Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה זה קפה רייסר? חיפוש כאן בפורום ובגוגל יניב תוצאות חיפוש רבות עם כתבות מהאתר, תמונות, דיונים ועוד...

למה קפה רייסר? הסרטון למטה נותן כמה (5... אבל למה להתפס לקטנות) סיבות טובות לשאלת ה.. למה קפה רייסר?

מניסיוני האישי וניסיונם של חברים ומכרים שקנו, בנו ורכבו על קפה רייסרים, מדובר לא רק במשהו עיצובי, לא רק בטרנד אלא באמת במשהו שמאפשר לרכב על משהו שונה מהרגיל, באופן כמעט ראשוני של חיבור אדם למכונה...

פחות לא חשוב מהנ"ל, קפה רייסר בישראל זה אפשרי, נגיש וזמין. נתחיל מכך שבמחיר של קטנוע משומש ניתן ליבא מחו"ל אופנועים כגון הונדה CX550, הונדה CB750, בימרים משנות השבעים, נורטונים, טריומפים ועוד כלים שיוכלו לאפשר לבעליהם לא רק לרכב על כלי שהם יתאימו בעצמם, לעצמם, אלא זה גם יהיה במחיר הגיוני ושפוי, כן, גם בישראל...

בכדי להבהיר על מה מדובר... הונדה CB שהוא פלטפורמה מופלאה לקפה רייסר, יעלה בארץ לאחר הרכישה, השילוח לארץ, המיסים וכל מה שבאמצע איפשהו בטווח של 20-25 אלף ש"ח לאופנוע במצב תקין וטוב, שנראה מעניין כפי שהוא ובהשקעה של אלפים בודדים על רכיבים כגון כידון ואביזריו, מושב קפה רייסר, ריפוד, צביעה וכל מיני, ניתן לבנות ולעצב גרסא פרטית שלכם לקפה רייסר...

בימרים ינועו בטווח של 25-35 אלף ש"ח ויתר הנ"ל ינועו בטווחים של איפשהו באמצע, כאמור כולל הרכישה בחו"ל, המשלוח לארץ, המיסים והכל בעצם....

אשמח לעזור ולסייע לכל מי שחושב להגשים חלום בדמות קפה רייסר, ככל שירבו כך ייטב :)

מוזמנים לשאול כאן כל שאלה (כדי שגם אחרים יהנו מהתשובות) וגם לפנות אליי בפרטי, אם ממש רוצים לשאול שאלה שאלתית...

אז עכשיו... מוזמנים לצפות בסרטון ולשמוע עוד קצת.... כדאי להקשיב למילים ולא רק לבהות במסך :smoke:

[video=youtube_share;d9yTNRwQU9c]http://youtu.be/d9yTNRwQU9c

ולשם ההמחשה.... והדוגמא האישית... 8)להלן ההונדה CB750 שנת 1976 שרכשתי לאחרונה, ביבוא אישי מארה"ב. עלה בארץ אחרי הכל (רכישה, שילוח, מיסים) כ-20,000 ש"ח. האופנוע החל הסבה לקפה רייסר בימים אלו ממש :)

IMG_20140508_165552.jpg

IMG_20140508_170049.jpg

IMG_20140508_170122.jpg

IMG_20140508_165757.jpg

עריכה אחרונה על ידי lior_baruch

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מאוד אוהב את העבודות שלך, אבל לטעמי הכלי מתוקתק מידי כדי להפוך אותו לרייסר. :roll:

מה שכן, ב20 אלף כולל הכל?? נראה לי אני מוציא רשיון... עסקה חלומית.

בהצלחה, איך שלא יהיה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

ליאור

אני שמח על המודעות והעניין לנושא הרייסרים שאתה מפיץ, ובעיקר עושה, הדוגמאות שלך מעוררות תיאבון כן ירבו.

מי יודע אולי הילדים שלנו יהנו מתרבות מוטורית קלאסית קצת כמו במדינה נורמלית.

אבל ...

מנסיוני, גם בבנית אופנועים, וגם עם אופנועים מיובאים המחיר שאתה נוקב בו אמנם יכול להיות נכון לתהליך היבוא- אבל עלול להשלות את הציבור שלא בקיא בפרטים.

אומר כך, (ואני מתיחס בעיקר לאופנועי BMW - שם יש לי "קצת" נסיון):

בימר שיגיע לארץ ב 25-35K יהיה ברוב המוחלט של המקרים בימר במצב רעוע.

וע"מ להביא אותו למצב שאכן יתן תמורה ראויה כרייסר או כמקורי תדרש השקעה לעיתים מעבר לכפולה. מי שאינו בקיא בביצוע העבודות באופן עצמאי ישלם גם פי שלושה...!ֿ

לפני שכולם קופצים עלי - אני אומר את זה מנסיון ואתם מוזמנים לאתגר אותי עם דוגמאות.

פגשתי אנשים שהגיע לסכומים של 50-80K אחרי שהביאו אופנוע "זול" מחול.

אני אומר זאת לא כדי להטיל ספק או לרפות ידים - אלה בבחינת דעו את הדרך כולה לפני שאתם יוצאים אליה.

אורן

אה כן ... - וזאת דוגמה למה שעשיתי לבימר זקן :lol: :

DSC_0616.jpg

20130117_101953.jpg

bmw.jpgR80.jpg

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

Numbers are arguable and boring

You will struggle to find anything cooler than a well built Cafe Racer

Lior - may you succeed in breaking the conservative/dogmatic points of view in Israeli motoring culture

• תוכן חדש...