Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Recall למטענים של אפל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול להחליף ואם אני יכול בכלל אם קניתי בדיוטי פרי? (א.ל.מ)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני קניתי בחו"ל.

כשפניתי לiDigital למימוש אחראיות אחרי חודשיים על בעיית הבטריה המתחממת- הם ענו לי: חפש אותנו בסיבוב.

אני מאמין שעל המטען הם ינתקו לי בפנים...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לפי אפל דרוש להגיע עם המכשיר אייפון, אולי הם רוצים לוודא משהו באמצעותו?

לא ברור, אבל בהחלט מסבך את העניין.

יש לי 3 כאלה יאללה ...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא צריך את המכשיר

...כמו גם למטענים מאותו הדגם שנרכשו מאפל בנפרד.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני בספק אם הם פשוט יזרמו עם זה ככה, אבל אנסה ונראה.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מצטט את אחד המגיבים מהכתבה שצירפתי:

"טוב אז ככה, התקשרתי לברר ב-איי דיגיטל.

נאמר לי שכל עוד המכשירים נקנו באפל אפשרי להחליף - הביצוע הוא כזה שאתה משאיר את המטענים שם אצלהם, הוא בודקים את המספר סריאלי שלהם בין אם זה רק מטענים או בין אם זה איפון+מטען והולך הביתה לדרככך הם חוזרים אליך ומעדכנים אותך האם אפשר להחליפם.

במקרה שלי יש לי 3-4 מטענים כאלו שנקנו מחו"ל אז שווה בדיקה"

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

טוב , כדאי שתהיה גם תשובה מבוססת ממקור ראשון, לא?

הייתי אצלם, מסרתי את המטען והם ביקשו גם IMEI של האייפון עצמו, כנראה לוודא שהוא כזה שנמכר בשנים 09-12 באיזור המתאים לקבלת מטען מהסוג התקול (כמו ישראל).

סה"כ הם זורמים וסבבה.

פורסם

המטען של אישתי נשרף לפני שנה בערך, האייפון נקנה מאורנג', מישהו נתקל במקרה דומה? יש מה לעשות?

יש לי תיעוד של המטען שרוף מבפנים.

פורסם

לא מחליפים במקום, זה לוקח עד 10 ימים וכפוף לאישור של אפל.

נוגי הבעיה נוגעת למטען שנורא מתחמם, לאו דוקא נשרף. אם בעקבות זה קנית מאפל מטען אחר ויש קבלה או תיעוד הם מזכים בקנייה . בכל מקרה הייתי הולך עם השרוף, יש מצב שיוחלף, לא מעניין אותם תקין או לא.

• תוכן חדש...