Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב! הרדיו המקורי בסיאט איביזה לא נכבה כאשר סוגרים את הסוויץ, מישהו יודע אם זה עניין של הגדרה וניתן לשינוי?

פורסם

הוא לא נכבה בכלל או שהוא נכבה אחרי כמה דקות?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני יודע שיש מכוניות בהן לפיוז של הרדיו יש שני מצבים:

הראשון - הרדיו דולק תמיד (מקבל חשמל ישירות מהמצבר).

שני - הרדיו דולק רק כאשר הסוויץ' פועל.

על המכסה של קופסת הפיוזים המשנית (זאת שבתוך הרכב) אמור להיות תרשים של כל פיוז ועל מה הוא אחראי, תבדוק שם ובספר הרכב, אמור להיות הסבר איך לשנות את זה (אם יש ברכב של את האופציה הזאת כמובן, לא מכיר ספציפית).

עריכה: יעזור למגיבים הבאים אם תגיד איזה שנה ואיזה גרסה האיביזה שלך, אני מניח שהיו שינויים בין הדורות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא יודע אם זה בדיוק אותו הדבר אצלך, אבל ברכב שאני נוהג עליו (סקודה סופרב) זה הולך ככה:

1. נגיד והרכב מונע ואז מכבים אותו, צריך להוציא את המפתח מהסוויץ' כדי שהכל יכבה באמת...

2. נגיד ואחרי שהוצאת את המפתחות מהסוויץ הדלקת את הרדיו שוב, אז או שאתה מכבה אותו ידני או שאתה מסובב סוויץ' (לא מניע), סוגר עוד פעם ומוציא את המפתח לגמרי.

זה מה שאני עושה כדי שיכבה... זה צריך להיות דומה במכוניות האלה

עומר :-)

פורסם

תודה רבה! עזרת לי מאוד, כנראה שהוא היה במוד של כיבוי ידני, סיבבתי עכשיו את הסוויץ הוצאתי מפתח והרדיו כעת נכבה עם הסוויץ!, מוזר שלא מציינים את זה בספר רכב.

פורסם
תודה רבה! עזרת לי מאוד, כנראה שהוא היה במוד של כיבוי ידני, סיבבתי עכשיו את הסוויץ הוצאתי מפתח והרדיו כעת נכבה עם הסוויץ!, מוזר שלא מציינים את זה בספר רכב.

שמח שעזרתי :)

בכל אופן, גם אם הרדיו היה נשאר דולק אחרי שנעלת את הרכב הוא היה נכבה אוטומטית אחרי כמה דקות ככה שאין מה לדאוג.

עומר :-)

פורסם

NICE!!! :mm_yeah:

מידע חשוב לגבי וואגיות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...