Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני רוצה לקנות מערכת לדירה, אני גר ביחידה קטנה של 40 מטר שרוב המרחק הוא מול הטלויזיה (חדר אחד גדול)

אני רוצה לקנות מערכת טובה שתחובר ישירות למחשב או לטלויזיה, שתהיה נחמדה מספיק גם לעבוד על קצת מוזיקה בקטנה או לשמיעת סרטים או שירים.

קיבלתי המלצות על

MICROLAB SOLO6C - מגיעים עם סאב?

אני לא כ"כ מכיר את תחום הסאונד, לכן אשמח לעזרה ועצות בנוגע לכך.

המוזיקה שבעקרון אני שומע זה אלקטרונית וכל מה שקשור ב 90% מהזמן, ה 10% נוספים זה סרטים :p

לכן צריך שיהיה יחסית באס חזק ומורגש .

תודה!

Opel Adam S 2017

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממליץ לך לבדוק את מקרני הסאונד של סמסונג.

מחירים טובים (350 שקל אתה יכול למצוא), ואיכות גבוהה מאוד.

עד לפני כמה חודשים היו לי כבלים של רמקולים בכל החדר, העפתי את כולם חיברתי את זה, אין חוטים אין כלום, מתחבר בלוטוס למחשב\פלאפון, ויכולת חיבור אופטית לממירים.

ממליץ מאוד!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אתה מדבר על הרמקול הבודד שיושב לרוחב, ומגיע עם סאב?

ראיתי את זה חמוד לגמרי, אבל לא שמעתי במקום סגור אלא פתוח ולא יכלתי כל כך לאמוד את האיכות

בדקתי במחסני חשמל לא היה להם בחדר "אקוסטיקה" שלהם.

השאלה היא איך הם לעומת ה SOLO 6C?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

יש לי SOLO 7C, רמקולים מדהימים לחלוטין ובהחלט עדיפים על ה6C. גם כשמחברים אותם למחשב בסלון (די גדול) הם עדיין נשמעים מדהים ומצליחים להרעיד את כל הדלתות בבית אפילו שמדובר ברמקולי מחשב מגודלים.

אני לא מכיר אף בעלים של סט כזה שהיה לו משהו רע להגיד עליו, ממליץ בחום למתוח קצת את התקציב עבורם.

פורסם

אומנם החדר שלי לא איצטדיון וגם לא בגודל של סלון, אבל חדר לא קטן ואני חובב סאונד איכותי ונעים. ואני נהנה לראות סרטים ולשמוע מוזיקה עם המערכת הזו.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

על המקרן אני אוותר כי נראה לי פשוט מדי, לעומת זאת ה SOLO6/7 בכלל נראים לי מעולים,

מה ההבדלים ביניהם KOOKOO? לא רציתי להתפזר מדי עם הכסף על זהץ

אגב אני מבין שזה מגיע ללא סאב? אין צורך?

בעקרון הסלון שלי הוא 4.60 על 3 וחצי מטר שזה יחד עם המיטה (מחולק באופן כזה שהסלון מולי), ככה נראה לי שהם יותר מיספיקו מבחינת סאונד (אני לא הולך להפציץ בכלל).

נ.ב - איך הבאס שלהם?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מביקורות ה7C עדיף. על ה6C

שמעתי את ה7C. את ה6C לא.

עריכה אחרונה על ידי Soundman

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן לאחר שיטוט אני יותר נוטה לקנות את ה C7 מאוד קורצים לי, רק לא יצא לי לשמוע ואני לא יודע איך הבאס שכן הוא חשוב לי (לא באס חזק מדי אבל שיספק סחורה, אני מאלו שיש להם סאב בסופו של דבר ברכב)

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לטעמי ממש לא חסר באס, וגם לי יש סאב ברכב. אבל כל אחד והטעם שלו, אולי מה שנחשב למעולה אצלי יהיה חלש אצלך.

קצת חומר קריאה:

http://hwzone.co.il/reviews/sound/solo67

http://hwzone.co.il/community/threads/431007-Microlab-Solo-7c-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%95%D7%9B%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA#.U2xyKfl_tz4

תקרא עוד כמה ביקורות (ממש לא חסר ברשת), תוסיף כמה סירטונים ביוטיוב ויש לך כיוון כללי על מה הרמקולים מסוגלים לעשות. כמובן שעדיף למצוא מישהו שיכול להשמיע לך בלייב.

