Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הרכב מיועד לנסיעות קצרות מרמלה לראשון לציון (כ-22 ק"מ ליום לשני הכיוונים) .

הרכב ישרת 99% מהזמן נהג אחד שמדי פעם עושה קניות.

מדובר ברכב שני במשפחה וככזה ,אנו מחפשים רכב זול לתחזוקה מכל הבחינות.

אפשר בהחלט להסתפק ב-2 כריות אוויר מקדימה ו-ABS .

וכמובן שאין צורך בחלונות חמליים מאחורה.

המטרה היא להגיע מנק' א' לנק' ב' במינימום הוצאות.

גיר רגיל לא בא בחשבון עקב בעיות בריאותיות.

תודה למגיבים

פורסם

יש לכם את הפנדה,שהיא סופר חסכונית,אבל בעיר למשל הגיר לא יהיה חלק כמו אוטומט רגיל,או לחפש רכב כמו גרנדה רובוטית,אלו הרכבים הכי חסכונים במיוחד הפנדה שתתן לכם גם חלפים זולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הניסיון שלנו עם הגיר הרובוטי כולל שימוש באוקטביה שיש לה גיר עם 2 מצמדים .

הגיר של האוקטביה גם הוא לא חלק אך הוא מאוד דומה לאוטומט .

פורסם

בפנדה הגיר עם מצמד אחד,יש הבדל מאוד גדול בין מצמד אחד לשניים כמו שיש DSG,הגיר באמת חלק מאוד,החד מצמדי לא כזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה הניסיון שלך עם תיבה רובוטית חד-מצמדית? במילים אחרות: האם אתה מחפש תיבה כפולת מצמדים בגלל ניסיון רע שהיה לך עם תיבה חד-מצמדית או בגלל ששמעת עליה דברים לא טובים?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

עם תיבה רובוטית חד מצמדית אין ניסיון כלל. כאמור, יש במשפחה אוקטביה כשנתיים שמצויידת בתיבה רובוטית עם שני מצמדים.

עם גיר אוטומט יש את האלטו, גם היא יכולה להתאים ולשמש כרכב שיביא ויחזיר מהעבודה ולא מעבר לכך.

3 דקות מהבית ל-431 ו-10 דקות עד מקום העבודה.

עריכה אחרונה על ידי kingarik11
פורסם
אם כך, מה הוא מקור ההימנעות מתיבה רובוטית חד-מצמדית?

בפנדה הגיר עם מצמד אחד,יש הבדל מאוד גדול בין מצמד אחד לשניים כמו שיש DSG,הגיר באמת חלק מאוד,החד מצמדי לא כזה.

וחוות דעת דומות של בעלי רכבים בהם ישנה תיבה רובוטית עם מצמד אחד

פורסם

מה שלא נוח לאחרים,לא אומר שלא יהיה נוח לך,אבא מרוצה מה 107 הרובוטית שלו.

אתה צריך לנסות בעצמך.

פורסם

הרכב עבור אבא,לא עבורי.

עם האוקטביה אני מסתדר מצוין (חוץ מקפיצות מעצבנות בעיר מדי פעם) אבל אבא לא כ"כ אוהב .

הוא גם נוהג על האוקטביה אך מבחינת נוחות הוא מעדיף אוטומט .

עם אין תיבה דו מצמדית בתקציב ,כנראה שנלך על אוטומט .

פורסם

מיקרה הייתי בודק בשמחה. ניסיתי למצוא בתקציב שציינתי ובנתיים מצאתי רק רכב אחד ,שחוט לגמרי

אם תוכלו להמליץ היכן לחפש,זה מאוד יעזור .

הסיריון נראית ומרגישה מאוד מיושנת על אף שיוצרה באמצע שנות האלפיים אם אינני טועה .

פורסם

לאחר שנהגתי בסיטרואן C1, אני יכול לומר לך שזאת אחת התיבות החד-מצמדיות הטובות והנעימות שיצא לי לחוות.

גם התיבה של פיאט פנדה הרבה פחות גרועה ממה שמספרים עליה.

אני מציע לך לא לפסול את המכוניות הללו ללא נסיעת מבחן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...