Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני עובד הרבה עם תוכנת AutoCad 2014.

אמנם אני משתמש הרבה בקיצורי הפקודות שבמקלדת, אך זה לא נוח עבורי כשיש צורך בפקודה בעלת 2 תווים ומעלה.

חשבתי על לרכוש עכבר עם קיצורים ופקודות עבור האוטוקאד.

אשמח להמלצה לעכבר איכותי שיכול להתאים לשימושים אלו, ובעל אפשרות לתכנות הפקודות. אבל אם אפשר, תוך פגיעה מינימלית באגרונומיה ונוחות העבודה. מספר הפקודות שהייתי רוצה לכלול- לפחות 8 ובשאיפה ל10 ויותר, אך לא על חשבון האגרונומיה.

כיום אני משתמש בlogitech M705 אלחוטי.

העכבר צריך להיות אלחוטי. התקציב סביב ה200-250 ש"ח (הוא יירכש מארה"ב, זה מקביל בערך למחירים של 400-600 ש"ח בארץ).

איך העכבר הזה למשל? מתאים בכלל? אפשרי לתכנות לצורכי CAD למרות שבייעוד שלו הוא מיועד לגיימרים?

וכמובן אשמח להצעות וטיפים, במיוחד מבעלי ניסיון בתחום האוטוקאד.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

עכברי גיימרים מקצועיים בד"כ מאוד יקרים בגלל מהירות ודיוק החיישנים שלהם (LAG בתנועת עכבר בזמן משחק יכול להיות הפסד במשחק מכריע - דבר בל יעבור אצל גיימר מקצועי).

לדעתי כל עכבר עם מספיק כפתורים ניתנים לתכנות - יעשה עבורך את העבודה.

כמעט כל עכבר עם כפתורים נוספים - ניתן לתכנות.

אני חושב שלRAZOR יש כמה עכברים עם איזה 10-14 לחצנים עליהם.

הנה שלוש דוגמאות:

17 לחצנים:

http://www.1pc.co.il/product-3741-%D7%A2%D7%9B%D7%91%D7%A8__Razer_Naga_MMOG_.aspx

15 לחצנים:

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21773&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=19087&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

עריכה אחרונה על ידי JMG

בברכה!

יונתן.

פורסם

כמו שכבר ציינתי, אין לי בעיה לשלם על עכבר טוב. מה גם שאני מביא אותו מחו"ל- דבר שחוסך עשרות אחוזים ביחס למחירו בארץ.

איך הRAZOR שהבאת בקישור הראשון מבחינת הנוחות והאגרונומיה?

עוד עכבר שראיתי ונראה נחמד: Logitech G700s. רק השאלה היא איך הוא, באופן כללי וגם ביחס לG602 שהבאתי למעלה.

פורסם (נערך)

עשיתי חתיכת מחקר לפני מספר חודשים באותו נושא. אני עובד מול מחשב וחלק נרחב מהעבודה הוא עם העכבר (הרבה יותר מעצבן ממה שזה נשמע). בסוף רכשתי את ה-G700s ואני דיי מבסוט עליו. שני דברים שקצת מעצבנים אותי הם קצב זלילת הסוללה שלו (צריך להטעין פעם בשלושה-ארבעה ימים), לא נורא כי הוא נטען מכבל ומאפשר המשל עבודה איתו תוך כדי אבל מציק. הדבר הנוסף, וזה שמפריע לי יותר, הוא המחסור במקום ייעודי לזרת (אני יודע, זה נשמע כמו תלונה של פרינצסה, אבל זה יכול מאוד להעיק אם יש לך יד גדולה ואתה "חופן" את העכבר והליטל פינקי פינגר שלך נגררת על השולחן כל היום.

מבחינת ארגונומיה הוא מ-ע-ו-ל-ה! היד יושבת בדיוק איפה שהיית מצפה והכפתורים נוחים מאוד לתפעול. פיצ'ר מדהים של העכברים של לוג'יטק הוא הגלגלת שבלחיצת כפתור יכולה להסתובב עם קליקים או רצוף (מעולה מעולה מעולה למסמכים ארוכים). אצלי היא תמיד על המצב הרציף ואני לא יודע איך חייתי בלי זה עד היום. לפניו היה לי איזה עכבר מעפן של לוג'יטק שגרם לי לכאבים בלי נסבלים באצבע (וואו, אני נשמע כמו חתיכת נקבה...) אחרי המעבר ל- G700s הכאבים נעלמו כלא היו.