טיפ קטן שכמעט ברח לי מהראש, כשקניתי את שלי (לפני כמה שנים) גיליתי שאצל מיקרולאב האות C מסמלת קיום של שלט. אם אתה קונה SOLO7 אז אין שלט(היה קיים כשקניתי את שלי, לא יודע אם עדיין יש), אם אתה קונה SOLO7C אז יש שלט.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם
מקרן קול באמת עושה חוויה של צליל הקפי? ברמה של מערכת 5.1?

לא, ממש לא.

פות״ש, אני לא מכיר את הדגמים שהמליצו לך פה, אבל ממה שאתה מתאר אני ממליץ לך לפתוח את יד 2 ולנסות לשים את ידייך על הרמקולים הבאים:

ALTEC LANSING ATP3.

זה רמקולים שתוכננו למחשב אבל משהו בייצור של הדגם הזה ״השתבש״ ויצאו רמקולים פשוט מצויינים מבחינת איכות סאונד ועוצמה ועם סאב שגם יודע לתת עבודה ולא רק להראות ככזה.

רכשתי סט כזה לפני כ-8 שנים פלוס מינוס ובהמשך העברתי אותם לאחי שמשתמש בהם עד היום- הם יודעים לתת עבודה ואיכות טובה בהרבה מכל מקרני הקול הממוצעים בשוק (והרבה יותר עוצמתיים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא, ממש לא.

פות״ש, אני לא מכיר את הדגמים שהמליצו לך פה, אבל ממה שאתה מתאר אני ממליץ לך לפתוח את יד 2 ולנסות לשים את ידייך על הרמקולים הבאים:

ALTEC LANSING ATP3.

זה רמקולים שתוכננו למחשב אבל משהו בייצור של הדגם הזה ״השתבש״ ויצאו רמקולים פשוט מצויינים מבחינת איכות סאונד ועוצמה ועם סאב שגם יודע לתת עבודה ולא רק להראות ככזה.

רכשתי סט כזה לפני כ-8 שנים פלוס מינוס ובהמשך העברתי אותם לאחי שמשתמש בהם עד היום- הם יודעים לתת עבודה ואיכות טובה בהרבה מכל מקרני הקול הממוצעים בשוק (והרבה יותר עוצמתיים).

ממליץ על ALTEC

אם לא תמצא אותם, יש דגם המשך שגם מומלץ

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=704612

(אומנם הוא לא דגם 2014) אבל הוא מוצלח מאד.

פורסם

תודה רבה על העזרה חברים

אחרי שמיעת ה 6C SOLO

אני חייב לומר ואוו, את ה 7 עוד לא שמעתי אבל קיבלתי הרבה וקראתי הרבה חוו"ד, אז אני ארכוש אותם.

הדבר היחיד שאולי קצת מפריע לי, שהבנתי שאין חיבור של סאב להוספה?

האם ניתן כלל להוסיף סאב בנפרד?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לא מפריע לך בדירת 40 מטר לשים כאלה רמקולים ענקיים כמו C6 או C7?

גם ציינת צפייה בסרטים, מה שלא יהיה אופטימלי בכלל עם רמקולים של מחשב בהרכב של 2 או 2.1 (מרחוק שומעים בעיקר באסים ולא דיבור, זה נהיה טוב לסרטים רק אם הטלוויזיה והרמקולים של המחשב עובדים בו זמנית, והטלוויזה מפצה על הצלילים הגבוהים, אבל זה לא כזה איכותי ולא נוח לשלוט על העוצמות של 2 המכשירים)

היתה פה המלצה לATP3, גם אני ראיתי את ההמלצות עליהם מאז שהם עוד נמכרו וקניתי כאלה משומשים לפני כשנה וחצי אבל הם בכלל לא נשמעו יותר טוב לעומת דגם מודרני של ALTEC שהיה לי ונשמעו זוועה לעומת herman kerdon שקניתי אחרכך ב600 שקל, חדשים. וגם היו בעיות עם הכבלים הישנים (שאי אפשר להחליף) תמיד צד אחד היה מפסיק לעבוד עד שהייתי משחק עם זה, ואין שלט כמובן אז לא נוח לסרטים. אז רמקולים כאלה משומשים זה לא מציאה.

לפי דעתי תקנה מערכת 5.1 של מחשב, משהו של לוג'יטק למשל יש להם כאלה טובות. את הרמקולים תתלה ככה שלא יתבזבז שום שטח. לסרט זה ישמע מעולה ולמוזיקה זה יפעיל את הקדמיים וישמע טוב גם.

או אופציה שניה - משהו 5.1 זול יותר לטלוויזיה וההרמן קרדון או אלטק 2.1 טובים למחשב למוזיקה.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...