Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני שבוע וקצת אספתי את הרכב מהסוכנות, החנתי את הרכב ברחוב הסמוך לרחוב שלי.

בוקר למחרת אני נוכח לראות שהרכב שלי נמצא במקום אחר באותו הרחובות, צמוד לגדר ובתוך הרכב השאירו

דו"ח פריצה בשל בדיקת רכב פח"ע.

מתברר שהמספר של הרכב מתעדכן במערכת של המשטרה רק לאחר 48 שעות, והמזל לא היה לצידי ו"זכיתי" לביקור של המשטרה.

בכל אופן, אני מערב את החברת ביטוח, שמאי ראה את הרכב ונתן חו"ד שהנזק נאמד ב2000 ש"ח.

עמית לעבודה הסב את תשומת ליבי שאני אתבע את המשטרה בגין ירידת ערך (בכל זאת, הרכב עוד לא היה 24 שעות על הכביש!).

אם למישהו יש ניסיון עם הדברים האלה אני אשמח מאוד לייעוץ!

תודה

פורסם

איזה נזק גרמו לך? על מה ירידת ערך עשית תאונה עם המשטרה?

אני רק רוצה להסב את צומת ליבך ,אם הרכב שלך עמד בצורה מחשידה/או ניבדק ע"י סייר שעבר במקום,ואתה צודק במה שאמרת לגבי עידכון של מס רכב

זה מגיע ממשרד התחבורה/רישוי ,ואותו סייר בדק במחשב ולא קיבל שאילתא לגבי בעלות של הרכב ,יכולה המשטרה לבדוק את הרכב

ע"י חבלן משטרה שאני הייתי נוכח במס לא מבוטל של מקרים שבהם החבלן פתח את הרכב מבלי לגרום שום נזק ,ומשאירים טופס אם מס ארוע.

פורסם
יש כאן עילה לתביעה. כל שוטר אמור לדעת שרכב חדש לא מופיע במאגר במשך תקופה מסויימת.

ואיך השוטר אמור לדעת שזהו רכב חדש לגמרי? יש פתק החלפה על החלון?

אולי המספר מדוייף?

המקרה מצער וכואב, אבל לא תהיה פה שום ירידת ערך (אם השמאי לא נתן כזו אז אין) וחבל לנסות לבקש פיצוי על עגמת נפש.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עוד דוגמה מצערת שגוף אחד לא מסונכרן עם גוף אחר.

משרד הרישוי מול משטרת ישראל,פשוט לבכות במאה 21 במדינת ישראל יד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל.

צר לי לשמוע וזה פשוט מעצבן,אדם שמוציא סכום כסף נפגע מהמדינה לה הוא משלם מכספו.

פורסם

ייתכן שיש ירידת ערך וייתכן שאין.

מה בדיוק הנזק ומה הוחלף?

דין חלון צד לא כדין שמשה קדמית, ופתיחה ללא שבירת חלונות היא לא כמו החלפת דלת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• ספונסר פורום
פורסם

אני מוכן לבדוק עבורך בעינין ירידת ערך הרכב .דבר איתי טלפונית 0546999223 ואנסה לעזור לך .

ללא התחיבות מצידך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
ואיך השוטר אמור לדעת שזהו רכב חדש לגמרי? יש פתק החלפה על החלון?

אולי המספר מדוייף? .

מדבקת הרישוי על השמשה הקדמית יכולה להעיד על גיל הרכב (לרכב חדש יש מדבקת טסט לשנתיים קדימה, במקום שנה), אבל ששוטרי ישראל יפעילו את המוח?

פורסם

אתה אמור ליצור קשר עם המשטרה והם יפנו אותך לתיקון הרכב על חשבונם.

לא צריך לתבוע את הביטוח שלך (ולא כדאי - זה יתן לך מאלוס בשנה הבאה).

למיטב הבנתי זכותך להתעקש על חלפים מקוריים בלבד.

איזה נזק כבר גרמו לרכב? שברו חלון צד?

החלפת חלון צד לא גורמת שום ירידת ערך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה שיש מדבקת טסט לשנתיים,אז יש גם לרכב בן כמה חודשים ואם המספר זוייף? המדבקה לא אסמכתא ורכב חשוד עדיף לבדוק מאשר שיתפוצץ ברחוב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

ואם הטרוריסט החכם זייף גם מדבקה עם חור כמו שצריך?

אין מה להפיל את זה על השוטר. הבעייה היא שהמספר לא מעודכן במחשב. את מי להאשים? המון אנשים. אבל לא את השוטר הפשוט שלא לקח סיכון ועשה את העבודה שלו. לתבוע על רשלנות אפשר את משטרת ישראל, על ירידת הערך והתיקון לפחות. אבל לא את השוטר בכבודו ובעצמו.

• תוכן חדש...