אחרי כל זה, הייתי ממליץ לך לבדוק את ה- R.A.T 9 או M.M.O 7 של Mad catz. אלה עכברי הגיימינג עם אפשרויות ההתאמה הכי טובות שקיימות קיום בשוק והם לא אמבידקסטריים כמו אלה של רייזר. מה שפוגע משמעותית בארגונומיה שלהם (של רייזר). הראט 9 הוא אלחוטי אבל יש בו פחות כפתורים בעוד ה- MMO חוטי ועם יותר כפתורים. פיצ'ר מגניב בראט זה כפתור "צלף" שמוריד את הDPI כל עוד הוא לחוץ והופך את העכבר לאיטי ומדוייק (עוד אחד מאותם דברים שנראים מפגרים אבל אין לך מושג כמה הם עוזרים). בלוג'יטק זה קיים אבל לא עם כפתור יעודי אלא כפתור שאתה מתכנת לשנות (סייקל) או להעלות או להוריד את הDPI (בין 1 ל- 5 רמות). העכברים של מאד קאטס יקרים קצת יותר אבל שווים את הבדיקה לדעתי.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן, אני אשמח לעזור. למצוא עכבר טוב זה חתיכת קוץ בישבן.

עריכה: עכשיו ראיתי שה-MMO7 עולה 200 שקל פחות מהלוג'יטק. שווה בדיקה מקיפה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תבורך על התגובה!:king:

בהחלט אפזול לכיוון הRAT או הMMO, השאלה היא האם יש לך נסיון עם האגרונומיה שלהם? או מידע עליה?

לגבי ההתאמה של הלחצנים, בעכבר הנוכחי שיש לך, הG700s, יש אפשרות להגדיר פקודות ממש של תוכנה מסויימת? לא פקודות אוניברסליות כגון גלילה וכדו'. כי בעכבר הנוכחי שיש לי, M705, אפשר להגדיר 3 לחצנים אך הם מוגבלים לרשימת פקודות יחסית קצרה ברשימת האפשרויות של לוג'יטק (כמה סוגי זום, גלילות, העתקה והדבקה וכדו'). אני בעצם צריך ליצור קיצור לפקודות אוטוקאד כגון donut (יצירת נקודה בקוטר כזה או אחר) וכדו'.

וכמובן איך זה מתפקד במה שהצעת?

מקווה שכוונת שאלותי ברורה. אם לא, אסביר יותר בפירוט.

פורסם (נערך)

כל המידע שיש לי על הRAT וה- MMO זה מסרטונים ביוטיוב, נסיון פרופר איתם אין לי לצערי כי לא נותנים בארץ לפתוח קופסאות... (הייתי צריך לראות אם הלוג'יטק מתאים לי לאחיזה דרך הקופסא...) עד כמה שאני יודע, אפשר לשנות להם את המשקל וכל פאנל בגוף של העכבר זז, יוצא או מתכוונן, ככה שאני לא מאמין שתהיה בעיה. הכל תלוי גם בצורת האחיזה שלך (Claw או Palm), יכול להיות שעכבר שמרגיש לי מדהים ביד יהיה לך גדול מדיי (ג'יזס, זה לא יצא טוב).

לגבי הלוג'יטק -אני יודע שיש בתוכנה פרופילים של משחקים, מאחר שזה עכבר שמיועד לגיימינג, אבל אני לא משתמש בהן. יש לך אופציה לקבוע לכל אחד מהכפתורים (אבל באמת כולם) מאקרו של איזה כפתורים שבא לך חוץ מקליקים (כלומר אתה יכול לעשות שכפתור מסויים יעשה Ctrl+V אבל אתה לא יכול להגיד לו לעשות קליק שמאלי לפני כן, כלומר אתה צריך ללחוץ איפה שאתה רוצה להדביק את מה שזה לא יהיה).

בדקתי עכשיו בתוכנה של העכבר, יש 273 פרופילים של משחקים שונים ובהם יש את כל הפעולות המעניינות (נניח יש פרופיל של דיאבלו ואחת הפעולות היא "skill 1"). לצערי את אוטוקאד לא מצאתי שם, אבל יש אפשרות לייבא פרופילים ככה שאולי מסתובבים ברשת כאלה שאנשים יצרו והעלו וכל מה שאתה צריך לעשות זה להוריד וללחות import דרך התוכנה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תוכל לפרט אילו דברים רעים שמעת לגבי הRAT9?

פורסם

איכות בניה נמוכה, התקלקליות בזמנים לא סבירים (כמה חודשים).

ברגע שהתחלתי לחפש ביקורות רציניות מצאתי רק אנשים שאומרים שלא כדאי לקנות אותו בכלל.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...