Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים.

לפני שנה וחצי אחי הגדול רכש פורד SMAX 2010 שעמדה על 49000 ק"מ 2.3 טיפטרוניק מאלדן (השכרה). הכל היה בסדר עם הרכב וגם השירות מאלדן היה מעולה.

לאחרונה, התחילו רעשים ורעידות בסיבובים. הצמיגים חדשים (TOYO), הרכב עבר טיפול בפברואר השנה, בנוסף עבר בדיקה מקיפה לפני תום האחריות של היבואן, מה שהיה קצת מוזר.

אחי הגדול ניגש למוסך ש.ר.ד (מורשה יבואן פורד ומאזדה בבאר שבע). הרכב נבדק ביסודיות ונמצא כי חסר שמן הגה כח וישנו רעש ממשאבת הגה כח. מילאו שמן אבל הרעשים המשיכו.

יש לציין שהרכב כבר לא באחריות לא של אלדן ולא של היבואן.

עלות המשאבה כולל עבודה חלקים ומע"מ היא כ 6000 ש"ח! נציג השירות הציע לאחי לפנות ליבואן על מנת לבדוק אם היבואן יוכל להשתתף בעלות התיקון מתוך רצון טוב (הרכב כבר 4 שנים על הכביש).

אחי הגדול לא היסס ופנה בבקשה ליבואן. תוך מספר ימים הוא קיבל תשובה מהיבואן שהם מוכנים להשתתף ב 50% מהתיקון.

אחי הגדול ניסה את מזלו וכתב מכתב נוסף (כמובן מסוגנן בצורה יפה שהוא מרוצה מהרכב ומהשירות במוסך המורשה)

ולאחר מספר ימים קיבל תשובה שהיבואן החליט מתוך רצון טוב ורצון לשמר לקוחות להשתתף ב 100% מעלות התיקון.

אז חברים יקרים, אחרי שיצא לי להתקל ביחס עויין מיבואן מסויים (מרכב שדלתו עלתה באש לפני בערך 10 שנים וכתבתי עליו כאן בעבר) ובעוד סיפורים על יבואנים, אני חושב שצריך לציין לשבח את היבואן הזה! הלוואי וכל היבואנים ילמדו לתת שירות כזה!

אני כיום נוהג על הונדה סיויק דור 8 ואני מאוד מרוצה ממנה, אך אם אי פעם אני ארצה להחליף רכב לרכב חדש/שנתון מתקדם, המקרה הזה בהחלט ישפיע על הבחירה שלי (פורד פוקוס ST? הלוואי שיהיה לזה כסף ושהאישה תסכים :lol:).

חודש טוב וסוף שבוע נעים,

איתמר.

• תוכן חדש...