזה מגוחך לחלוטין כמובן גם כי זה מחיר מופרך לתוספת כזאת ברכב כזה וגם כי זה מביא את ה-1.1 למדרגת המחיר של ה-1.4 המצוידת יותר.

בכל מקרה, אחרי איזה שבוע התקשרתי אליו שוב, הפעם המחיר 19000. מוכן ללכת לבדיקה אבל לא מוריד שקל, באוטו כזה הרי יש בלאי טבעי הוא אומר. אבל האוטו מטופל שמור בלי תאונות מנוע יבש גיר מעביר חמאה צמיגים חדשים בלי שריטה תאמין לי אתה לא תראה יותר רכבים כאלה זה רכב במצב נדיר.

טוב, אני שוב מחכה קצת, לא ממהרים. היום התקשרתי אליו שוב.

"הרכב עדיין למכירה?"

"כן"

"סבבה, אני דיברתי איתך כבר לא מזמן, פשוט לא היה לי זמן לקפוץ, אני רוצה לבוא עם בת דודה שלי ביום שישי, זה בסדר?"

"אה, זה לבת דודה שלך? תקשיב, אין בעיה אתה יכול לבוא אבל המחיר 20000 ואני לא יורד בשקל."

20000? מה עובר על הבנאדם? עוד חודש זה יהיה 30000? אני מנסה להגיד לו שזה נשמע לי קצת דבילי שהוא מעלה את המחיר ככל שהזמן עובר, הרי אם לא מצליחים למכור מורידים את המחיר, לא מעלים. הוא ישר צועק עלי למה אני קורא לו דביל. אני מסביר לו שהתכוונתי שזה מוזר לי שהוא מעלה את המחיר פתאום, ושהוא דיבר איתי לאחרונה על 19000 בכלל. הוא אומר לי ש-19000 זה מחיר אחרון והוא לא יורד יותר והרכב של הבן שלו והוא עסוק ובלה בלה בלה (ואז מגיע שוב הנוהל הקבוע - הרכב מושלם, המנוע יבש, הגיר חמאה, אין שריטה, הוא מלקק את הצבע כל בוקר וכן הלאה) אני מפסיק את שטף הדיבור שלו מהר ואומר שלום.

עכשיו ברור לי שזה הכל טכניקות של מוכר, שלא לומר סוחר, אבל חלאס - כמה מגעיל אפשר להיות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא שוכנעתי שזה סוחר.

בהחלט ייתכן מצב שזה אדם אשר מנסה לקבל את המקסימום מקונה אפשרי תמורת רכבו, שלפי טענותיו במצב מצוין. שוב פעם, סיכוי סביר שזה גם סוחר. אפשר ללכת ולראות, לא יותר מ"בזבוז" של חצי שעה לערך. לא משתלם?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לדעתי מוסר ההשכל הוא פשוט - באם אתה מעוניין ברכב - והמחיר נשמע לך מתאים מבחינת היכולות שלך - אז אל תבזז את זמנך וגש לראות אותו, ולרכשו באם הרכב מספק!!!

פשוט איני מבין למה כל כך הרבה זמן + טלפונים עד שניגשים אפילו לראות את הרכב?

לגופו של עניין הסיפור מעט תמוה בעיני - אבל הייתי ניגש בכל מקרה לראות את הרכב - תמיד ייתכן שאופיו של הבעלים מרחיק ממנו קונים פוטנציאליים, אבל הרי אינך רוכש אותו ואת אופיו אלא רק את רכבו.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יכול להיות באמת שניגש לראות, הסיבה שלא הלכנו לראות היא פשוט בעייה בתיאום זמנים ביני לבין בת דודה שלי (שנינו עובדים). מה שעצבן אותי זאת העובדה שאנשים חייבים להתנהג בצורה כזאת - בשביל מה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יכול להיות באמת שניגש לראות, הסיבה שלא הלכנו לראות היא פשוט בעייה בתיאום זמנים ביני לבין בת דודה שלי (שנינו עובדים). מה שעצבן אותי זאת העובדה שאנשים חייבים להתנהג בצורה כזאת - בשביל מה?

בשביל כסף:|

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אנשים שונים מתנהגים בצורות שונות.

יש לי נסיון רב ברכישת רכבים (לא לא איני סוחר רכב), ונתקלתי בעשרות (לפחות) של טיפוסים שונים ומשונים.

העניין כשאתה רוכש רכב הוא לנתק את עצמך (ואת האגו) מעצם העיסקה עצמה, בעת ניהול המשא ומתן. מנסיוני עם אנשים "קשים" ותאבי בצע, למדתי כי צריך להתאים את עצמך לסיטואציה שאתה מצוי בה.

ושוב אני חוזר ואומר אל תתן לאמוציה שלך לשלוט במצב. גש ראה את הרכב וייתכן שהרכב באמת במצב טוב כפי שהוא טוען. היייה חביב אליו וסבלני - הסבלנות משתלמת בדר"כ.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בתור אחד שקנה סקסו לפני 3 חודשים - אין מה לעשות, זה רכב משנתון חדש יחסית שלוי יצחק נותן לו מחירון נמוך ולכן הביקוש גבוה. הבעיה היא שהרכב יחסית נדיר ולכן בפועל הקשיחות של המוכרים :shock:

פורסם

אחחחחח רק אם הייתי מנהל.......

או יותר נכון, רוני הכותרת שלך לא מספיק אינפורמטיבית:wink: .

אני לא מבין מה הבעיה ללכת לעיתון ולחפש סקסו יד שניה בעיתון עם תיאור "שמורה, לבנה, הכי יפה בארץ מחירון"

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
אחחחחח רק אם הייתי מנהל.......

או יותר נכון, רוני הכותרת שלך לא מספיק אינפורמטיבית:wink: .

אני לא מבין מה הבעיה ללכת לעיתון ולחפש סקסו יד שניה בעיתון עם תיאור "שמורה, לבנה, הכי יפה בארץ מחירון"

בקשר לכותרת - :-P

בקשר לעיתון - כן? נראה אותך מוצא לי...

שמורה אני מבין. לבנה - שיהיה. הכי יפה בארץ - נו באמת. מחירון? רק שיהיה גמיש...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אוקי עצלן בע"מ עשיתי תעבודה בשבילך

אי אפשר לתת מלוח פוקוס לינקים אבל יש שם אחת בול כמה שאתה רוצה שנת 97 1100 צבע כמו הסקסו שלך ידנית וכו' מחיר לא כתוב. http://focus.msn.co.il/results.aspx

יש גם ב-YNET אחת דיזל ב-20 אלף אבל לא נראה שדיזל זה מה שאתה רוצה http://luach.ynet.co.il/levad.asp?z=c&tz=usedcar&nkotcd=829709

חיפשתי גם במעריב העיתון שאני מנוי אליו אבל המחירים שם מתחילים ב-24,500.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

תודה לך, האמת שאני סורק את האינטרנט ואת העיתונים ולא מוצא. בלוח פוקוס משום מה לא חיפשתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כדאי לך לחפש בלוח העיר ובקרטל אני מאמין שאתה כבר יודע עליהם בנוסף אתה יכול להיות מנוי של מרגל סוכן חכם ישירות לפלאפון עוד אתר נדיר ונחמד carbord משהו כזה

• תוכן חדש...