Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא GOLF GTI MK6, לפני כעשרה חודשים בערך כשקניתי את הרכב הייתה לו נזילת שמן והיא טופלה בפליקס תחת אחריות.

אתמול, הרמתי את האוטו עם ג'ק (בלי קשר לנזילה) וכל החלק התחתון של הרכב היה עם סימני שמן:

IMG_6659.jpg

screen shot pc

כמה הערות:

1) כשנגעתי באיזורי הנזילה השמן נשאר על האצבע.

2) שמתי קרטון גדול על הריצפה מתחת לכל המנוע אתמול והיום כשהוצאתי אותו הוא היה נקי.

3) הרכב היה בטיפול 100K אצל רון לפני כשבוע-שבועיים וביקשתי ממנו שיבדוק (על הדרך, אם הוא יכול) אם יש נזילה והוא אמר שהוא לא ראה משהו.

פורסם

אולי זאת רטיבות כתוצאה מהטיפול והחלפת הפילטר ומזיגת שמן לא זהירה?

האם זה הגיוני או שזה לא באזור הפילטר?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יכול מאוד להיות, אני לא יודע לוודא את זה כי לא הסתכלתי על האיזור לפני/אחרי הטיפול.

מה שכן, בעבר כשניגשתי לרון (לפני אותם עשרה חודשים) לתיקון של הנזילה הוא הראה לי את מקור הנזילה והיא הייתה מהאיזור המצולם. יכול להיות שלוקח לשמן המון זמן להתייבש ולכן הוא עדיין ניראה טרי?

אני חושש שכשארצה למכור את הרכב והקונה ייקח את הרכב לבדיקה יאמרו לו שיש נזילת שמן.

פורסם

אתה יכול לבצע ניקוי ייסודי של תחתית הרכב בכדי להיות בטוח שאין נזילה.

מים+סבון כלים או/גם סמרטוט טבול בבנזין לבן ינקו את שאריות השמן. לא לעשן בזמן ניקוי עם בנזין לבן.

איזה כייף לי :)

פורסם

האם ניקו את תחתית הרכב לאחר שטיפלו בנזילה? יתכן שאלו שאריות שמן של הנזילה ופשוט לא ניקו את זה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

+1 לתגובה שמעליי.

שטוף את תחתית הרכב (עדיף במוסך / עם חומר ייעודי לניקוי חלקי מנוע משמן)

ואחרי כמה ימים תמשיך לעקוב.

לא מזמן הייתה לי נזילת שמן מאחד הצינורות של השמן גיר, לאחר שהבעיה תוקנה, ובוצעה שטיפה כיומיים המשיך לנזול.

ולאחר מכן זה פסק. גם כששוטפים לא תמיד משקיעים בשטיפה כמו שאתה תשקיע אם אתה תשטוף.

פורסם

אוקיי אני אנסה לנקות את החלק התחתון ואז ניראה איך מתקדמים.

בתחתית יש מן מגן כזה מפלסטיק, כדאי להוציא אותו ואז לנקות אותו שיהיה יותר נח?

מים עם סבון כלים ומטלית יורידו את כתמי השמן מספיק טוב?

פורסם

נכון עשית לגבי הקטע עם הקרטון רק שרצוי לעשות את זה בלי המגן פלסטיק וכך גם לקבל אינדיקציה כללית לגבי האזור שממנו עלולה להיות נזילת השמן.

פורסם (נערך)

פות"ש ציין שחנה על קרטון ולא נראו סימני נזילה.

ייתכן באמת שהרטיבות היא באמת שרידים של הנזילה שהיתה וכמו שאמרו - צריך לשטוף את המקום לנקות ולעקוב.

אפשרות אחרת היא שיש עדיין נזילה (קלה) ש"נמרחת" (בנסיעה) על כל החלקים התחתונים של המרכב ובשל כך - לא אובחנה על הקרטון ששמת (אולי אם הרכב יעמוד מס' ימים תוכל להבחין בה).

אני מקווה שהבעייה באמת נפתרה ושהחשש שלך הוא לשווא (ציינת שקבלת גם חוו"ד מרון).

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

במידה ואתה ירושלמי, אתה מוזמן לקפוץ אלי. אתן לך חומר ייעודי לניקוי הפלסטיקה ( דגריזר).

בכל מקרה, הייתי מבצע בדיקות תכופות יותר למפלס גובה השמן.

M-TECH E46

פורסם

אלי תודה רבה על ההצעה אבל אני ממרכז הארץ :)

אני אפרק את המכסה התחתון, אנקה אותו ביסודיות (ייקח קצת זמן כי לא אהיה בארץ) ואעדכן כאן.

• תוכן חדש...